- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
válasz gyurkikrisz #33342 üzenetére
Most nekem valami különös oknál fogva jó a push.Várj egy néhány napot lehet megint szerver gebasz van.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #33390 üzenetére
Én is elvagyok a 800-zal. Mondjuk az utóbbi időben szerintem engem is átminősítettek bérencnek, mert a push is működik meg minden. Vajon olvasták a MS emberei fórumon, hogy a WP-t dicsérem a droiddal szemben? Bár most, hogy droidos nokedli is jön, már lehet azt is dicsérni nem?
-
Melack
veterán
Átnéztem a topicot, de nem leltem megoldást. GMail alapú szolgáltatást (mailbox.hu) hogyan tudok push képes fiókként beállítani? mert a 15 perces frissítés nekem kevés. Próbáltam Exchange fiókként megadni, de a webes felületen engedélyezve sem akar frissíteni. Hibakód 85010020 . Tipp?
(#33702) polonic: akkor legalább párom sürgősben át kell szoktatnom az Outlookos mailcímemre :/
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
gyurkikrisz
őstag
Jön az fb push a sima FB appban, 2 hét ota először. Jeah
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
veterán
válasz Oppenheimer #34072 üzenetére
Remek, de attól, hogy számodra ennyit jelent az okostelefon, attól még másnak nem biztos
Az okostelefon nem ezektől lesz okostelefon, hanem a rendszertől. Ez nem változik ezektől
Én nem használom a push értesítéseken kívül egyiket sem az általad felsoroltak közül, de ugye én már elkönyvelt kívülálló vagyok ilyen téren(#34075) batai15
Az offline navi nem véletlenül offline navi.
A helymeghatározás gyorsításához kell az internet, de onnan is csak egy listát tölt le, amely tartalmazza a műholdak helyzetét előre. Vagy másra gondoltál?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Sofian
őstag
Nálam halott a Fb Messenger push. Nem értesít semmiről.
-
aDic
tag
válasz Assdak #34362 üzenetére
Apropó akksi szívás:
Múlt héten épp a Sysapp push-ert indítottam el, mikor csengettek, ledobtam a telefont az ágyra és otthagytam a telefont. kb. 10-15 perc múlva kézbe véve a telefont langyos volt (se mobile net, sem wifi nem volt bekapcsolva). Erre megnéztem az akksi töltést (beállítások/takarésok üzemmód; azt hiszem ez a neve) és az akksi töltöttség meg kb. 5%-al kevesebbet mutatott (nem sokkal előtte vettem le a töltőről 100%-os töltöttséggel).Egyrészt a sysapp push-er miért tekeri ennyire vajon a procit, és amikor lelokkolja a telefon a képernyőt, akkor az éppen aktív program az pörög tovább??
Ezt több programnál is észrevettem, hogy ha nyitva hagyom és nem lépek ki belőle vagy a windows vagy a vissza gombbal, akkor képernyőlokkolás esetén is szívja az akksit. -
Sofian
őstag
válasz Pttypang #34705 üzenetére
Ezt is próbáltam, de sajnos az új Messenger nem jelez semmit. Se energiatakarékos trükkel sem sehogy. Ami még szörnyűbb ,hogy background agent listában sem szerepel. (reinstall/restart/energiatakker/ki -be stb. stb. megvolt)
Csak ez az egy app szórakozik. Minden más push ok pillanatnyilag.
-
Sofian
őstag
Hirtelen beavatkozás nélkül elkezdett működni a Facebook Messenger Push.. Imádom ezt a konzisztens működést..
-
-
cattus
addikt
válasz Szevam #35118 üzenetére
Prediktív: Beállítások --> billentyűzet --> adott nyelvre koppintva feljönnek a megfelelő Beállítások. Swipe nincs. Lenyomáskor ha jól tudom csak hangjelzést lehet a Beállítások --> Hangok alatt.
Gmail push-hoz keress vissza, most mobilról vagyok, a pontos menetét meg nem tudom fejből.
Do the thing!
-
Sofian
őstag
válasz SpongyaBob #35372 üzenetére
Szinte semmihez sem kéne a másodperces frissítés, hogyha rendesen menne a Push..
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #35377 üzenetére
Én meg ahhoz tartom magam, hogy ezek szerint a platformra elég nehéz biztosítani 3rd party appok push támogatását, mert más rendszereknél koránt sincs ennyi panasz erre.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
SpongyaBob
veterán
Szerintem meg nincsenek normálisan megírva. A viber egyenlő a hulladékkal.
A facebook beta-ban is új lett jó a push hogy maga az app megkapta az 5.2-es frissítést, előtte nem működött.(de most vehetném példának a beépítettet is, az működött mindig.)
A whatsapp jó, Skype is, a levelezéssel pedig sosem volt gond.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Sofian
őstag
válasz SpongyaBob #35381 üzenetére
Az új FB messenger random működését elég nehéz kimagyarázni.. egy adag embernél ugyanaz a verzió egy darab push-t sem fogadott.. majd fogta magát és hirtelen elkezdtek jönni az értesítések beavatkozás nélkül. Eközben rengeteg embernél hiba nélkül ment. (Illetve nálam most 20 perceket késik.. )
-
Воланд
titán
hu, lesznek jo dolgok.
Multitasking and Triggered Background Tasks for Windows Phone Apps
Windows Phone 8.1 introduces new mechanisms to allow applications to execute while not in the foreground. A converged Triggers and Background Tasks implementation allows tasks to launch on time, location, push, Bluetooth and system events. Learn how new resource policies affect how and when your application runs in the background and how to use these new feature from Windows XAML and Silverlight 8.1 applications.
User Data Management in Windows Phone
User data is at the core of developing personal experiences on a smart phone. In this session, Tony will discuss new APIs to manage user data available in 8.1. He will address extended read access with Windows Runtime APIs, system UI tools to efficiently get tasks completed, and opportunities to integrate the data that your platform knows deep into the core Windows Phone experiences. The specific data types that fall into these themes are Contacts, Appointments, Email, and Online Media. Among other scenarios, the session will cover attaching arbitrary files to emails and writing appointments into the user’s calendar.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Szakáczki
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Most jöttem át android platformról win-re és a gmail fiókomat nem tudom szinkronizáltatni a 820-al. A speciális beállításokkal lépnék be, de minden adat megadása után a következő hibaüzenetet kapom:
"Valószínű, hogy nincs beállítva a mobileszközökkel való szinkronizálás a Google Apps-fiókjában. Engedélyezze a Google Sync szolgálltatásbeállítások között..........
Hibakód: 85010020"A feleségemnek pont ugyanígy van beállítva a gmail fiókja és az övén hiba nélkül működik, csak én kapom ezt az üzenetet. Azért szeretném így beállítani mert így push lenne a mail, valamint a naptáram sem szinkronizálódik jelenleg.
Előre is köszönöm!
-
Slimbie
tag
Nekem így van beállítva, és teljesen zsírul működik a gmail.
Ha a speciális beállításokba adod meg a gmail címed, ActiveSync-et választva, akkor push a mail, simán átjönnek a névjegyek és a naptár is működik ahogy kell.
Legalábbis nálam jó, tegnap csináltam meg.Egyébként alapból miért nem push a goofle fiók? Asszem 15 perc a legalja a szinkronizációnak.
Nokia Lumia 820
-
Darellus92
aktív tag
A 8.1-ben várható valami érdemi átalakítás a push üzenetek jelenidejű megjelenítésével kapcsolatban?
HTC = Help This Company
-
x1port
addikt
válasz gyurkikrisz #37038 üzenetére
Azért ezek már nagyon a végletek ezt Te is tudod.
És átlag felhasználókról beszélünk.520-on most az a legújabb , hogy : ez a zeneszám nem játszható le ..hibakód..bezárás.
De ami jobban aggaszt az az hogy ma is volt egy nem fogadott hívásom ami nem csörgött ki.Szóval ezek kb egykaptafának számítanak a droidos hülyeségekkel.
És akkor nem is beszéltünk a csapni való push értesítésről az alkalmazások hiányosságairól..stb..stb.Persze átlagfelhasználói szemmel elmegy a WP de azért néha úgy van itt istenítve mint egy iOS a négyzeten.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Alexios #37628 üzenetére
Komolyan azt hiszik egyesek, hogy ez olyan, mint az állam a kis tündér világukban, hogy a pénz az csak úgy van, aztán szórják kifelé az ablakon minden baromságra... kapcsojjaki
(#37633) Dante73
Holy shit..
Nem tudok mit mondani, csak ismételni önmagam, ez nem valami szeretetszolgálat, egy banki apphoz pedig mindent lehet, csak épp sablont készíteni nem.
Egyáltalán hogy gondoltad ezt.. vagy nem is gondoltátok, csak írkáljátok egymás után a nagyobbnál nagyobb baromságokat?Nem emelek ki részeket, mert minden mondathoz csak annyit tudnék írni, hogy "jézusom"...
(#37636) pushalias
Még azért nem fáradtam ki, de erősen kilengett a mutató. A "sírjak vagy nevessek" most nem érvényes, mert könnyezem a röhögéstől[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz Dante73 #37637 üzenetére
Mennyi köze is van a jelenlegi kérdéshez? Persze, teljesen más üzleti modell és megcélzott rétegek, szerintem is igazad van, teljesen ugyanaz a felállás.
Értem én, hogy a körtetortába körte kell, de ettől még nem kell az almáspitébe is körte.(#37640) pushalias
Még esetleg egy google keresőt összedobhatna az MS, meg egy Safarit![ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
Ja, csak én inkább bármilyenre szavazok, az almát pont nem kedvelem. [mint gyülmölcsöt]
(#37643) x1port
Úgy látom ezek a hasonlatok sokkal közérthetőbbek, mint egy fél oldalas normális leírás..(#37644) Dante73
Ezen nem nekünk kell ötletelnünk, vannak az MS-nél erre jól megfizetett emberkék, akik kitalálják ezeket a lépéseket, emiatt nem aggódom. Már írtam, hogy ez egy türelemjáték. Az MS most megtette, amit érdemes egyelőre, meglátjuk milyen lesz a helyzet 8.1 után.
Esetleg fejleszthetsz fingós appot, szintén nem egy eget rengető feladat.. Azzal is támogathatod a te elképzelésedet.Ha ez kell ahhoz, hogy legyen egy normális rendszer, akkor legyen.
Inkább ne te döntsd el ezt(#37646) WinPho
Tudom, manapság nem divat már a gondolkodás, pláne az olvasás, szövegértés, egyszerűen túl nagy kihívás. A világ megérett a pusztulásra(#37648) pushalias
Azt sose értettem, hogy miért volt pl minde zseblámpa appban 7128 felesleges funkció, amik csak az elindulást és magát az alkalmazást lassították, habár örülök, hogy legalább pár fejlesztő volt annyira értelmes, és összedobott normális, natúr zseblámpa appokat is.(#37649) x1port
A gyermekbetegségek alatt olyan problémákra gondolsz, amelyek a felhasználók közül x% számára jelent valós problémát Nekem a 7.8 is tökéletesnek számít pl, habár én workaround mester vagyok, még képet is tudok róla fb csoportba feltölteni(#37650) WinPho
Ezért is írtam, hogy ez türelemjáték. A userek szokják meg az új rendszert, vagy térjenek vissza arra, ahol ezek a baromságok megvannak. Én pl tudom, hogy ezekre nincs szükségem. Amire pedig nincs szükségem, azt nem hiányolom. Attól, hogy más platformokon elérhető, még nekem nem fog hiányozni, mert nincs szükségem rá.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
félisten
BTW, ertesitesek: nekem _minden_ megy. Ebay, Skype, Whatsapp (mast nem hasznalok, ami pusht igenyelne). De telleg, totalisan stabil.
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz saiyajin #37836 üzenetére
annak sem fogja. nem push-t hasznal a frissitesek menupont, hanem idoszakas ellenorzest es nem is nezi meg mindennap. nagy "mazli" kell ahhoz, hogy a telefon magatol jelezze, hogy van elerheto frissites es ne a user keressen ra elobb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sofian
őstag
Az volt már, hogy a push továbbra is hektikus...?
-
Sofian
őstag
Ha minden igaz újra lett írva a teljes Google fiók sync.. ezért is kell újra bejelentkezni a gmail accountokkal WP 8.1 frissítés után. Ahogy fentebb írta emvy, mostmár megy az IMAP IDLE így tulajdonképpen újra van push GMAIL-hez (is).
Állítólag a naptár és névjegyzék szinkronizálás is jelentősen javult. De erről nekem még nincs tapasztalatom. Majd kiderül.
-
azigazimoris
aktív tag
Én éjfélkor vettem le a töltőről, zaklattam kicsit a beállitásokat, délelőtt netezgettem egy másfél órát, délben volt 58 %-on, most van 46, mondjuk déltől idáig csak 6 perc telefon volt meg persze állandó mobilnet kapcsolat, outlook pushban.
Lumia 920[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
ASRMartyn
tag
válasz westcoastog #39454 üzenetére
Én ma kilőttem pár percre a Messenger háttérben futását, nem is jöt értesítésem, szóval szerintem, ha nem fut a háttérben, akkor nincs push. Cáfoljatok vagy erősítsetek meg.
ZTE Grand X -> Nokia Lumia 625 -> honor7 -> iPhone 7 Plus -> iPhone Xs
-
Partyface007
őstag
nem tudom hogy volt-e már.....
http://www.wpcentral.com/microsoft-supposedly-updating-windows-phone-81-preivew?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
General availability of Windows Phone 8.1
We’ve heard from a few sources that Windows Phone 8.1 general availability will begin May 31, which is when we expect to see the rollout of the official update commence. It will, however, be the usual weeks to months before carriers approve the update and begin pushing it out. Because of that, we're likely to see official OEM 8.1 updates with new firmware throughout June, July and August.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Automata kávégépek
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest