Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- iPhone topik
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
ha valaki nem látta volna még: Jony Ive redesigns Windows Phone.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
regener
veterán
Mitől "lassulhat" be a gyári IE? (L800)
Eddig bármilyen oldalt néztem, fórumokat, ph, bármit mindig pár sec alatt rendesen betöltöttek az oldalak és mégha nemis töltött még be (vagyis amikor töltött de már megjelentek a gombok) akkoris tudtam már gépelni vagy gombra/ linkre kattintani.Most bármit nézek elkezd tölteni, majd a csík 4/5-énél megáll és 10sec múlva továbbtölt.
Aztán mégha beis tölti az oldalt nem tudom használni azt, csak nehezen, pl. nemjön fel a billyentyűzet ha gépelnék, de a kurzor megjelenik vagy ha linkre (aprón hirdetésre) kattintanék akkor csak szürke hatterű keretbe teszi a gombot/linket és nem csinál semmit.Már nagyon idegel hogy nemtudok úgy böngészni a neten úgy ahogy eddig tettem.
Most meg azt veszem észre hogy szókijelölésnél hiányzik a kék jelölőszín, csak a csúszkák vannak ott.Amúgy netem wifiről van, 8mb le és 1mb fel gépről megosztva. 3G bekapcsolva a telón.
Telót már sokszor ki-be kapcsoltam hátha megjavul, de nemsikerült.Valami ötlet?
-
kolosanyi
veterán
Beimportáltam a névnapokat a Google naptárból, viszont nem látszódik. Olvastam, hogy ez már másoknál is előfordult. Van rá valami megoldás? Nincs kedvem névnap alkalmazással szórakozni, se Chronos Calendart feltenni, hogy csempén láthassam a névnapokat. Valakinek ötlete ez ügyben?
regener
Csak egy tipp, mert fogalmam sincs, hogy mitől lehet. Próbáld meg kitörölni az IE adatait, hátha segít. Ha ez se, meg a rebootok se, akkor gondolom HR megoldja.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz kolosanyi #18507 üzenetére
+pushalias
A felbukkanó menüben mindig törlöm az előzményeket napi szinten, viszont most töröltem a beállítások menüben is. Nyertem vele kb 40megát (10.1 gb volt szabad, most 10.14gb) és kicsivel jobb, gyorsabb lett az oldalak töltése de még mostsem az igazi, kénytelen leszek HR-elni de majdcsak ha kész a gépem, szóval 1-2 hetet kb még kikell bírnom.Ja és azt kihagytam hogy miután betöltötte az oldalt utána hiába zoomolok, a betűket nem simítja ki, vagyis homályosak. De egy valtozó idő után kisimítja őket és olvashatóak, élesek lesznek.
-
regener
veterán
válasz kolosanyi #18510 üzenetére
UC Browser felraktam, mindjárt mükszik minden, de ezmeg megilyesztett mert böngészés közben betolt egy vidit hogy memóriát szabadít fel xD
dejaris:
idézem magamAmúgy netem wifiről van, 8mb le és 1mb fel gépről megosztva. 3G bekapcsolva a telón.
Tehát csak wifiről netezek, mobilnetem mégha bekapcsolnám akkorsem lenne.
Szerk.: Ki van kapcsolva, a 3G-t arra értettem hogy a sebesség arra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
nagyúr
Nálatok jól működik a Skydrive app 7.8-on?
Egy 1,5 megás képet nem hajlandó feltölteni...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zaja2
senior tag
válasz regener #18512 üzenetére
A gyári IE,mint a windows pc op. rendszereknél mindig egy nagy rakás F@s.
Én UC Browser,vagy ExplOra böngészőt használok. Az IE nekem is sz@r.(#18516) legiaap,
Jah,és igen! Majdnem kihagytam. Ha már kritizálok,akkor ezt is: Amúgy a SkyDrive app is tökéletes,de elmennek ők is a picsa'ba!
Nem is használom,pedig volna mit ott tárolnom. Most nem sorolom fel,hogy hány idegtépő percet okozott nekem,amikor egy 900KB-os képet sem töltött fel,mert "Internal server error" "Server is not found" Stb.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
legiaap
nagyúr
Én nem kritizáltam, csak kérdeztem.
Már kijelentkeztem, újra beléptem a progiba, leszedtem azt újra feltettem, de csak nem teszi fel azt a nyamvadt fotót.
Ha meg a fotóknál megyek rá a megosztásra és úgy teszem fel skydrive-ra akkor meg nem eredeti méretben teszi fel.
Hmmm[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
hogy ez a wp8-as desktop sync alkalmazas mekkora hulladek...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
nagyúr
válasz Воланд #18521 üzenetére
Na akkor meg van a 920-ad?
Talán kétszer ha használtam.
Én a Skydrive app miatt ütöm a fejem a falba 7.8 alatt.
Rakás sz@r. Semmit sem tudok feltölteni. Napi szinten használtam WP8-nál itt meg használhatatlan.
Nagyon tele a hócipőm már ezzel a rendszerrel.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
nagyúr
-
negyven2
veterán
PayPal-al lehet fizetni WP7 alatt? A fiokomhoz hozza van rendelve a PayPal-om (Xbox-on is igy vasarlok), viszont ha ramegyek telefonon egy alkalmazad megvasarlasara akkor feldobja, hogy bankartyat adjak meg. Esetleg webes feluleten menne, a vasarlas?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #18524 üzenetére
meg nem. foleg, hogy nem kellett kifizetnem az amazing weather hd-t. azt hittem, hogy az egy kulon app wp8 alatt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
duo
őstag
Külföldi weboldalakon eléggé egymásnak ellentmondó dolgokat olvastam, itt meg folyamatában olvasom a topikot de eléggé az elején vagyok,
összefoglalom mire jutottam
szubjektívenpro:
a platform gyors mint a fene
innovatív és intuitív
kényelmes
nem kell/szükséges heggeszteni hogy működjön
bár tapasztalatom nincs, az ms követelményrendszere miatt
a Marketplace-re teljesen haszontalan gagyi app nem kerülhet.
ez egyfajta minőségbiztosításkontra:
mass storage mód nincs minden platformra (a linux nagyon mostohagyerek itt)
nincs filekezelő
avi lejátszás
kérdéses, hogy lesz e a frissítésekkel fm rádióbizonytalansági faktor:
minimalista vagyok. erőforrás footprintben is.
nemigen tudom mit lehet kikapcsolni a wpben ami csökkenti a memória/procihasználatot
animációk, háttérszolgáltatások, adatkapcsolat etc.
nekem az sem tiszta mennyivel növeli a rendelkezésre állási időt mennyivel bírja így tovább az akku.persze tudom hogy ennél több dolog van de egyrészt mindent még nem tudtam átolvasni másfelől ezek azok amik miatt dilemmázok.
_________
azért kérdezem mert flottában lenne vásárolva a wp teló, és pár napja kezdtem el tájékozódni komolyabban, de ma (és holnap) vagy két hónap múlva találkozom a szüleimmel (nem egy városban élünk) akik révén a flottás előfizetés van. és ők mindenképp kellenek a szerződés hosszabbításoz.
közben az xperiámat értékesítettem. tehát ma-holnap döntésre kéne jutnom. mindenesetre 2 vagy 3 évre tervezek.
_________
tovább árnyalja a képet hogy versenyben van egy motorola atrix4g is. 2éves jó állapotban,még némi garival. a nyers számok alapján jó választás az is, de minden dilemmám ellenére vonz a lumia 520/620. (a GG a kijelzőméret és a nagyobb akksi miatt jobban az 520.) és taszít hogy majd megint folyamatosan szopjak a romokkal. annak ellenére hogy korrekt vas az is tegra2 meg minden.Tudnom kéne még valamit? más is dilemmázott így platformváltáskor?
Ti mit gondoltok? (a milyen okostelefont vegyek topikban erre nem kaptam választ, csak hogy az xperia Ut mindenképp megéri cserélni)köszi a segítséget előre is!
duo
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
dejaris
addikt
Kontra: ertesitesek idojrasnak megfeleloen mukodnek.
Csak az ac3-as hangkodolasut nem jatsza le, a tobbit igen.
Animaciokat nem tudod kikapcsolni.
Van battery saver mod.[ Szerkesztve ]
-
duo
őstag
válasz dejaris #18535 üzenetére
Namost olyat azért gondolom tud hogy ha felmegyek wifire, mobilnetet ugyanis nem szándékozok használni. (bár van egy 50mb -os csomagom.)
szóval ahol van wifi, én felmászok, aztán ráfrissítek kézzel levélre+böngészőből facebook, akkor azt csinálja nem? csak a push dolog megy hektikusan. mert az nem zavar. tekintve hogy sokat ülök gép előtt így inkább ott vagyok online.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
őstag
válasz dejaris #18537 üzenetére
nagyon köszönöm. mégegy kérdés aztán ígérem abbahagyom addig amíg meg nem nyomkodok egyet délután ha engedi a voda,
szóval.
írták többen hogy símán tizenpár óra alatt is le lehet nullázni a teló akksiját pl a 620 1300-asát, de az 1430 sem sokkal erősebb. azért ha minden ki van kapcsolva és háttérfolymat (ha van egyátalán ilyen nem fut) továbbá sötétebb színű csempékkel operálok fekete alapon némi wifi, könyvolvasás továbbá telefonálás van akkor azért a 3 nap meglehet nem?
illetve xp-m van virtualboxban látni fogja é (mass storage) vagy telepítsek win7et? mármint Vboxba. a partícióim nem szivesen rendezném át dualbootra.
Arról ui kezdek letenni hogy linux megegye.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Kerdezz csak batran sokat, 2-3 evre veszed, ne legyen csalodas!
Nekem meg ossze szokott is jonni a 3 nap neha, ennel kemenyebb hasznalattal, bar nekem 8S-em van 1700as akksival. De ha kikapcsolva tartanam a mobilnetet, es allandoan batterysaver mod lenne, akkor lehet versenyezhetne a kindle-emmel, kis tulzassal
Errol az xpevel baratkozos jatekrol nem tudok nyilatkozni, de szerintem apropenz az ebayen egy sd kartya olvaso.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz legiaap #18522 üzenetére
Na, ilyet se írtam még, de én sokat használom, nálam fasza. Minden sulis anyagot ott tárolok, meg a legfontosabb képekről másolatot, nekem nincs bajom az appal.
savoo
Nekem volt egyszer 7.5 alatt egy furcsa bugom, it csak HR oldott meg, de én is IE-t használok. Nem vagyok oda érte, mert a könyvjelző és jelszó szinkron, keresés az oldalom, illetve a full screen nagyon hiányzik, de a többi meg baromi lassú, bugos valami. Sajnos tényleg az IE a legjobb.duo
Én csak WP7-et használok, de nyomtam egy ideig Ubuntuval. Nyilván a Wine nem tudta futtatni a Zune-t, de nem is kell, ott a Skydrive. Az adatokat egyszerűbb így mozgatni szerintem, legalább másolat is lesz róla. Mondjuk én zenét nem telón hallgatok, de az körülményes így. Arra Xbox Music, vagy Deezer a megoldás. Persze ha úgyis Win alól csatlakoztatod, akkor végülis mindegy. -
duo
őstag
válasz dejaris #18540 üzenetére
Te mondtad
3rd party appok. Semmi extra nem érdekel, csak olyasmi mint az fbreader (erről úgy tudom van.)
valamilyen zseblámpa progi olyan ami a kijelző fényét is tudja használni (átkapcsolható opció) ha nincs led villanó lásd (L520.) youtube kliens NicoTube pl.(ez párszáz kb, zsír nagyon)
azt nem tudom külön zene és médialejátszó akad e bár úgy tudom nem nagyon van. azért mi van ha...
van e valami rendszerkarbantartó
úgy mint desktop win alá regcleaner, meg tuneXP?
Terminál (msconfig)természetesen tisztában vagyok azzal hogy ez nem AZ a platform amit fossá lehet hackelni de nyilván érdekelnek a lehetőségek.
mi az amit le lehet törölni és a mardványait a registryből is. pla navigációt tuti nem fogok használni, térképet se igen, a Dühös Veréb hubtól pedig a hideg ráz. éppen elfér tőlem, de ha lepucolható, akkor mennie kell.
na ilyesmikKolosanyi: ez nem rossz hír.
otthon ahogy említettem debian van, most meg ubuntu alól írok.
skydrive titkosítható valahogy egyátalán beüzemelhető? (wine?) érzékeny adatot nem tennék fel, de azért PRISM, a MS meg elsők között csatlakozott. ugye.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
A sok eloretelepitet szirszart siman mokolas nelkul is tudod torolni.
Ez nem asztali windows itt nincsenek ilyen "turbozok es leanerek".
Van egy bizonyos other content bug, ilyen szemetelosdi. Na azt a nokia storage check ki tudja pucolni.
Ilyen fajta zseblampa dolgot meg egy evvel ezelott talaltam is a wp7-esemre. Ha nem talalod meg akkor egy teljesen feher kepet megynitsz azt uccu neki
Miert maniaja az embereknek gyari dolgokat lecserelni? Meg ki sem probaltad az zenelejatszot, de mar is le kell csrelni Egyebkent van meg Nokia music is ha nem tetszik az xbox music, bar en sosem hasznaltam, mert nem Nokiam van. Igergetik a vlc-t wp8-ra, de meg semmi. Vannak meg ilyen lejatszok a store-ban jo dragan, kiprobalasi lehetoseg nelkul. Na azokrol szerintem senki nem tud itt nyilatkozni. -
duo
őstag
válasz dejaris #18544 üzenetére
jogos. én valahogy ilyen nyughatatlan vagyok, a legritkább esetben használtam bármit is ami gyári szoft. kerestem könnyebbsúlyú alternatívát, vagy funkciógazdagabbat. amúgy igazad van de azt nem mondtam, hogy nem fogom kipróbálni a gyárit. csak arra céloztam hogy ha nem tetszik eddig az alap ms termékek kevéssé győztek meg. így rövid úton pl vlcplayer foobar2000 és iron browser (chrome-klón, csak nem gyűjt adatot) meg effélék váltották ki az oprendszerrel szállított megoldásokat.
szerintem ez az a beidegződés.a levelezőkliens hány fiókot tud kezelni? én 3-at használok 2 gmail egy yahoo.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
addikt
Előbb próbáld ki, és ha valami nem jó, kérj konkrétan arra alternatívát. Olyan böngészőt nem tudom, hogy fogsz-e találni, ami gyűjt adatokat. Itt találsz egy listát alternatív böngészőkről.
-
duo
őstag
válasz Psychonaut #18548 üzenetére
az lesz, csak még nem vettem meg, és próbálom elképzelni hogyan fogom használni. és hát csak desktop win meg linuxos analógiák mentén tudok kérdezni is
de majd alakul ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen