Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 520, 720 -ban van FM modul, tehát frssítés után lesz benne rádió, tegnap próbáltam a 925-öt abban már volt, dehát nem ugyan az a SOC.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #18600 üzenetére
elso korben itt a mentest.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #18605 üzenetére
hmm, akkor passzolom. jo lenne tudni, h mit valtoztattak wp8 alatt, mert wp7 alatt nalam nem volt gond.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dale
aktív tag
Kicsit off, de ti biztos egyből tudjátok a választ. Skydrive minden Microsoft Accounthoz alapértelmezetten jár, vagy "regisztrálni" kell hozzá a Skydrive-ba való belépéssel? Bár mivel ez egyben van kezelve valószínűleg, így Skydrive-hoz való első csatlakozáskor legfeljebb regisztrálja az accounthoz a tárhelyet...
Szóval az én tippem az hogy gyakorlatilag annak is "van", aki sosem gondolt még a használatára.
Relevancia annyi hogy appban nem tudom hogy alapból feltételezzem-e hogy mindenkinek van Skydrive, tehát elég annyit írnom hogy "Sync to SkyDrive using your Microsoft Account" vagy pedig más, bővebb magyarázatot fűzzek a dologhoz.
Nagyon király amúgy a SkyDrive API a WM-ben, régebben mindig probléma volt hogy app kezdeményből miképp nyerek ki loggolt teszt adatokat, most meg csak simán feltöltöm egy gombnyomásra és kész.
https://enginedesigns.net
-
daniel909
addikt
válasz Воланд #18612 üzenetére
ha nem jelez akkor nem sok ertelme van (nekem legalabbis..)
(#18614) mbale : ez elég vicces. valamiért azt gondoltam h máshol azért jól működik. mondjuk a win 8 beépített csete is ugyanilyen rossz, sőt még rosszabb is.
de komolyan érdekelne, hogy mi a pontos probléma.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
mbale
tag
válasz daniel909 #18615 üzenetére
Pár hete néztem egy Azure-ről szóló előadást.. ott is ugyanez volt, nem jött meg a push. Az ott látottak alapján nem developer oldali a probléma, hanem inkább MS. Ezenfelül én is csak tippelni tudok.
@egykori: ezzel csupán az a gond, hogy fércmegoldás... üzenetekről nem értesít azonnal.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
Rage47
veterán
válasz enginev3.0 #18619 üzenetére
az is csak a mobilos böngészős fb átszínezése sajna
-
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18619 üzenetére
Hangjelzést is ad neked? Ha igen, hogy csináltad meg?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz egykori #18623 üzenetére
Szokott igen, semmit nem csináltam, csak feltelepítettem, és beállításokban beállítottam hogy jelezzen
De persze nem tökéletes, csak sokkal jobb a többinél
Sőt, még a kijelző is felvillan[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
duo
őstag
Jelentem beszereztem az 520-ast. az újdonság ereje még hat. azt látom hogy a headset az nem egy toplistás darab, de legalább van.
eddig minden tetszik, most töltöm mert alig volt nafta az akkuban és kikapcsolt mire hazaértem a vodából.
használom a fórum keresőjét de ha elakadok (erre minden esély megvan) majd jövök.Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
egykori
őstag
válasz enginev3.0 #18624 üzenetére
Na, most bementem a settingsbe és bekapcsoltam minden notificationst. Remélem, nekem is fog hangot adni. A kijelző nálam is jelezte eddig is a felső sávban az üzenet érkezését. Köszi.
Amúgy, azt hiszem én is kipróbáltam az összest, és egyezik a véleményünk: eddig ez a legjobb. -
duo
őstag
válasz Psychonaut #18572 üzenetére
nyilván bepróbálkozom
de nem baj ha ez elmúlik akkor elkezden tudni használni a telefont
azért amit csak lehetett már kikapcsoltam kicsit most jobban is érzem magamEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Воланд
titán
fb ertesites <3
-
legiaap
nagyúr
válasz Воланд #18632 üzenetére
Azon filóztam, hogy a WP-s topikokban kellenek olyan emberek mint például daniel909, oppenheimer, én meg még hasonló szemetekben elvetemült emberkék, mert így teljes az egyensúly a sok elégedett felhasználóval együtt.
Nem is tudom ha mi lelépünk mi lesz itt...
Bár gondolom a választ. Hibátlan lenne akkor a rendszer.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #18643 üzenetére
Mert szerinted en egy elegedett felhasznalo vagyok? Attol, hogy nem rinyalom vegig a napot mar elegedettnek szamitok? De erdekesmod engem megsem sorol legiaap es masoksem hozzatok, pedig en is megpedzettem nem egyszer a valtast.
-
nagyúr
Nyugalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen