- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukk900
őstag
Sziasztok!
Mi Band 1S karperec a Bind Mi Band alkalmazással használható pulzusmérésre edzés közben? Van valakinek erről tapasztalat? -
Bukk900
őstag
Tegnap kaptam emailt a MS-tól, hogy a korábbi kérésemnek megfelelően a 15GB OneDrive tárhelyem és a 15GB kamerabónusz megmarad, nem csökkentik 5-re!
Viszont 3 év után telefont és platformot váltottam, így elhagyom a WP világát!
-
Bukk900
őstag
válasz csabyka666 #78834 üzenetére
Mileage log tankoláshoz, a onedrive mentés is jól működik rajta.
-
-
Bukk900
őstag
Nem úgy volt, hogy a qr kód olvasó átkerül a kamera alkalmazásba? Szükségem lett volna rá, de ott se találom.
donmackó: 10-et használok, feltettem képnézegető miatt, de vesztettem eddig egy akkucsempét, most meg a qr olvasót... egyet előre, kettőt hátra esete.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Lacielvtárs #78039 üzenetére
Az nem mindig az elérhető legfrissebbet teszi fel? Pl. most 930-ra mit telepít?
-
Bukk900
őstag
Az áruház appban hová lett az előzmények menü, ahol megnézhettem, hogy miket frissített a háttérben?
-
Bukk900
őstag
válasz Nooeca #76806 üzenetére
Az 520-ban nincs iránytű, kispórolták a mágneses szenzort.
A térképolvasásnak meg az az alapja, ha északi tájolású, akkor észak felé fordulsz vele.
A Here maps tudja, ha forogsz a telefonnal, akkor a térkép is elfordul a kijelzőn, mindig északhoz igazítva rajzolja ki a térképet. Az MS térkép nem ilyen, ezt hiányoltam. -
Bukk900
őstag
válasz Plazmacucci #76363 üzenetére
A dokumentumra hosszan nyomsz, hivatkozás megosztása, beilleszted a onenote-ba, onnan meg átmásolod a linket a válaszlevélbe.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz #31816946 #75951 üzenetére
Elindítod pl. a Here Maps appot és a bal alsó sarokban rányomsz a zöld pontra. Ha nem jó az iránytűd, akkor jelzi, hogy hadonássz vele 8-as alakban. Ilyenkor a közelben lévők furcsán nézhetnek rád...
Kedvenc iránytű programom is szokta kérni indításkor, ha régen használtam.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #75914 üzenetére
Arról van valami infó, hogy a 10-es gyári kamerával megkapná mindenki?
-
Bukk900
őstag
Három új win10 mobil, [link]
-
Bukk900
őstag
Én megvágtam egy mp3 hangerejét ezzel, azóta kellemesen ébreszt.
A win10-ben ez javítva van/lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz nobodyy #75136 üzenetére
Én először a Windows Device Recovery Tool-al újraraknám a szoftvert, ha ez sem segít, akkor mehet szervízbe.
Ezeknek egy félkész rendszeren is működni kellene, ha már kiadták.[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz fulton #74563 üzenetére
1. kicsi a részesedése, ezért nem írnak appot...
2. nincsennek appok, ezért kicsi a részesedése...
3. goto 1.De majd jön a W10p, itt egy új üdvöske, Archos 50 Cesium
-
Bukk900
őstag
válasz Bukk900 #74477 üzenetére
Harmadszorra sikerült telepíteni, másodszorra el is indult az időkép beta, a kamera képeket nem hozza be és hiába lépek ki ott marad az alkalmazásváltóban.
A kinézete csúnya ezzel az elrendezéssel és a kék háttéren fehér ablakokkal.
A réginek volt stílusa, tetszett a panorámás nézet, azt kellett volna bővíteni funkciókkal. -
Bukk900
őstag
Tölthető az időkép beta.
Nekem 5 perce tölti a 21MB-ot...[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz ivógéptanács #73899 üzenetére
-
Bukk900
őstag
válasz aprokaroka87 #73848 üzenetére
Az nem is tűnik soknak, nálam duplája. Az ideiglenes fájlok törlésével nálam csökkent a rendszerfájlok és az egyéb fájlok mérete is. Az explorerben is tudsz előzményeket törölni, valamint töröld a nem használt programokat. Én tegnap találtam vagy 20-at.
(#73851) bismillah: ha nagyon lemerült a 610 akkor villogtatta a win logót nálam, várni kell pár percet, hátha ez a baja ( ezt a villogós lehetőséget szívesen használnám a 920-nál is értesítésekre, ha már led nincs)
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #73468 üzenetére
Akkor ez a 850 XXL lesz! Jó lenne már egy XS is végre.
-
Bukk900
őstag
válasz csabyka666 #73437 üzenetére
Névjegyet szerkeszteni a kapcsolatoknál lehet, ugyanitt a beállításokban állítható a megjelenítés módja. Én a vezetéknévhez írom a teljes nevet, így nem tudja megkeverni.
-
Bukk900
őstag
Két japán Win10-es készülék. [link]
Ezen kívül egy Acer készülékről olvastam, a többiek meg csendben vannak... -
Bukk900
őstag
válasz csabyka666 #73344 üzenetére
Használd az explorert, abban is be lehet állítani az adatforgalom csökkentést, az adatforgalmi segéddel meg ellenőrizheted.
-
Bukk900
őstag
Ha abból indulok ki, hogy a mostaniak az előzetessel sem tudják, a 950-en meg ugyanaz az OS van, akkor type-C kell hozzá. Vajon lesz-e ilyen csatlakozós telefon az alsóbb kategóriában?
(#73132) ZavaBalazs: azt mindenképp megvárom, mert csak emiatt fontolgatom a cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
A videó szerint a Lumia 950-en már van USB OTG támogatás.
Az érdekelne, hogy erre csak a type-C csatlakozóval szereltek képesek, vagy pl. a B csatlakozós Lumia 550 (és a régebbi készülékek) is tudják majd?[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
Ismer valaki olyan pc-s zenelejátszót, amiben választható wasapi kimenet és van hozzá wp-s távirányító app a foobar-on kívül?
-
Bukk900
őstag
válasz matyi012345 #72764 üzenetére
Az áruház keresője a programok részletes leírásában is keres, ott pedig szerepelnie kellene, ha azt is ismeri.
-
Bukk900
őstag
válasz matyi012345 #72761 üzenetére
Én is néha belefutok ilyenbe: [link]
Azt a kettőt, amit kiad az áruház nem próbáltad? -
Bukk900
őstag
válasz ViktorHUN79 #72419 üzenetére
A jegyzettömbbel a felirat fájl kódolást állítsd utf-8-ra.
-
Bukk900
őstag
válasz Zsoleszhun #72345 üzenetére
Ha az oprendszerbe beteszik az usb audio támogatást és beállítok egy külső dac-ot hangeszköznek, akkor bármelyik zenelejátszó, böngésző, spotify stb. azon keresztül szólalna meg. Én is erre várok.
-
Bukk900
őstag
válasz @matthew@ #71507 üzenetére
Ha a régi Nokiában van bluetooth, akkor az adatátvitel alkalmazással megoldható.
-
Bukk900
őstag
válasz Gery1987 #71473 üzenetére
Nem, akkor kergül meg, ha az asztal lapjával párhuzamosan, állítva fényképezel. Visszanézéskor forgathatod akárhogy a telefont, egy 90-fokkal elforgatott képet mutat.
SOAD19: a megoldás, csak fektetett telefonnal fényképezz és a tárgyat forgasd el 90-fokkal, akkor jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Plazmacucci #71431 üzenetére
A 610-es volt az igazi, szerintem lenne kereslet, ilyen könnyen hordozható típusra.
-
Bukk900
őstag
válasz zsoltzsolt #71185 üzenetére
Azt én sem tartom valószínűnek, hogy ekkor a 920-asra letölthető lesz. Majd talán 2-3 hónap múlva...
-
Bukk900
őstag
válasz AMDaZERG_1 #71157 üzenetére
Ezek olyan kis fogyasztók egy kijelzőhöz, vagy processzorhoz képest, én nem kapcsolgatom. Ekkor viszont az nfc menne állandóan, hogy kikapcsolja a bt-t? Cortanának van valami hely alapú szolgáltatása, azt nem tudom, hogy lehetne ezeknek a kapcsolgatására használni.
-
Bukk900
őstag
válasz AMDaZERG_1 #71155 üzenetére
A wifi az elsődleges, ha van azt használja. Nem kell ezeket kapcsolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!