Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Amúgy most megint megpróbáltam a facebook-os chat-et a beépített üzenetkliensel.
Harmadszorra sikerült bejelentkeznem egy újraindítast követően.
A legnagyobb baj, hogy vannak üzenetek, amik sosem jönnek meg.
Win8-as beépített chat is ugyanilyen.
A furcsa az, hogy csak facebook-kal csinálja ezt, régebben MSN-nel nem volt ilyen probléma.Switch Tax
-
félisten
válasz MasterMark #18301 üzenetére
Nekem msn-nel sokkal rosszabb volt a helyzet. 10-ből kétszer tudott kapcsolódni. Ha meg lezárt a képernyő, 5 perc múlva leszakadt a csetről. Ilyen szempontból nem tudom mi változott a 7.8 és 8 között.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Oppenheimer
veterán
Azt álmodtam, hogy a WP7 kap még egy major update-et
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Oppenheimer #18303 üzenetére
Mondták hogy 7.8 az utolsó, persze álmodozni lehet.
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
MasterMark
titán
válasz Plazmacucci #18302 üzenetére
Mindegy jó nekem a böngészőben, még jó hogy nem zavar.
Switch Tax
-
daniel909
addikt
válasz MasterMark #18301 üzenetére
magyarul használhatatlan és félkész, de legalább van..
képet is illene küldenie mint a konkurens platformokon, nekem ez hiányzik a legjobban. kéne ide a hivatalos fb messenger.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #18303 üzenetére
7.8.1? Kíváncsi lennék, mit tartalmazott az álmodban a frissítés. Új csempeszíneket és szabadon választható háttérképet?
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #18308 üzenetére
Mert szerintük nem létezik ez a probléma.
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #18310 üzenetére
Hát a Microsoft szerint.
-
daniel909
addikt
válasz MasterMark #18310 üzenetére
gondolom az MS hivatalosan el sem ismeri a problémát, így nincs is mivel foglalkozni.
vagy majd a 8.1-es frissítésben ezt is megcsinálják, ki tudja.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz pushalias #18315 üzenetére
Emlékeim szerint az MS közleményében / dolgozó nyilatkozatában volt benne, hogy a 7.8 az utolsó verzió, onnan már minimális bugfix-ek jöhetnek már, semmi érdemi. Lényegében a WP7 egy halott OS (lesz ~egy év múlva).
-
CyberPunk666
senior tag
A facebook chatet csak mostanában kezdtem használni a lumia 520-amon.
Eddig minden hozzászólás megjött kb 4-5 másodpercen belül. Ezt mások is írták, hogy van akinek jó, van akinek nem.
Viszont egységesen mindenki hibának rótta fel, hogy ha gépen be van jelentkezve fb-re, akkor nem jelez a telefon.
Most az előbb írtak nekem fb-n, meg van nyitva a gépen, és megjött a telefonra is, SŐT, amikor elolvastam a telefonon (az üzenetek menüben, nem a weblapon, vagy fb appban!), akkor a pc-n is olvasottnak nyilvánította.történt valami frissítés, vagy ez ilyen valakinek megy, valakinek nem dolog?
-
veterán
válasz CyberPunk666 #18317 üzenetére
Én általában akkor kapom meg telóra, mikor gépen nem követem a chatet, vagy nincs megnyitva a böngészőben a fb. Egyébként én se kapom meg, viszont ha nincs a gépen aktív fb, akkor ált hamar megkapom én is
Legutóbb melóban a beépített chatet használva tudtam rendesen beszélgetni haverommal, pedig arrafelé nem túl jó a hálózati lefedettség ^^Everybody lies.
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
.avi filmet semmiféleképpen sem tudok Zune-al rámásolni a telefonra. Van alternatív megoldás?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
válasz kolosanyi #18320 üzenetére
Húha.
A lehető legrosszabb dolog,amikor konvertálni kell egy filmet.
Köszönöm a választ!
A főzött romra ki tudunk térni részletesebben privát üzenetben?Lehet kipróbálom felrakni rá,és segíthetnél,ha tudsz.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
kolosanyi
veterán
Lumia 800-ra nem biztos, hogy felmegy. Ha szolgáltatós, akkor tuti nem. 2 féle bootloader van, az egyik a Nokia-féle, a másik a qualcommos fejlesztői (valami ilyesmire emlékszem). Utóbbi nyitható csak, így arra tudsz alternativ ROM-ot rakni. XDA-n egyébként fent vannak a ROM-ok, meg egy leírás is, hogy hogyan tudod 100%-osan leellenőrizni, melyiket fogtad ki. Mindenesetre a szolgáltatói változatok sajnos nem nyithatók.
-
=WiNTeR=
senior tag
Expansysnál már egyazon árért adják az Ativ S-t és a 8X-et (~82k+posta). Ha ez így megy tovább, (remélhetőleg) tényleg elkezd felpörögni a WP eladásainak száma (mégha nem is idehaza).
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz =WiNTeR= #18324 üzenetére
82ezerért mindkettő durván jó vétel....
ismerős gondolkodott nokia Lumia 720-on 70-ért....tudom nem nokia de szerintem mindkét masina jobb
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #18326 üzenetére
no igen...bár nekem 8X-re a frissítések mindig aznap megjöttek, tudom Nokia-only dolgokból kimaradok, de ez van
Viszont a 920-hoz képest féláron van majdnem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
btudos
veterán
Nálam most párhuzamosan van a 8X meg a 720, ha most kéne választanom közöttük, nem tudom melyik nyerne Nem mondanám egyértelműen jobbnak a 8X-et. Imádom a HTC-t, a 720p kijelző meg az 1 GB RAM nagy úr, de a storage check, meg a Transport (hogy csak a számomra leghasznosabbakat említsem) olyan szinten segítenek a mindennapokban, hogy nem tudom önszántamból le tudnék-e mondani róluk. Nehéz döntés lehet, nem irigylem az ismerősödet.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz btudos #18328 üzenetére
storage check nem izgat, BP menetrend meg nálam elegendő (Ő meg sosem tömegközlekedik, mondjuk épp ezért ki tudja, hogy kishazánkban mikor lesz engedélyezve a Here Drive....)
Kijelző nem tudom számára mennyir lesz fontos, viszont sokszor előfordulhat, hogy a gyereke játszana, és szerintem 512 RAM eléggé hátráltat most még ebben
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
A gyereknek legyen élete, ne a telefonon játsszon
Viccet félretéve pont ezt mondom,hogy az 1 GB RAM mindenképp fontos tényező lehet. A storage check meg téged lehet hogy nem izgat, de mikor pl. az Asphalt 7 telepítője 700 megányi szemetet termel, akkor igen jól tud jönni. És nem ez az egyetlen ilyen példa, biztos van még rengeteg.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz btudos #18330 üzenetére
én egyszer futtattam egy 3rd party appot, az is 1 gigát szabadított fel nálam
Persze integrált megoldásnak én is jobban örülnék
-
Zaja2
senior tag
válasz Psychonaut #18332 üzenetére
++++++++++
-
mozes85
csendes tag
Üdv!
lumia 610-em van wp 7.5 op. rendszerrel
Azt kérdezném, hogy pdf fájlokat, hogy tudnék rá másolni gépről, mert a zune alkalmazással csak zenéket tudok. -
=WiNTeR=
senior tag
-
daniel909
addikt
nem voltak kamuk a screenshotok.
"Windows Phone Central has been able to confirm that this these images are from Windows Phone 8.1 aka 'Blue'." [link][ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nagyúr
válasz Oppenheimer #18338 üzenetére
Total alfa allapotu ez meg, biztos, hogy valtozni fog, mire kiadjak.
while (!sleep) sheep++;
-
daniel909
addikt
nem biztos h ez lesz a végleges kinézet.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pzstm
titán
nah ezért nem jó, ha átlaguser bepillantást nyer ilyen állapotba
-
Dinter
addikt
Nem gondoltatok még arra, ha fb-n nem jön meg a cset értesítés, akkor skyperol használjátok?
-
Dinter
addikt
válasz MasterMark #18346 üzenetére
Én konkrétan wp8-ra gondoltam
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen