Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Yettel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
daniel909
addikt
hát köszi... jah, azt nem írtam h WP8 alatt. de idegesítő, hogy így nem tudok beszállni a "ki bírja legtovább reboot nélkül" versenybe.
legiaap: hát be tud hülyülni a rendszer az biztos. kedvencem mikor nincs hang.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Halfer
tag
Hali! Miféle oka van annak, hogy a legtöbb független telókra specializálódott üzlet hasonló áron árulja a telókat (konkrétan 720-at átlag 75e-ért), míg az ilyen ipon és aqua jellegű számítástechnikai üzletek jóval drágábban (110e körül)? Gyártói garancia a válasz ipon/aqua esetén?
-
Halfer
tag
Oké oké, köszi a válaszokat, nem vennék ennyiért 720-at, csak kíváncsi voltam mi az árkülönbség oka.
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Lumia 610-em, 7.8-as.
Az a problémám, hogy ma a ki akartam lépni a böngészőből(IE), és sikerült is, azzal nem volt baj, csakhogy mostmeg nem akarja elindítani. Hiába nyomok rá az internet explorerre, megakarja nyitni, de mindig visszaugrik.
(Akár IE-re megyek, akár egy másik csempére, ami pl.a google.hu-t nyitja meg, semmi) :S
Újraindítás nem segített.Valakinek van ötlete, hogy mit csináljak?
köszi, Barnus -
pushalias
őstag
válasz MasterMark #18068 üzenetére
Nem kell bezárni, mert csak az aktív lapon lépeget vissza, egyébként meg írta, hogy sikerült kilépnie.
Ami különben teljesen felesleges dolog, mert a háttérben abszolút inaktív, és ha később előre hozod, akkor sem tölti újra az oldalakat (ellentétben, ugye ).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MasterMark #18068 üzenetére
Nem tudod bezárni az összes lapot, mivel ha bezárod az utolsót, nyit egy újat
Everybody lies.
-
Halfer
tag
Nem tudom mennyire off, de gondolom belefér a topikba, hogy:
Melyik független telókat árusító üzletet ajánljátok a 720 vételhez? B-Tel nincs a listán de többször is elhangzott a topikban, hogy megbízhatóak. Még kik? Légyszi adjatok több választ, saját tapasztalatot, ismerősök tapasztalatait. Köszi előre is! -
jbarnus
csendes tag
Valami más biztonsági mentés nincs?
-
Rage47
veterán
FB-Next appot próbálta már valaki? Működik rendesen?
-
Stylewars_kp
senior tag
Sziasztok!
HTC HD2 telómra felraktam a Windows Phone 7.8 rendszert. Indításkor ez a képe fogadott.
Mi a teendő ilyenkor?Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
legiaap
nagyúr
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
tailor
őstag
Skacok! Ma szépen rendbe raktam a weben a live-os névjegyzékemet, összekapcsoltam a dupla névjegyeket, kitöröltem a duplán-triplán meglévő telefonszámokat, viszont ez sehogyan sem akaródzik átkerülni a telóra... (7.8) Kellene csináljak valamit, hogy a telefonon is ugyenez a szépen rendezett névjegyzékem legyen,mint ami a felhőben van? Vagy ez esélytelen, és a telón is ugyanezt végig kell zongorázzam?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
válasz dejaris #18090 üzenetére
Én a 920 után már nagyon leadtam a mércét.
Nem várok sokat tőle.Amúgy outlook-ban én is megcsináltam faszán a kontaktjaim, de a telefonon, még így is akad néha egy két kósza névjegyzék, amit elfelejtett összerántani.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
tailor
őstag
válasz dejaris #18097 üzenetére
Megtörtént - és semmi. Telón ugyanúgy össsze-vissza vannak a névjegyek, sőt - amelyek előtte össze voltak kapcsolva, azokat ráadásul szét is szedte Óje! Mi a rák értelme van akkor annak, hogy a neten szerkesszem őket?
Nincs valami lehetőség, hogy törlöm a telóról a névjegyeket, és aztán leszedi a rendezetteket a netről?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videó stream letöltése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban