Hirdetés
Hirdetés
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
őstag
válasz madd dogg #18449 üzenetére
csak ezért nem fogok winre váltani túl sok dolgot kéne migrálnom és túl sok szoftvernek kéne ingyenes használható alternatívát keresnem. ubuntu chatszobában kérdeztem, eddig semmi.
a mac-ra is külön driverpakk kell. na arra van. pedig az jobban üzleti versenytárs.
meg ez a mass storage mód nem kéne hogy ennyire zárt legyen.azért köszönöm szépen.
azért még nem adom, fel. de kibírtam röhögés nélkül ahogy olvastam erről.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
MODERÁTOR
Nem warezolunk, ugye?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
OverKiller
tag
Na, megint egy erősen segítő társaságra akadtam. Csodálatos lesz ezzel is úgy járni mint a "szeretett" tabletemmel, amivel kapcsolatban már többször is kértem segítséget másik fórumban, de b*sztak segíteni. Természetesen azóta se tudtam megoldani a problémát vele, de sebaj, majd lesz valami.
Azt lehet írkálni, hogy "Nem warezolunk, ugye?" viszont aki tud valamit, írna egy szájbakhm.. PM-et.. No mindegy, akkor lépek is innen, ez se a megfelelő hely a gondjaim megoldására. Merthát leszólni az embert gyorsabb és könnyebb megoldás, megértem! -
marcusa
addikt
válasz OverKiller #18457 üzenetére
Szívesen segítünk, ha olyan kérdést teszel fel, amire tudjuk a választ... Én a kimoderált részt nem láttam már, a másik részre, hogy milyen nyelven íródnak a játékok, nem tudom a választ és annyit meg nem írok válaszként, és gondolom más sem, hogy "nem tudom"...
Ha a program telepítésre vonatkozott a kimoderált rész, akkor tudtommal nem lehet megkerülni a store-t, csak onnan tudsz telepíteni.[ Szerkesztve ]
:-)
-
Alexios
veterán
válasz OverKiller #18450 üzenetére
wp7-re xna-ban van írva a játék ez c#, ez megy wp8-on is, de ott alapvetően cx/c++ a játékfejlesztés nyelve.
Ha ragaszkodsz a c#-hoz akkor ott a unity, abban c#-ban tudsz programozni, wp8ra is. -
Воланд
titán
válasz Alexios #18459 üzenetére
unity? amit mar tavaly osszel, a wp8 bemutatojakor nagy mellennyel beharangoztak, aztan meg mindig csak egy beta van belole?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
OverKiller
tag
válasz marcusa #18458 üzenetére
Hát látod tudod a választ, mert ez volt a kérdés, igen. Köszi az infót.
adam014: Köszönöm neked is a segítséget, ezeknek utánanézek.
U.I.: Crey, ittvan két úriember akitől tanulhatsz. Ha már moderálod az üzenetet és még válaszolsz is rá, hogy nem warezolunk, legalább megírhattál volna egy segítő választ mellé.
-
btudos
veterán
válasz OverKiller #18462 üzenetére
Az a dolga hogy az forum szavalyait szem elott tartva moderaljon, amiben eleg vilagosan le van irva, hogy a warez tiltott tema
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
negyedes
addikt
ha nem olvastad el vona a forum alapszabalayat segitek: TILOS a warez!
sideloadolni appot csak dev accountal lehet, evi 99 dollar.
Zaja2: tudtommal "olyan" tores nincs wp8-hoz.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Rage47
veterán
Ingyenes a NOVA 512-es telefonokra is?
-
Zaja2
senior tag
válasz Rage47 #18467 üzenetére
Most fogom tesztelni,de szerintem kizárt. WP7 L800 ok lehet? Majd meglátjuk.
Go to settings
Go to language and region
Change region to India
Press restart
Visit store, search for N.O.V.A.
Wait for the download to finish
Change region backSzerk.:Sztem már halott ötlet. Nem találom Indiát területi és nyelvi beállításokban :-O
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
OverKiller
tag
válasz negyedes #18466 üzenetére
A warez tilos, viszont Én nem azt mondtam, hogy adjatok hozzá oldalakat, vagy már egyből letöltő helyeket.. Szó sincs erről, hanem csak egy irányadó kérdésem volt, amire vártam volna egy "igen" vagy egy "nem" választ, semmi konkrétumot.
Dev accountom hál'istennek van. -
meowmeow
csendes tag
Sziasztok, gondolkozom azon hogy win8-as telefont vegyek a közeljövőben (jelenleg szifon van)
következő kérdéseim lennének, mivel ezek lényeges szempontok számomra:
- mivel ubuntut használok gépen (meló miatt kényelmesebb), ezért kérdés az lenne, hogy egyszerűen megoldható-e a géppel való összeköttetés - elsősorban a zenék, képek problémamentes átrakása lenne a fontos (lumia 820 lenne a kiszemelt), picit utánanéztem, de nem találtam semmi kielégítő választ.
- gmail, naptár támogatása mennyire megoldott (utoljára, amikor néztem a híreket, ezzel probléma volt)
- van-e normális bkv-menetrendes app a platformra
- és hogy az említett teló (820) intenzív használat mellett kibír-e egy napot?
Köszönöm előre is a válaszokat -
marcusa
addikt
válasz meowmeow #18474 üzenetére
- Linux-ról nincs biztos infóm, de eddig minden win alá fel tudtam csatolni sima háttértárként, és tudtam másolgatni a dolgaimat.
- Én jelenleg is a gmail címtárat és naptárat használom, működik vele a teló
- Van BKV menetrend is, és egy nagyon jó nokiás app is erre.
- 1 napot nálam úgy kibír, hogy legnagyobb fényerőn + napfényben olvashatóság bekapcs, folyamatos lte/wifi csatlakozás, és minden kliensem folyamatosan szinkronizál a háttérben.:-)
-
MODERÁTOR
Ezért a kis megjegyzésedért a legszivesebben most kiraknálak pár órát pihenni. Ezen a fórumon a warez minden formája tiltott (örülj neki, hogy nem warnt kaptál, pedig a szabályok szerint kijárt volna). Megjegyzem én sem tudtam volna megválaszolni, hogy pontosan WP8 alá most milyen nyelven és hogy fejleszthetsz.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Dinter
addikt
Lumia 620-amon olyan, mintha foltokban elszíneződne a kép.. Viszont ha másik szögből/közelebbről kezdem el nézni, akkor ugyan olyan jó. Képzelődök, vagy lehetséges? Meg napi 4-5-6-szor előfordul, hogy a képernyő egy 10mp-ig nem reagál semmire, aztán meg minden ugyan úgy megy. A telefon topikjában nem kaptam választ? Ötlet, mitől lehet? Most vettem nemrég, nem örülnék, ha már egyből hr-elni kéne..
-
Zaja2
senior tag
válasz pushalias #18487 üzenetére
Az a baj,hogy csak custom rom alatt van rá lehetőség elvileg,hogy pucold. WP8-ra van már CR?
Ez mondjuk az enyémhez van. Itt tesznek róla említést. Én is csak a sötétben tapogatóztam,ez alapján.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Dinter
addikt
Akkor egyéb ötletek? Van értelme a hrnek?
-
daniel909
addikt
ios 7 vs. WP8 (hasonló elemek)
egy-két elem tényleg hasonlóra sikeredett...
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
saiyajin
senior tag
válasz daniel909 #18497 üzenetére
Van par hasonlosag, jo kis video.
A szamologeprol jut eszembe, mindig is tudtam, hogy oldalra forditva tudomanyos lesz, viszont, azt nem, hogy nem mindegy melyik oldalra. Par napja tunt fel mikor jobbra forditottam es nem talaltam a sinust.
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen