- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenkman
tag
válasz zsoltzsolt #98850 üzenetére
Nem értem kérdésed.
-
verita
csendes tag
Én a Slim Socialt használom, azon keresztül működik.
-
Francia91
veterán
Megnéztem a Lumia 950-essel, az üzenetek részt nekem sem hozza be.... Két-három hete még használtam az üzenetek funkciót a Lumiával, akkor működött még
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
janeszgol
félisten
Kár. A nyáron még WP 7-tel is ment az FB messenger böngészőből.
Akkor kiejelenthetjük, hogy totál leépült a rendszer. Attól még megtartom a telefonokat, mert imádom a Lumiákat. Pláne kamerában tök jók.
Kamera, zene, böngészővel ebook olvasás (W10), hívás és sms, esetleg email, de ez utóbbi is kezd necces lenni (az outlook jól megy, ellenben a gmal nem mindig már). -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
A nem támogatott böngészőket sajnos kitiltották. -
wenkman
tag
válasz Blue Eagle #98860 üzenetére
Fura, hogy a facebook teljesen használható (böngésző, SlimSocial, Likebook, etc.), de az üzenetváltási lehetőséget meg lelőtték.
Szerencse, hogy nem vagyok fb-függő, az ismerősökkel való beszélgetésre meg ott a Viber...
-
Francia91
veterán
válasz wenkman #98861 üzenetére
Ahogy elnézem, ez nem a Windows Phone miatt van. Androidos telefonról az FB-t böngészőből használom (Opera Mobile), ott sem enged az Üzenetek részbe. Korábban itt küldtem képet, mert a Messenger bélyegképpé szokta alakítani, itt normális méretben küldte el.
Tehát nem WP miatt van, Androidon is ez a helyzet"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
tooolz
tag
Szép napot Mkinek..Nokia Lumia 930 gyári 8.1 denim hogyan tudnám lefrissíteni wp 10 re..telefonon áruházat nem éri el microsoft fiókomba nem tudok belépni..esetleg kívülről feltelepíthető ? köszönöm
-
tooolz
tag
válasz Sztyepadzso #98868 üzenetére
-
tooolz
tag
válasz Sztyepadzso #98868 üzenetére
-
gyuszkó77
friss újonc
Sziasztok!Nem tudom segítség lehet-e de találtam egy alkalmazást a Microsoft Store-ban ahol még működik a Messenger része a facebooknak. Az alkalmazás neve: AIR for Facebook Igaz kicsit lassan tölti be a messengert,illetve türelem kell ha több emberrel folyamatosan írogatok mert lassan vált a felhasználók között,de ez is jobb mint a semmi De az is lehet hogy a Lumia 550-em már nem túl "acélos"
-
tooolz
tag
Szép napot Mkinek..érdemes lehet az említett lumia 930 at a legutolsó frissítést ráimádkozni 1709.. jelenleg 1607 van rajta..nem tudom mennyivel lenne rugalmasabb v jó lehet így is?
köszönöm.. -
janeszgol
félisten
Üdv!
Ha volt már, akkor bocsi. Éppen most akartam egy Lumia 640-et OTC-zni (WP8.1-el vettem kemény 4 ezer forintért, hát nem sokat használták), és hibára futottam. A kiszolgáló nem tudott az adott fedora szerverrel kommunikálni. Ez titkosítási hiba, sajnos a Lumiák nem ismerik a TLS 1.2-t. A megoldást bemásolom, és linkelem is, én megcsináltam mindkét helyen a duplaszó bejegyzést. Tehát amit bemásolok, azt mind megcsináltam. Működik, mert most teszi rá a mikroprogramot a telefonra.For 32-bit applications that are running on 32-bit OSs and for 64-bit applications that are running on 64-bit OSs, update the following subkey values:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v2.0.50727]
"SystemDefaultTlsVersions" = dword:00000001
"SchUseStrongCrypto" = dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319]
"SchUseStrongCrypto" = dword:00000001For 32-bit applications that are running on 64-bit OSs, update the following subkey values:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\v2.0.50727]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\.NETFramework\v4.0.30319]
[link]
megj.: se kábel csere, se port csere nem segített. Ezek a regedit bejegyzések viszont igen. -
janeszgol
félisten
Elindult a telepítő, most már kábel nélkül csinálja.
Az értékhez elég egyet írni, az úgy fog megjelenni, ahogy a példában.
A "SystemDefaultTlsVersions"-ban a harmadik kifejezést TLs formában adtam meg. De talán ez mindegy is. -
gthomma
senior tag
válasz Sztyepadzso #98890 üzenetére
A 950XL is feature phone már, böngészni sem lehet vele.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
wenkman
tag
Hello!
Megváltoztattam a gmail fiókom jelszavát, és emiatt a teló jelezte, hogy a régi jelszóval már nem tudja frissíteni az Outlook programban a gmail fiókot.
Rákattintottam a Fiók javítása gombra, ahol bekéri először az email címet, utána pedig az új jelszó megadása jönne, de itt már megáll, lefagy a dolog.
Megpróbáltam még a fiókot teljes eltávolítás után újra felrakni: email cím megadása, majd Következő gomb, éééés ennyi.... nem megy tovább...Az email elég fontos dolog.... szóval ez lenne akkor a W10M sztorim vége? :-(
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
En leginkabb fotozasra es videozasra hasznalom a Lumiakat. Manapsag is jonnek ki telefonok a 40, 50 ezres kategoriaban is, melyen ebben nagyon gyengek.
Mikrofon minosegben jok a Lumiak. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest