Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz CyberPunk666 #18799 üzenetére
az a funkció már él, hogy nem jelez minden értesítésnél, az egyik következő frissítésnél már azt is lehet állítani, hogy melyiknél ne jelezzen
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kolosanyi
veterán
Én ezt úgy oldottam meg, hogy emailértesítőt kértem mindenről. Így nem kell app, azonnal tudok emailben is reagálni a csoportértesítésekre is. Azt meg a Facebook beállításainál meg lehet adni, hogy mi küldjön értesítést. Így tényleg a fontosak jönnek meg, az nem, hogy Marcsi elment sz@rni. Nekem bevált.
-
Sperafico
tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni!Lumia 800-ról váltanék 820-ra.
Van e lehetőségem valahogy mindent átvarázsolnom egyikről a másikra?
A 820-on bejelentkezhetek a jelenlegi email cimemmel, és a skydrive-on tárolt dolgaim átkerülnek a 820-hoz??Illetve ha ez megvan, hogy tudom a 800-ast átadni a vevőnek, hogy semmi saját dolog nincs rajta?
Köszi!
-
zsírsámán
senior tag
válasz Sperafico #18808 üzenetére
Ha skydrive-on vannak a dolgaid, akkor a 820-on is ott lesznek, ill onnan tudod őket letölteni, viszont ha csak telefonon, akkor felrakod őket gépre, és utána majd átmásolod. Sms-eket tudtommal nem lehet átvinni. A névjegyzék a live ID-hez tartozik, tehát ugyanazt az ID-t használva a nevek is megmaradnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
kussoltam
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #18820 üzenetére
meg egyebkent is szar a wp.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
madd dogg
senior tag
Gondoltam befogom céges telónak is a L800-at. Létrehoztam egy csoportot, a másik telefonról átszipkáztam a névjegyeket. Elkezdtem EGYENKÉNT hozzáadni a neveket a csoporthoz, mert ugye többszörös kijelölés nincs. (8-on van?)
Erre közli velem ez a gané, hogy egy csoporthoz max 20 névjegy. Az mi!? S40-en is korlátlan volt. Ok h mindig használhatod a rendszert, de mire? Rohadjon meg az egész.
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok.
A lumiámon beállítottam a freemail fiókomat, működik is rendesen.A facebookos e-mail címem is freemailes, így a freemailen a közösségi mappában mutatja, ha meghívtak valamire vagy írtak valamelyik csoportba a facen.
Az lenne a kérdésem, hogy a közösségi mappát hogy tudom beállítani, hogy a telón ne (csak) az üzeneteket mutassa, hanem az értesítéseket is??
Köszi, Barnus
lumia610, wp7.8--
egy kérdést csak egy helyen tegyél fel![ Módosította: mukibuci ]
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #18839 üzenetére
szerintem inkább azt a mappát kellene kitűzni csempének, és akkor fog csipogni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Rage47
veterán
Térképet hogy lehet letörölni a telóról és aztán letölteni SD kártyára?
-
sifu91
aktív tag
Sziasztok van egy htc trophym és egyszerűen nem tudom betöltetni a rendszert.
A htc feliratig eljut és ennyi, utána csak világít a logóAd astra per aspera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen