Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Hirdetés
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
ma Az Apple-jós szerint 2025 őszéig nem fogja frissíteni az Ultra és az SE órát sem az Apple.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
veterán
Hol egyszerűbb? Ha nem kéne célozni meg böködni, akkor rá se kéne nézni a kijelzőre, mert csak egy lökést csinálsz valahol. Ki lehet figurázni, de ez nem változtat azon a tényen, hogy ma a user experience az egyik legfontosabb dolog egy okostelefonban. A WP pedig elvileg jó ebben, viszont ez az állandó böködés sokat ront rajta.
Na de nem vitázok tovább fanboyokkal.
(#18247) pushalias:
Kár, pedig nem bonyolult.[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Dinter
addikt
válasz Oppenheimer #18252 üzenetére
Igen, mondjuk jó lenne egy X-et rakni a sarkára, engem zavar ha rengeteg app meg van nyitva, vissza gombot nyomkodni meg sok időbe telik.
-
saiyajin
senior tag
Én örülnék, ha az alkalmazás váltóból bezárhatók lennének az appok, még ha csak egy X-el is, mint a böngésző taboknál, viszont nekem is sokkal jobban tetszene, ha egy fel vagy le huzással is menne ez.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
savoo
addikt
Áruljátok már el, hogy miért zavar, hogy nem lehet bezárni az appokat az alkalmazás váltóban?
Oppenheimer: én mint fanboy? Hehe, akkor te meg troll. Ja és te vakoknak is használhatóra akarod a WP-t, értem már.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18252 üzenetére
Jelen helyzetben, ha jön egy értesítés, és nem akarsz vele foglalkozni, akkor eltolod jobbra, de kijavítod, ha tévedek. Én nem feltétlenül ítélném meg egy bizonytalan eredetű screenshot alapján, hogy hogyan fog működni a dolog.
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #18256 üzenetére
No, te meg a fikázást. A kör bezárult.Ja, hogy ha te kezded. Az szimplán véletlen szerintem, nem direkt csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz saiyajin #18254 üzenetére
Mit nevezel/neveztek alkalmazásváltónak? A legutóbb használt alkalmazások listáját? Utóbbi van a WP8-ban, előző nincs.
A legutóbb használt alkalmazások listából való eltüntetésének persze van értelme, kinek mi köze ahhoz, hogy az alkalmazások milyen állapotban voltak legutóbb (böngésző, web bank stb.)?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
savoo
addikt
Na, hogy on is legyek. Közben wpcentralon jött egy update.
"Update 9:30am ET: We'have had some more information come forward to us via a trusted source. They confirm that these shots were from an "earlier" build of the next-version of the OS, but that subsequent releases since have had the Notification center removed. In addition, before it disappeared, its look became more inline with the People Hub design. What does that mean in the long run? Just that Microsoft is experimenting with different feature sets and some may or may not make it to the final build. So take these screenshots as being accurate, but only as a snapshot within the development process."
-
Oppenheimer
veterán
-
negyedes
addikt
Bing searchbol eltunt a musicom.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18261 üzenetére
Visszakérdeztem, elmagyaráztad, szerintem így van rendben. Az eltolós megoldást pedig én is nagyon szeretem, egyszerű, frappáns, és ahogy mondod, illik a dizájnba.
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18267 üzenetére
Szerintem, ha kötekszem, akkor az jól látszik. Csak annyit írtam, hogy nem értem pontosan, mire gondolsz. Az a baj, online rengeteg a félreértés, és emiatt az emberek gyakran a rosszabbat nézik ki a másikból. Néha nem kéne.
-
Воланд
titán
válasz antoniocoimb #18269 üzenetére
szia petroleumize!
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
CyberPunk666
senior tag
Te képes voltál ezért létrehozni egy blogot? ^^
Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet.
-
MasterMark
titán
válasz antoniocoimb #18271 üzenetére
Ezt most kikérem magamnak. Milyen jogon hordasz le minden WP felhasználót? Lehet, hogy neked nem tetszik a rendszer, ezt tiszteletben is tartanám, de amilyen hangnemben írsz az felháborító.
Egyébként te milyen WP-t használtál, ami laggolt, meg lassú volt?
Switch Tax
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #18273 üzenetére
nem er annyit ez az ember, hogy erdemben foglalkozz vele.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #18273 üzenetére
Jobban jársz, ha inkább csak röhögsz rajta. Többet az ilyen nem érdemel. Az meg a Prohardver dolga, hogy lép-e az ügyben vagy nem, ugyanis őket is rendesen feketíti. Egyébként még jó, hogy leírja, ő soha még csak nem is káromkodott, aztán olyan jóízűt k.vaanyázik, hogy öröm nézni.
-
Mister_X
nagyúr
Hallod. Te egy nulla vagy. Sőt, gyök alatt a nulla. Tudod miért? Mert nem bírsz egy nyomorult mondatot sem leírni anélkül, hogy ne tartakmazna trágárságot. Ha normálisan, minden szarozás, köcsögözés, f@szozás nélkül írnád le a mondanivalód, akkor talán venném a fáradságot, hogy elgondolkodjak a te véleményeden. De addig egy nulla vagy, egy vicc. Lassan kezdhetsz újra regisztrálni, mert látom, hogy a szíved mélyén azért szeretsz minket, ha ennyire ragaszkodsz hozzánk <3.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
=WiNTeR=
senior tag
Leülhetsz, egyes! (döbbentes, hogy ennyi ésszel még szabadlábon vagy... )
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
tybsen
addikt
Ertheto a felhaborodasod, hogy elegedetlen vagy a rendszer bizonyos reszeivel. En is az vagyok, ezert is adtam el annak idejen a telefonomat (lumia 820), mert nekem nem felelt meg ebben az allapotaban Ahogyan minden rendszerben - nemelyikben tobb, masikban kevesebb a kompromisszum. Viszont egyszer sem kaptam sem itt, sem mashol azert, mert kulturalt modon velemenyt formalok - es ez igy van rendjen. Nyilvan mindenkinek megvan a maga stilusa, ahogyan a valodi vilagban is, de ezzel egyutt szeretheto ez a forum (nem csak a wp, hanem az osszes, szerintem).
Azert, mert valaki moderatorkent dolgozik eppen, kizarolag egy plusz feladatot jelent, amit egyebkent nem konnyu ellatni (!). En ugy tudom, hogy ezt ingyen teszik a moderatorok es az eddigi tobb eves tapasztalatom alapjan a toluk telheto legjobb modon teszik. Nyilvan ok is emberek, hibazhatnak ok is egy-egy hozzaszolas megiteleseben, de nekem az a benyomasom, hogy rendben mennek itt a dolgok. Nem keves idot es munkat jelent mindez (nekem peldaul a hozzaszolasok elolvasasa es a reagalas is sok idot vesz igenybe - kepzeld ehhez hozza, hogy felelossegteljesen rendet kell tartani - nem egyszeru feladat).
Az a stilus viszont, amiben a blogodat megirtad, szerintem nem toleralhato. Meg lehet fogalmazni ezt maskepp is, ugy, hogy masok is megertsek azt, amit mondani akarsz. Nincs azzal baj, ha mas a velemenyed, ezert is vannak kitalalva az ilyen forumok - ha mindenkinek azonos lenne a velemenye, nem lenne szukseg forumra. De ez igy nem oke szerintem. Senki sem szereti, ha bantjak, gondolom Te sem - es Te nem fogalmazol eppen kedvesen az ittlevokrol. Szerintem azon lenne erdemes elgondolkodnod es annak az okat lenne erdemes megtalalnod - es nem megbantaskepp irom ezt, hanem segitoen -, hogy mi valtja ki beloled ezeket az eros indulatokat. Mert oke, hogy van egy rendszer, ami szerinted nem jo, masoknak pedig - elfogadva az ismert hibakat - ezzel egyutt is megfelel valamiert, de ez nem ok arra szerintem, hogy sok emberreol ugy nyilatkozz, ahogy. Raadasul nem is ismered oket. Megitelni pedig evek alatt sem egyszeru egy embert, ha kozelrol ismered - forumos hozzaszolasok alapjan pedig meg kevesbe egyszeru dolog.
Szerintem jo dolog, hogy van velemenyed es en kivancsi is vagyok ra, de ugy kellene megfogalmaznod, hogy emeszthetobb legyen
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ha azt mondom, hogy nekem az email a fontos meg a bejövő hívás és az mindig megjön akkor én hülye vagyok?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Dinter
addikt
válasz antoniocoimb #18279 üzenetére
Írjad, csak lesz*rjuk
-
Mister_X
nagyúr
Hát nem megmondták? Nekem meg a böngésző a fontos, én is az vagyok...
@antoniocoimb: ha valóban úgy érzed, hogy különbséget tettek a moderátorok, akkor lehet fellebbezni. De te mást se csinálsz, csak bomlasztod a rendszert, szidod a WP-t és a tulajokat (!!!) mint a bokrot. Ezt nem szokás tolerlni
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #18285 üzenetére
nekem is, de az nem értesít
amúgy whatsappot napi szinten használok, 5 perc késés max...és tudom hogy komoly update van úton hozzá
Jah twitter értesítések is megjönnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #18288 üzenetére
whatsappon instant messengerezek csak, ott nincs parám. igazából megnyitott app mellett mindig azonnal megjön, márpedig ha "chatelek" ot akkor meg van nyitva.
de vallóban mások a szokásaink/preferenciáink
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
addikt
WhatsApp egy évig ingyenes csak (bár jelképes az összeg, de kevés olyan embert ismerek az ismerősök közül, aki kifizetné, mert "te hülye vagy, hát le is lehet tölteni"), és jelenleg sem használja senki az ismerősi körömből. Csupán ennyi a gond vele, amúgy szívesen használnám.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Ahj, fene hogy most voltam úton munkába, és lemaradtam erről...
:-)
-
savoo
addikt
Jól sejtem, hogy az az úriember volt körünkben akit úgy szeretünk? Sajna lemaradtam az eseményekről.
-
mbale
tag
-
Psychonaut
addikt
Én is, ahogy írtam, nem ez a fő gondom, hanem az, hogy a környezetem nagy része nem tenné meg ugyanezt. Magamnak meg unalmas írogatni. Kb. olyan, mint egyedül sakkozni.
-
madd dogg
senior tag
Valaki nem mentett hsz.eket? olvasnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen