Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz Psychonaut #19157 üzenetére

    hm, lehet hogy egyszerűen egyfajta berögzülés nálam, hogy nem jó a tudat hogy turkálnak a cuccaimban, akkor is ha vajmi kevéssé érdekes számukra. durva elnagyolt példa de ha tudod hogy bemehetnek a lakásodba bármikor, annak ellenére hogy sosem visznek el semmit azért az zavaró nem? valahol a feltöltött cuccaim az "elektronikus egzisztenciám"
    Természetesen abban igazad van, hogy bárhonnan máshonnan is gyűjtenek adatokat rólam. annak sem örülök.
    Ettől függetlenül így érzek. ha mondjuk titkosítani tudnám a mappáimat kevésbé zavarna.
    _________________________
    én a pro verzió leírását olvastam, annyit láttam, hogy nincs reklám illetve korlátlan a letöltés. ami teljesen rendben van. sd supportot nem olvastam.
    "Azt tárolsz a telefonodon, amit akarsz, annyit, amennyit akarsz. Csak ennek a programnak az ingyenes változatával nem férsz hozzá egyszerre mindhez."Igazad van félreérthető. ez így helytálló amit mondasz.de attól még zavar hogy nem lehet az összes könyvem rajta a telón.
    Másképp fogalmazok: Milyen kár hogy nincs olyan, lehetőleg ingyenes könyvolvasó szoftver ami olvassa az sd tartalmát, és felhő sem kell hozzá. (majd ránézek a bookviserre, hogy mennyit enged leszedni telefonra.
    csak azt látom hogy mintha lenne némi presszió a userek felé hogy minél inkább nyissanak a felhőszolgáltatások felé. Én meg rugózok ellene.)

    SZERK: mégegyszer elolvastam utolsóként említi. tényleg. ott az sd card support. Megkövetlek Psychonaut :R

    de a felhőszolgáltatásokkal kapcsolatos felemás érzéseimet fenntartom. :P

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák