Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
senior tag
Helló srácok!
HTC HD2 WP7 telóm leformázta magának az sd kártyámat, de most már semmi más nem ismeri fel. Hogyan tudom leformázni úgy, hogy más is felismerje, az se baj ha a htc nem ismeri fel többet, mert eladom.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
MasterMark
titán
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #18703 üzenetére
de fel lehet ra tenni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Stylewars_kp
senior tag
válasz MasterMark #18703 üzenetére
Erre ráraktam...na valakinek van ötlete?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
válasz Stylewars_kp #18706 üzenetére
Tessék, megtaláltam neked
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Stylewars_kp
senior tag
válasz MasterMark #18708 üzenetére
Micsoda gondolat...itt a baj, hogy semmi se ismeri fel csak ez a HTC...állítólag a Symbian s40 rendszer le tudja formázni, de nincs ismerősi körben.
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
senior tag
válasz enginev3.0 #18709 üzenetére
Már vagy fél órája görgetem vissza azt az oldalt! Köszi!
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18711 üzenetére
Egyébként a PC-n Computer management, Disk manager sem látja ismeretlen partíciónak és hagyja formázni?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18713 üzenetére
Ez nem azok, hanem az. Sajátgép/Számítógép jobb klikk, kezelés, megnyilik a Számítógép-kezelés, majd azon belül Lemezkezelés.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18715 üzenetére
Ettől még a lemezkezelőnek látnia kell, bármilyen formátumban is van.
-
Zaja2
senior tag
Megcsináltam regeditben a az értékek átírását,hogy mutassa meghajtóként. Fel is ismeri,de belekattintok,és semmi nincs benne. Se bele másolni nem lehet semmit,se formázni,se átnevezni. Nem tört LUMIA 800-al csináltam.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18718 üzenetére
A Sajátgépen nem is ismeri fel, de a lemezkezelő alkalmazás nekem eddig bármit látott, és kezelt, ha más nem formázni lehetett.
Próbáld ki, menni fog.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #18720 üzenetére
Egy próbát azért megér, nem?
Anno még Wii fájlrendszerre formázott lemezt is simán kezelt, ezért mondom, hogy próbacseresznye.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18722 üzenetére
De nem is látszik, hogy ismeretlen kötet?
-
Blyan
félisten
válasz Stylewars_kp #18724 üzenetére
Akkor passz.
-
enginev3.0
félisten
Tessék... asszem
[link]Ja és azt hiszem, ha belerakod egy bármilyen Nokia készülékbe, akkor az is tudja neked formázni, de talán csak még régi hagyományos gombsorral ellátott Nokiák
...ilyen háborús emlékek beugranak, azokat leírom, valamelyik tuti jó lesz
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vrbst
tag
WP topikba ilyet csak halvanyan...
Ha semmi nem segit, akkor boot-olj be valamilyen live linux disztrot, es ird vegig dd-vel az eszkozt. Ha nem serult fizikailag, akkor ez menni fog, es utana mar windows-ban formazhatod.
-
vrbst
tag
válasz enginev3.0 #18728 üzenetére
Marmint a sajat hozzaszolasomra gondoltam...
-
Rage47
veterán
Ez ütött :S
MS a saját platformját lesz.rja o.O -
Zaja2
senior tag
válasz Pttypang #18740 üzenetére
Én utálom is,de nem lenne szívem elcserélni,eladni egy ugyan olyan kategóriájú telóra,még ha androidos lenne,akkor sem. Szívemhez nőtt a kicsike,de semmi nem tart örökké! A lépést pedig igen is tartani kell.
Szerk.: Vannak azért jó napjai a WP-nek is.
...ha nem használom...
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Rage47
veterán
néha kicsit mazochista beütése van a topiknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bestbuy játékok
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorolaj és szűrő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dobozukkal kártyafüggetlen Iphone 11 128gb,80% akksi,gyári!
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi 11i okostelefon tökéletes állapotban dobozában, tartozékaival eladó!
- Független Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue !! 1 Hó GaranciA
- Eladó iPhone 12 black független újszerű!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest