- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
Itt sulyos problemak vannak. A telefonon a fb app fel (!!!4!negy!!!4!!) percel korabban jelzet, mint a bongeszo.
-
dejaris
addikt
válasz Horgasztomi #22376 üzenetére
Igen. (Latod woland, nem csak nem letezzik, csak maskepp kell kerdezni)
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #22275 üzenetére
Nalam sokkal tobbet zabal a wp8 mint a wp7.
-
dejaris
addikt
válasz kalozhun100 #22185 üzenetére
Szerinted?
-
dejaris
addikt
Hol lehet beallitani, hogy ne jelezze ki a hivoszamomat?
-
dejaris
addikt
Erre konkretan megoldast nem tudok, de ha atkoltoznel akkor ki tudod importalni a gmailbol az osszes kontaktod egy fajlban, amit az outlookkal meg is tudsz etetni, majd a fiokhoz rendeld hozza fb fiokodat es szamitogepen, a webes feluleten kapcsolgasd ossze a fb profilokat a kontaktokkal. Igy orokre igy marad.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #21501 üzenetére
8S-re csere, persze csak 1:1-ben?
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #21451 üzenetére
Mezitlab s rongyoson fogsz visszarohanni
-
dejaris
addikt
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #21441 üzenetére
Menj vegyel inkabb butterfly S-t. Ott minden gugel con utan egybol elerheto a frissites
-
dejaris
addikt
válasz pushalias #21377 üzenetére
Annyira ritkan nezek videot a telefonon, hogy nincs értelme szamomra egy masik szoftverrel szorakozni. Eddig ez gyonyoruen ment, mintha csak a telefonra masoltam volna. Mas szoftvernel rakerdez 66 millio beallotasra, majd miutan elkeszult akkor masoljam fel a telefonra stb.
-
dejaris
addikt
Eddig ha videot neztem a telefonrol, akkor csak siman intezobol athuztam a mobilra es ha kellet akkor rakerdezett, hogy konvertalja-e. Na ma reggel siman athuzta, gondotam akkor nem kell konvertalni, de nem jatszotta le. Valahogy ki lehet eroszakolni az intezobol a konvertalast?
-
dejaris
addikt
Szerintem a first letter nem a mondat kozepen talalhato
Azt meg miert kapcsoljam ki, hogy javitgasson? Nem am az MS csinalja meg normalisan, inkabb ne hasznaljam. Sot miert nem javaslod, hogy ha valami nem mukodik rendesen, akkor vegyek egy Nokia 3310-tpushalias: Vilagosits fel, miert mondtam hulyeseget! Neha alapveto szavakat, vagy alapveto ragozott alakokat nem ismer. Es senki nem mondhatja, hogy csak azert, mert a magyar piac egy nagy nulla, mivel az office-ban meg sincsenek ilyen problemak.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #21290 üzenetére
Raadasul ott van nekik a fejlett magyar szotaruk az office miatt, csak egy copypaste lenne az egesz. A legidegesitobb mikor se szo, se beszed, nagy betuse rittyenti a szot a mondat kozepen, vagy mikor a ketfele igeragozasnal mindig a masikkal okoskodik.
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #21271 üzenetére
Ti mindig olyan jol egymasra talaltok
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #21260 üzenetére
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #21220 üzenetére
Mert az apple is a 4S-hez hasonlitotta az 5-ost. Csak probaltak kovetkezetesek lenni
-
dejaris
addikt
válasz Set-Comment™ #20936 üzenetére
Mar igy is birtokol belouk 1%-t az MS, fel kellett volna vasarolni ugy a harmadat, mikor meg olcso volt. Mindjart nem lenne akkora hiszti itt.
-
dejaris
addikt
válasz takacstomik #20575 üzenetére
Es a fajlkezelo miota tud tomoriteni?
-
dejaris
addikt
Most igazabol ebben a gdr2-ben mi is van? Mert en nem talalom a datasense-t, amire vartam, a tobbi meg nem ragadt meg.
-
dejaris
addikt
válasz balazs0102 #20340 üzenetére
Tobbszor is lehet haszalni, csak akkor keri, ha be akarsz jelentkezni a fofiokkal. Tehat telefonalni, bongeszni es smsezni nem kell, de azert eleg fontos dolog. Es azert nincs rola info, mert gyari telefonokhoz nem kell, es nagon keves a buheralt.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz balazs0102 #20337 üzenetére
Hehe, nem kell felni az aktivacios kodtol. En meg mikor megvettem az optimus 7-met, akkor fejbol tudtam a billkodot a robothoz, hogy egybol az aktivacioig jussak.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #20331 üzenetére
Igy az other mappa is sokkal jobban fog hizni, yesss!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek