Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiyajin
senior tag
válasz enginev3.0 #18403 üzenetére
A beállításokban bekapcsoltad, hogy lezárva is jelezzen? Mert alapból nincs bekapcsolva.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Zaja2
senior tag
Egesz ejszaka be volt kapcsolva a nimbuzz ,es 16%-ot lehuzott az akkumbol energiatakarekos modban,ugy hogy nem is hasznaltam.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
duo
őstag
Sziasztok!
egyre inkább érik bennem a késztetés hogy wp-re térjek droidról.
a büdzsé lumia 520 és 620-t enged meg talán az 520hoz közelebb árban.
elkezdtem utánajárni hogy mennyire lesz könnyű az átállás, de belefutottam egy olyanba hogy linux desktop használó lévén nem fogom mass storage módban rádugni a cuccot a pc-mre. vagyis rá fogom tudni csak a debian kukán áll majd előtte.
mondjuk virtualboxxal tudnék kezdeni valamit, van is egy gyári xp-m telepítve minden eshetőségre, de akkor is kényelmetlen.
Van rá esély szerintetek hogy ez valami frissítés folytán megoldódik és a mass storage mód platformfüggetlenül menni fog wp8-as telókon?
vagy ez amolyan dealbreaker dolog lesz nekem.előre is köszi!
duo
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Zaja2
senior tag
"Stay connected when the phone locked"
ha ezt bekapcsolod,akkor elvileg kuldi az ertesitest lezart kepernyonel. DE NEM! Mehetnek a fakkomba ezzel a gyoker megoldassal. Ha lock screen van,akkor nekem offline-ra valt. Van amikor nem,van amikor igen.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
nagyúr
Azt hiszem, mar elofordult a topicban: hogy lehet orszagot valtani a Microsoft Accountodon belul?
while (!sleep) sheep++;
-
marcusa
addikt
Mi lehet az oka, hogy nem tudom beregisztrálni az új kártyámat a windowsphone.com-on?
Lejárt amit eddig használtam, megvan az újnak a száma, aktív is... De mégis ezt írja:
"Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy használjon másik fizetési módot. Ha továbbra is megjelenik ez az üzenet, lépjen kapcsolatba a pénzintézettel.
Hiba részletei
30225-bPZ8IwAAAAAAAAAA-c8588ad6-cefe-4e0b-ad98-11a6f17ab4bf"Van valami trükk, vagy a bankot hívjam?
:-)
-
marcusa
addikt
Persze, most beszéltem a bankkal is, ott minden rendben, 700Ft-ot utaltam is a webkártyámra, tehát az sem lehet gond...
Előző kártya regisztrációm minden gond nélkül ment, most meg ezt az értelmezhetetlen hibaüzenetet írja...
Microsoft ügyfélszolgálatával lehet valahogy beszélni magyarul?[ Szerkesztve ]
:-)
-
Zaja2
senior tag
válasz marcusa #18433 üzenetére
Szia!
Nem akarok neked hülyeséget írni,de úgy tudom van Magyar ügyf.szolgálat is,ami ez: [link]
Nos,itt nem tudom,hogy nekik angolul kell-e írnod,vagy magyarul,de a 2.-ra tippelek. Ha angolul,és nem vagy jó angol csevegő,akkor kérj meg valakit,aki megírja helyetted az e-mail.Sok szolgáltató,vállalat,cég etc. nem szereti ha ilyen piti dolgokkal zaklatod,s nem is fogják szerintem az első leveled figyelembe venni. Így volt velem az EA games-nél,és a Steam-nél is. Törekedj a tárgyilagosságra,és légy mindig magabiztos a levélben,akkor felfigyelnek!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Swiftkey vagy Swype ,vagy SlidelT alternatívák nem léteznek WP7-re?
Nagyon jó lenne,ha csak egy kis vonalaiban is hasonló dolog lenn,mert a gépelés nagyon nem jön be reggeli kv előtt,mert remeg a kezem.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
Bocs,már nem tudom szerkeszteni,de lenne még egy kérdés:
Ezt hogyan tudom megcsinálni,hogy nekem is úgy mutassa az órát? A jobb fölső sarokban nagyon apró,és szemüveg nélkül nem nagyon látom,ha nincs rajtam,lezárni meg megint megnyomni a BZ gombot meg nem nem túl kényelmes.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Android user vagyok, de nagyon elegem van a rendszeres fagyásokból és miegymásból.
Nagyon töröm a fejem egy Lumia 520-as vásárlásán. Mennyire stabil ez a WP 8 ? Megbízható ? Érdemes váltani rá ?This is the way
-
Zaja2
senior tag
válasz RaZroX #18443 üzenetére
Csak a stabilitás miatt szeretnél váltani?
Azért mindenképp megéri. Nekem a Lumia 800 már 2 hete be van kapcsolva,már rakás sz@rt raktam rá,és egyszer még csak meg sem döccent.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
TeamViewer-t valaki összehozta már Windows Phone 7-tel?
-
madd dogg
senior tag
Ezt ne a Microsofttól várd. De szerintem létezik WP felhasználó, aki otthon linuxon pötyög. Linux topicban tuti fognak segíteni, hogy hány száz sort kell átírnod, bemásolnod, stb. és menni fog. Vagy válts Win-re.
@razrox: amiket leírtál, mindet lehet vele. Bár a letöltéseknél adódhatnak kellemetlenségek, de a többinek nem látom korlátját.
[ Szerkesztve ]
-
OverKiller
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam kézhez egy Lumia 620-at, elkezdtem vele ismerkedni (első WP telefonom, előzőleg iPhone 3GS-em volt), nagyon tetszetős, egyenlőre semmiképp nem bántam meg a vételt, letisztult rendszer, bár még szokni kell, nem mindent találok meg elsőre.
Rá is térnék a lényegre, előre is elnézést kérek, ha hülyeségeket fogok összehordani, csak mint írtam, első WP telefonom.
[moderálva]Második és egyben utolsó, de mégis komplikáltabb kérdésem pedig: Ugye alapvetően C# a programozási nyelve az appoknak. Valaki nem tudja, hogy a 3D-s játékok miként készülnek? Mert sima C#-ban - fogjuk rá - tudok programozni és érdeklődni szeretnék a 3D-s irányokban is.
Válaszotokat előre is köszönöm![ Módosította: crey ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen