- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Visszatér a Pebble
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz pauliboy23 #87228 üzenetére
Az Anniversary update óta nincs benne a Skype kezelés az Üzenetek appban.
szvsz: Hál'istennek[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz novoszath #87212 üzenetére
Az hosszú lenne. Tölts le mindent, amit a Software Requirements Windows Phone 8/8.1 pontban mond.
Majd a Process: Part 1 - Preparation ponttól csináld végig.
A lényeg, hogy fel kell varázsolni a CustomPFD nevű registry editort, majd pár dolgot átírni a registry-ben, hogy L830-nak higgye az Upgrade advisor. -
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #87071 üzenetére
A webes dizájn váltás után voltak akiknek szinkronizációs problémáik voltak, ha hotmail.com a cím.
-
starr
őstag
...@hotmail.com a MS fiókod? Ha igen, akkor weben adj hozzá egy alias-t ...@outlook.com, vagy outlook.hu-sat, és úgy vedd fel a fiókot. Old rocker kolléga tudna erről mesélni.
-
starr
őstag
A naptár és a kapcsolatok apphoz is hozzá kell adni a fiókot, ha nem lenne. Majd Kapcsolatok: Felül: "Megjelenítve:" melletti színes apró betűs szovegre bokve beállítható szűrő, hogy miket jelenítsen meg. ( a helyesírási hibáimat a MS szótippek biztosították)
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Szó tipp: Gépház, idő nyelv, billentyűzet. Itt rábökni a Magyarra, majd kivenni a pipákat, amiket nem szeretnél.
Konkrétan mi nem szinkronizál? Naptár, névjegyek, email?
Frissítetted a legújabb buildre? Gépház rendszer névjegy további gomb. Oprendszer build száma 10.0.14393.xxx? Vagy 10586.xxx?[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Brucehun #87032 üzenetére
1GB RAM van az 530-ban viszont csak 4GB tárhely. Ezért maradt ki a Win10-ből.
Registry Hack-el sikerült az 520-ra is feltennem a Redstone-t.
Más kérdés, hogy nem volt érdemes, mert ..va lassú.
Ezzel a módszerrel raktam fel: [link]
Lényege, hogy 830-nak fogja állítani magát a telefon.
Szerintem csinálj előtte egy HR-t, majd minden előtelepített programot törölj le, hogy legyen elég tárhely. Word, Excel, stb mindent, amit lehet.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #87010 üzenetére
Mostmár feltölti a DNG-t is, ha engedélyezem, hogy forgalmi díjas hálózatokon is legyen feltöltés. Pedig Wifi-n volt mindig. Nincs is mobilnetem.
-
starr
őstag
Jól látom, hogy a Onedrive automatikus képfeltöltése a DNG-ket nem tölti fel?
Vagy csak nálam nem működik... -
starr
őstag
Úgy tűnik megjavul a Kapcsolatok csempe, ha bekapcsoljuk a telefonszám nélküli névjegyek elrejtését. Utána kikapcsolhatjuk, jó marad a csempe.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Plazmacucci #86670 üzenetére
PC-n is mindig vannak malőrök, amiket meg kell tudni oldani az átlag PC felhasználónak.
Ha nem megy: gúgli. Aki informatikai eszközt használ, elvárás, hogy értsen hozzá -
starr
őstag
Nem tudom honnan vettétek, hogy állandóan WDRT-zni kell.
Egyszer ugyan megcsináltam unalomból, hátha jobb lesz tőle. Ugyanolyan lett, mint előtte a ráfrissített rendszer. Navigációs hangra, email csempére van megoldás, sokszor le lett írva a topicban. -
starr
őstag
válasz dellfanboy #86602 üzenetére
Igen. Benne volt egy kosz, ami miatt nem lehetett teljesen bedugni.
-
starr
őstag
Mi a megoldás arra, ha a Kapcsolatból eltűntek a névjegyek? Egyik napról a másikra. A fiók rendben van, a levelek jönnek.
-
starr
őstag
válasz mtomi95 #86545 üzenetére
Registry:
HKLM / Software / OEM / Nokia / Camera / Barc
"IsEnabled" 1-ről 0-ra állítani.
Viszont ilyenkor jóval zajosabb lesz a kép.
Interop Tools-ra googlizz rá, azzal lehet.
Amúgy nekem 8.1-en nem volt ilyen elmosott, mint W10 alatt,de W10-en sem vészes, teljesen vállalható.
Biztos, hogy Nálad az utolsó simítások miatt van?[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Elnézést, hogy megzavarom a diskurzust!
Itt egy ADBlock megoldás Wifi kapcsolat esetére: [link][ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Többen jeleztétek, hogy nem látja a PC a telefont.
Így sikerült megjavítanom:[link]
A "Solution 2 – Install MTP USB Device driver" ponttól kezdve.
Sok sikert! -
starr
őstag
válasz turbulencia8 #86114 üzenetére
Nekem tökéletes a 640 is. Meg kell csinálni a teljes újra húzást a w10-re váltáskor. Ennyi a titka.
-
starr
őstag
válasz ViktorHUN79 #86020 üzenetére
Csak a MS nem fog telefont gyártani. Fizet majd másoknak, hogy csináljanak helyette Win-es mobilt.
Mint, ahogy most is, HP, Alcatel, megmég mittudoménmi.
A HP Elite csúcsmobil is csak ezért születhetett, teljesen egyértelmű, hogy bukás lesz.
Mindegy, remélem továbbra is gyárt majd valaki winmobilt.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz solyci #86013 üzenetére
Két problémát tudok elképzelni:
1.
Három vezeték kell a füllhallgatóhoz: Bal, jobb, föld.
Ebből a föld nem érintkezik. Mivel másik eszközön jó,ezt kizárnám.
2.
W10 alatt:
Gépház, extrák, hangszínszabályzó menüben a Virtuális térhangzás be van kapcsolva.Kapcsold ki, ha be van!
Ha egy másik fülhallgatót dugsz bele, ami nem headset, akkor arra nem érvényesek a headset beállításai, tehát azért szólt jól.
8.1 alatt is valahol a hangszínszabályzó menüpont alatt van.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz pete_21 #85994 üzenetére
Folyamatosan ezt csinálja, vagy csak néha?
Régen 8.1-en találkoztam olyannal, hogy valami bekattant, merült, és melegedett a telefon.
Ilyenkor csak az újraindítás segített.
A takarékos üzemmód menüpont alatt találod az egyes appok fogyasztási értékeit.
Ez segíteni nem fog. Kb abból számolja, hogy melyiket mennyi ideig használtad. -
starr
őstag
válasz #90933760 #85988 üzenetére
Elvileg úgy kell, hogy:
Gépház, Rendszer, Értesítések és műveletek
Lejjebb görgetve: "Üzenetek" melletti kapcsoló be.
Ugyanitt rábökve az Üzenetekre: kapcsolj be mindent, amit szeretnél.
Hagyd alapértelmezett hangjelzésen egyelőre.Továbbá engedélyezd az Üzenetek app háttérben futását!
Minden más appnál is, ugyanígy kell eljárni, ha nincs hangjelzés.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
W10M Anniversary:
Outlook Mail nem működő élő csempéjének megoldása:
- Töröld le a kezdőképernyőről.
- Indítsd el at Outlookot az alkalmazáslistából.
- Bal fent hamburger menü
- A Fiókok alatt az adott fiókra hosszan nyomva tűzd ki a kezdő képernyőre!A lényeg, hogy ne az alkalmazás listából tűzzük ki, hanem a hamburgerből.
Nálam csak egy email van beállítva, de gondolom így lehetőség van az email fiókokat külön is kitűzni.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Egyáltalán kijön bármilyen hang a hátlapi hangszórón? pl zene lejátszáskor?
Ha igen, akkor húzd újra nulláról a 640 topic összefoglalójában leírtak szerint: [link]
Előtte esetleg nézd meg a Gépház/ Értesítések és műveletek-ben, hogy be vannak-e kapcsolva az adott appok hangjelzései. Nem elég, ha ott a kapcsolók be vannak kapcsolva. Rá kell bökni, ott vannak további beállítások.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz strapal #85562 üzenetére
640-em van, semmi gond nincs vele. Release preview ring, ami gyakorlatilag két héttel jár a hivatalos előtt.
Ha most kellene választanom, akkor a 650-t venném, pláne ha 40k alatti az ára. Eleve w10-el jelent meg, jobban fut rajta a w10, nincs migrációs probléma, mint 640-nél. Jobban néz ki, SD sem kell igazan bele, ha elég a 16GB. -
starr
őstag
Tarthatna már ott a tudomány, hogy a tegnapi telefonon elolvasott, megválaszolt Skype üzenetek ne jelenjenek meg újként PC-n.
-
starr
őstag
Itt leírtam hogyan lehet a DNG képet nem tudó készülékeknél is engedélyezni a DNG-t:
[link] -
starr
őstag
Egyszerűen nem bírják ki, hogy ne keverjék össze az SMS-t a Skype-al:
[link] -
starr
őstag
válasz gabor907 #85354 üzenetére
Más kamerás appal sem megy? Office Lens, Flat kamera, Lumia Selfie, stb.
Esetleg megnézheted, hogy mik akarják használni a kamerát. Gépház, Adatvédelem, Kamera
Tiltsd le mind, kivéve a Kamera appot (bár nekem az pl nincs ott)
Majd indítsd újra a telefont, és nézd meg működik-e! Ha így megy, akkor egyenként újra visszakapcsolni a többi appot, figyelve melyik b'ssza el.
Ha nem ok, akkor csinálj egy mlex féle teljes gyalut. A [640 topic] összefoglalójában le van írva hogyan. Közben 8.1-nél ellenőrizni, hogy ott megy-e. Ha ott sem megy, akkor hardveres hiba lehet.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Karcsi1001 #85222 üzenetére
Biztos nem hardveres gond. Nyomjál rá egy HR-t!
-
starr
őstag
válasz NoNick #85098 üzenetére
Egyszerűen meghaladja a MS képességeit az élő csempék működtetése. Nálam az emailt sem jelzi, csak ha átméretezem. Utána újra át kell méretezni, hogy eltűnjön a jelzés róla. W8.1 alatt minden ok volt. Azt kellett volna tovább fejleszteni, nem pedig újra írni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #84862 üzenetére
Idéztem a trükköt, amivel mégis le lehet szedni.
-
starr
őstag
Arra sajnos továbbra sincs lehetőség, hogy a jpeg mellé egy veszteségmentes képet is mentsen.
Nekem L640 van, az csak tömörített jpeg-be tudott menteni.
Ezzel a kamerát RAW-ra lehet állítani, és a kimeneti file-t TIFF-re, így veszteségmentes kép nyerhető.
Eddig erre nem volt lehetőség L640-nél.
Ha a kamerát RAW-ra, és a kimenet jpeg-re állítom, még akkor is jelentős a javulás a gyári elcseszett kamera apphoz képest.[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Megjelent a [ProShot] Windows 10-hez.
Azt írja nem lehet beszerezni, de az alábbi "Store bug" módszerrel nekem is sikerült:"open the ProShot app page in store then open any new app page which u never downloaded before just when u click the Download(Free) after that hit back button with in a 1 sec it will take u back to the proshot app page wait for few sec the download will start automatically (Anniversary Update required) "
forrás: [link]
Úgy néz ki teljes verzió jött le, sőt még a L640-el is sikerült RAW-ra állítani a kamerát, majd Tiff-be menteni, tűées képpel.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Vajon lesz belőle valami? :
[Bivalyerős telefonnal térhet vissza a Microsoft] -
starr
őstag
Hogy lehet előcsalni a pin kód bekérést, ha véletlenül eltüntettem?
-
starr
őstag
válasz kiralyroli #84150 üzenetére
67, és igen Anniversary
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #84146 üzenetére
Először ráfrissítettem, majd pár nap múlva megcsináltam a teljes ujrahuzast is. Csak, hogy tisztán kezdjem a redstone-t. Nem volt különbség.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz zsoltzsolt #84143 üzenetére
2. Először felmegy a 107, majd a legújabb. De sztem felesleges, ha a 67 jól működik ráfrissítéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest