- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #37248 üzenetére
Pedig még ma egy szót sem szóltam...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez volt már? - Nem megy eléggé a Samsung droidos szekere?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Partyface007 #36906 üzenetére
Így igaz.
szerk: de az egésznek semmi jelentősége, mert az összes WP8-as telefon meg fogja kapni a 8.1-et.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Csak annyi, hogy fogalmam sincs honnan vetted, hogy monokróm CGA felbontású monitort szeretnék magamnak, akár a telefonba. Lumiából is azért nem kellett a 820, mert baromi alacsony felbontású a kijelzője és nem IPS. Ennyi...
Fotós volnék / voltam, és b*ssza a szememet ha valami túlszaturált és nem színhelyes legalább nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz x1port #35933 üzenetére
Ha tényleg "csak telefonnak" kell, nem olyan rossz az a 610 sem. Kicsi, könnyű, nagyon kényelmes kézbe fogni (még egy kis kezű nőnek is), bámulatosan hosszú akkuidő... Nekem ez volt a régi okostelóm, nejem örökölte meg tőlem (51 éves) , és pont úgy használja, mint a kérdező édesanyja tenné.
szerk: fotózni viszont valóban nagyon harmatos vele, ez igaz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz spider80 #34431 üzenetére
Szerintem is Edge, de érdekes módon itthon csak erre képes. Ha elmegyek Pestre a céghez, vagy anyámhoz Debrecenbe, ott simán működik a 3G, normális sebességgel... ...ezzel szoktam a mobilnetet a notira leosztani, gond nélkül.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Más: szerintetek hogyan lehet ennyire pocsék a Telenoros mobilnetem? (Kalocsa, a város kellős közepén...3G enabled)
Kontrasztként a WiFi-s otthoni hálózattal mért sebességem (15/3Mbites kábelnet, de mondjuk egy nagyvárosi ember számára ez is inkább csak "tanyanet")[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz T.Peter #34416 üzenetére
Az alacsony kijelzőfelbontással csak az a bajom (a PPI nem izgat egyáltalán), hogy oldalra fordítva sem fér ki egy az egyben egy átlag, nem mobilra optimalizált weboldal. Görgetni, nagyítgatni, kicsinyítgetni kell, ez számomra elég zavaró. Ez volt a legfőbb indok, amiért a kis 610-est lecseréltem a 920-ra.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Diego! #34398 üzenetére
Ha ilyeneket olvastál róla, akkor miért szeretnél ilyet venni? Mazochizmus?!
(#34402) Diego!: ha nem vagy gugli-függő (ilyen gmail meg hasonló népbetegségek) akkor semmi bajod nem lesz egy WP-s telefontól, sőt!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz batai15 #34377 üzenetére
A jövőt tekintve nagyon nem jó ötlet szerintem. Úgy jársz vele hamarosan, mint én hajdanán a 610 256MB-jával: az új alkalmazások vagy el sem fognak indulni, vagy veszettül döcögve, akadozva fognak futni.
szerk: Egy példa: Az Időkép legelső, fapados verziója szépen futott a 610-en is, miután "feljavították" a látványvilágát, utána teljesen hasznavehetetlen lett azon a telefonon. Minden máson meg szépen fut.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #34073 üzenetére
Mobilnet nélkül félkarú óriás az okostelefon. Azon vagyok kiakadva, hogy valakinek normális készülékre telik 50-100 ezer forint, de például egy ilyen (havi 2.790,- forintos) tarifacsomagra meg nem?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz mukibuci #33821 üzenetére
Ez miért kellene, hogy zavarjon bennünket? Most már elég jól használható a rendszer, a 8.1 után meg pláne az lesz. Az alkalmazások is bőségesek, már szinte mindenre van színvonalas megoldás.
Az, hogy egy exkluzív telefonunk van, az szerintem "tök cool" dolog, nem minden "vizesnyolcas" ilyennel a kezében jön szembe...Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom pontosan milyen készüléked van, én a 920 GPS-ével maximálisan meg vagyok elégedve, pedig szintén csak próbaképpen használtam. Jobbnak tűnik, mint akár az iGo Primo (ez van a motoromon), akár a TomTom (ez meg a kocsiban). A TomTom térképszoftvere Mo.-n tökéletes, de pl. Erdélyben az utak 80%-át nem ismeri, szinte csak az elsőrendű főútvonalakat. Az iGo-nak meg a POI-készlete csapnivaló...
szerk: mondjuk a TomTomra feltétlenül szükségem van az autóban, mert ez egyben a telefon-kihangosítóm is. Arra tökéletesen alkalmas. Képes egyszerre 2 készüléket is kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az új, direkt WP8.1-re fejlesztett alkalmazások nem fognak futni a sima 8-on. De ennek nincs jelentősége, mert minden 8-as teló 8.1-re frissíthető. Ha jól értettem...
(#32487) Maxentius: lassú voltam... ...hiába no, öregember nem gyorsvonat...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lehet, hogy én vagyok rosszmájú, de ezek a "lassítások" nem azt a célt szolgálják, hogy a mostani, 2 magos, mégis nagyon gyors telefonok elavuljanak? Hogy legyen miért vadiúj, négymagosba feccölni a pénzt?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz BrianDK #32172 üzenetére
Ne vegyél WP7-es telefont, Hüvelyt meg pláne... (ahhoz még ingyenes offline navigáció sincsen, nem úgy mint a Nokiákhoz). "Kinézetre" ugyanolyan a 2 rendszer, de működésre egy más világ. Nincsenek frissítések már a programokhoz sem (WP8-as Nokiákon most frissítették a térképeket, a 7-eseken maradtak a régiek...). A WP7-est el kell felejteni, ha ilyet veszel, csak a hátrányait fogod látni a Windows rendszernek. Picit sarkítottam, de a lényeg sajnos ez...
Kidobott pénz lenne, miután csalódsz a rendszerben, el sem tudnád adni...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Jamby18 #32138 üzenetére
Próbáld meg a Facebook Beta-t telepíteni. Ne az áruházban keresd, hanem a linkről töltsd le!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #32092 üzenetére
Köszönöm, megnyugodtam!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #32071 üzenetére
Most akkor mik készülnek pontosan?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz quailstorm #32049 üzenetére
Hol kap újonnan Galaxy S-t 18k-ért?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Bivalybaßnád-alsón most az a legnagyobb gondod, hogy éppen új csengőhangot kreálj?! Nemá'!
(#31826) moleculez: még mindig működik (3G-n és WiFi-n is / 4G-m nincsen)
(#31828) Blyan: akkor I.J.B.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én speciel azért igyekszem az akkuval takarékoskodni, mert egy mai Infolítium vagy Lítium-polimer akksinak úgy 300-400 feltöltési ciklus a teljes várható élettartama, míg az akkura általában legfeljebb 1 év garancia vonatkozik. A telót szeretném 2-3 évig úgy használni, hogy nem kell méregdrágán akksit cserélnem benne. 920-nál (házilag nem cserélhető akku) úgy 25k-ba fáj egy akksi cseréje szakszervizben. Ha naponta kell töltögessem, akkor jó eséllyel egy év + pár hónapos korában várhatóan meg fog nyekkenni. Többek között ezért nem vennék mondjuk használtan egy-másfél éves 920-ast, olcsón sem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mióta az UC Browser frissült tegnap, azóta egy akadós, lagos sz*r lett belőle... (920)
szerk: újraindítva a telót most már rendben van...
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
A "coming soon" állapot után mennyi idő múlva szokott "avialable" lenni? Tegnap óta nemigen változott a lista...
(#30455) Lalll : Kösz, akkor várok türelemmel (nem is igaz, mert türelmetlenül)
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz polonic #30357 üzenetére
Szó sincs róla, csak kifakadtam (már máskor is) a WP-ből "leginkább hiányolt" fícsörökön:
- "Mér' nem lehet a csempe mögé háttér képet tenni?"
- "Mér' nincs fájlkezelő?"
...
Kicsit tartok tőle, hogy az MS előbb-utóbb beadja a derekát az ilyen bazári júzer-óhajok előtt is, a könyvtárakba szervezett vackairól nekem legalábbis nagyon ez ugrik be. Hibái ellenére nekem nagyon tetszik a WP8 bizonyos fokú zártsága, "katonás rendje", az, hogy nem lehet szénné customizálni. Persze vannak benne olyan dolgok, amiket én is elfogadnék, de számomra most is szinte teljesen korrekt a rendszer.
A Notif. Centerre pl. nekem, egyszerű júzerként különösebb szükségem nincsen, számomra inkább zavarónak tűnik a dolog. De - előbb-utóbb - biztosan meg fogom szokni... (A felülről lehúzós tényleg marhára idegesítő lehet)[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz germinator66 #30352 üzenetére
Persze, mert a sok korlátolt, androidon szocializálódott júzer hiányol bizonyos, ott megszokott dolgokat. Pedig valójában nem is lenne rájuk igazán szükség...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én vagyok az az 50 éves, 1 bites júzer, aki nem akar ROM-olgatni, nem akar "hegesztgetni", nem óhajt kamu fejlesztői regisztrációt csinálni, nem szeretne más országba migrálgatni pusztán azért, hogy bizonyos szolgáltatásokat elérjen. - Többek között ezért vettem WP-s okostelefont, nem pedig androidost...
szerk: pont egy évvel ezelőtt szerencsére a mázlisták körébe tartoztam, a 610-re (Telenoros előfizetőként) a legelső napon, január 31-én kaptam meg a 7.8-at.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Teljesen OFF, de ezen besz*rtam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Boonen007 #30187 üzenetére
Zeiss lencse(ez van a 820-ban is, bocs), optikai képstabilizátor van a 920-ban.
szerk: videózásnál piszok jól jön!
szerk2: a Mobilaréna tesztje szerint a 820 kifejezetten pocsék képeket csinál....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...