Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- iPhone topik
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
válasz legiaap #18180 üzenetére
Mai világunkban, amiben egy átlagos okostelefont minden este töltőre kell vágni, neked a Radar tegnap reggel nyolc és este tíz között 40 százalékot veszített a töltéséből, ergo szerény saccom szerint még most is lehet benne pár százalék.
A szakértő javaslata: dobd ki a p.csába.
-
jeni
félisten
válasz btudos #18205 üzenetére
azért érdekes,hogy a Google megtudta oldani a jogi dolgokat ez ügyben,hogy ott az android rendszernél nincs gond lejátszhatóak.
de a Microsoft ami nem egy picike cég,ők,miért nem akarják a dolgot,hogy a Windows Phone rendszeren is lehessen használni ha csak az a gond,hogy jogi akadálya (jog díj fizetés stb..) van bármely videó formátumoknál?
mert ebben az esetben nem beszélhetünk teljes értékű okos telefonról Windows Phone rendszernél.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pushalias
addikt
Lósz.rt „old meg” a Google. Eleve az Android nem a kizárólag Google terméke, de ki vagyok én, hogy ilyen bonyolult információk beszerzésére és megértésére kötelezzek valakit. Az Android mögöttt álló társaság ezeket konkrétan lesz.rja.
Nem véletlen, hogy az androidos közösség folyamatosan a határok feszegetéséről szól (ami egy bizonyos nézőpontból egy nagyon frankó dolog). Ebbe simán beleférne, ha valóban valami egetverő jogsértés lenne mondjuk egy .wmv-t lejátszani, holott nem az.
-
pushalias
addikt
válasz Psychonaut #18209 üzenetére
Azt tudod, hogy minek a rövidítése a WMV?
-
Psychonaut
addikt
Szép.
WP8-on már megbízhatóbbak az értesítések amúgy? Igazából Facebook és Viber érdekelne leginkább, ezeket használom leggyakrabban.
pushalias: Windows Media Video, de hogy jön ez ide? Ja, hogy ha ennek a rövidítése a WMV, akkor nyilván én vagyok a hülye, haha, hiszen minden WP8-as telefon lejátszik minden WMV videót. Vagy mégsem? Wikipedia oldalán láthatod, hogy csak a WMV 9 Advanced Profile VC-1-es, ami a WP8 oldalán támogatottként van feltüntetve, a többi nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #18218 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy nagy dolog szardombon királynak lenni.
-
marcusa
addikt
Facebook-ot nem használok, de viber és im+ pro-n a gtalk tökéletes, mindent megkapok időben!
:-)
-
mbale
tag
Imádkozz
Ha azok közé esel, akiknél normálisan működik, akkor szerencsés vagy. Ellenkező esetben úgy szar ahogy van, és így kommunikációra en bloc alkalmatlan lesz. (chat 5p késésekkel, értesítések néha napokkal később )[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
polonic
félisten
Annyira felidegel ez a fos xbox music.
Most fizettem elő rá az ingyenes időszak után. Aztán le akarok tölteni pár albumot. Ezek közül a win8-as gépemen is van meg pár és ott be van kapcsolva az xbox music cloud. Telefonon viszont kikapcsoltam és még ennek ellenére is úgy jelzi, hogy a kollekcióban vannak ezek az albumok és nem engedi letölteni a telóra.
-
őstag
920 topikba írtam, de legyen itt is.
Egy kis érdekesség. Kiszivárgott WP 8.1 beta? A srác e-bay-en vette. Videót elviekben ma készít a rendszerről.
Nem igazán követtem a dolgokat, ezek a képek nem esetleg vmi concept dolgok korábbról? Egy csomó fejlesztői (?) app, NOTIFICATION CENTER, Here beta blue,
A telefon settings->about menüje: KÉP[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz pushalias #18227 üzenetére
Szóval, van a win8-as gépem, távol tőlem, amin van pár albumom, ott be van kapcsolva a az xbox music cloud. Ez arra jó, hogy a felhőbe elérhetővé teszi a számaidat és így másik gépen, telefonon elérhetőek lesznek az albumok.
Ez nem is lenne baj, mert pc-pc között hasznos is, ahol nem gond az adatforgalom. De egy mobilnál azért problémásabb. Nem akarom állandóan streamelni ezeket az albumokat. Egyébként ennek a cloudnak a feltétele a music pass előfizetés.
Szóval, ahogy előfizettem a pass-ra így a cloud is élesedett és a store-ban az albumokra, amik a win8-as gépemen is vannak, rákeresve azt írja ki, hogy a kollekcióban vannak és csak hallgatni tudom őket streamelve, letölteni a telóra nem. Még akkor is ez van, ha a telefonon kikapcsoltam a cloud funkciót. És én letölteni is szeretném őket. De egyszerűen nem megy így. -
pushalias
addikt
válasz Freddycom #18229 üzenetére
Tank jú veri macskáját!
Most én szerkesztek. Volt már a kezemben prototípus, de nem csak ettől iszonyatosan fékszagú ez az egész. Természetesen elképzelhető, hogy igaz a sztori, de én elég kevés valószínűséget adnék neki. Redditen amúgy sem az első fék lenne a témában.
(#18230) polonic Microsoft ügyfélszolgálat mit mondott erről a problémáról?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz pushalias #18234 üzenetére
ha látok videót akkor gyanús lesz, hogy lehet igaz....addig részemről fake
Verge meg amúgyis sokszor az IT indexe
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Felmásoltam pár .wmv-t a telefonra. Mindnél rinyált, hogy a teló nem bírná. Mindet lejátszotta a telefon...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
nyilván lehozzák... kell a klikk.....én is gondolkodtam hogy megírom betateam-re, de amíg nem lesz videó róla addig nem....ez még túl bulvár....
-
pushalias
addikt
Én nagyon örülnék, bár a kipakolt verzió legalábbis logikátlan dizájn szempontjábó. Ja, meg randa is, bár ez nyilván összefügg.
(#18241) pzstm Nyolcvan százalékban ugyanaz jelenik meg ezeknél, annyi szokott lenni csak a kérdés, hogy melyiknél elsőnek. Kis piac, kis újságírás, vagy hogy a fenébe tudnám ezt kifejezni.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
veterán
válasz Freddycom #18226 üzenetére
Nem adnám, ha X-el kéne bezárni a memóriában lévő appokat. Nem lenne nehéz megoldani, hogy egy fellökés gesztussal be lehessen zárni. Tudom, hogy ebből még semmi sem biztos, de azért leírom, hogy ez az állandó tapp-elgetés már őrületbe kerget, amikor sok mindent meg lehetne oldani sokkal kényelmesebb gesztusokkal.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
=WiNTeR=
senior tag
Csak szerintem kihasználatlan terület a multitask-képernyő alsó és felső része, ahova be lehetne pakolni például a gyorsbeállításokat (pl Wifi & cellular switch)?
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #18245 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bittorrent topik