Hirdetés
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slimbie
tag
Üdv,
Első kérdésem, hogy a Data Sense-t a GDR2-ben megkapják a független készülékek is? Meg egyáltalán a GDR2 elvileg akkor hamarabb jön majd független készülékekre?
2: Tegnap raktam bele a gyári akksi helyére egy Mugen Power 1800mAh-sat, itt a telefon majd megformázza majd az akksit? Vagy honnan fogja tudni a telcsi, hogy ez izmosabb akksi van alatta? Lehet hülyeségeket kérdezek sorry..
Lumia 820
Nokia Lumia 820
-
Slimbie
tag
Azt hogy tudom megnézni, hogy melyik verziójú frissítés van fent?
Engem konkrétan a "kijelző + érintés" érdekelne, mert nálam baromira nem így néz ki:http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/kijelző-érintés/b08997ca-60ab-4dce-b088-f92e9c7994f3
Bár ez csak nokiásokat érint
Az oké hogy még nincs benne az egyéni szín, de mikor lesz majd az elérhető?
Nokia Lumia 820
-
Psychonaut
addikt
Attól függ, mire akarod használni. Ha azt akarod, hogy legyen egy szép és gyors rendszered, ami bármiféle mókolás nélkül működik, akkor nem fogod megbánni.
Ha nagyon fontos, hogy megjöjjenek az értesítések Facebookon/instant messenger alkalmazásokban kapott üzenetekről, ha teljesen a saját igényeidnek megfelelő rendszert akarsz, amit egérrel is irányíthatsz, ha nem akarsz kompromisszumokat kötni, akkor van rá esély, hogy nem fogod szeretni.
-
duo
őstag
válasz Psychonaut #18561 üzenetére
valahol a kettő közt vagyok. az azonnali folyamatos online jelenlét, egyátalán nem lényeg, az sem hogy rendszerszinten mélyen turkáljak a telóban, de a kikönnyítés az érdekel. pl ha bekerülne egy feature hogy az animációkat ki lehessen lőni az klassz lenne, vagy ha lenne hozzá vmilyen hack. vagy filekezelő vagy ilyesmi.
tudom hogy ez utóbbiak nincsenek. együtt is tudok élni vele, csak mondom.a használhatóság biztos vagyok benne hogy kárpótolni fog.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Psychonaut
addikt
pl ha bekerülne egy feature hogy az animációkat ki lehessen lőni az klassz lenne
Többek között pontosan az animációk azok, amik a folyamatos érzetét adják a rendszernek...vagy ha lenne hozzá vmilyen hack
Hogy micsoda?vagy filekezelő vagy ilyesmi
Egyike a kompromisszumoknak, amiket meg kell kötnöd. Miért lenne rá szükséged? -
daniel909
addikt
neked android kéne, ott van ezekre lehetőség. úgy hekkelheted ahogy akarod. a WP csak működik ( ), nem kell belenyúlni. és nem is lehet, ha jól tudom nincs törés WP 8-ra, legalább is én nem találtam mikor nézegettem.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
duo
őstag
válasz Psychonaut #18564 üzenetére
Többek között pontosan az animációk azok, amik a folyamatos érzetét adják a rendszernek...
továbbá prociidőt, ramot kérnek
A hacknél arra gondoltam hogy ha nem is lehet menüből kikapcsolni bizonyos feature-öket, valamely szöveges file megszerkesztésével (nem kell nagy dologra gondolni vamelyik sor végén egy értéket módosítani 'szkész)
meg lehetne ejteni.
erre volna többek között jó a filekezelő, meghogy ide oda pakolgassam a cuccaimat a tárhelyen belül.
Ennyi és nem több.term. tisztában vagyok vele, hogy ezek kompromisszumok, meg együtt is tudok velük élni, csak jó lenne ha lenne.
meg ez azért nem olyan mélységű turkálás, mint bootloader nyitás, cwm mentés majd a mentésből a fileok kinyerése, ikonok cseréje ROM repack, csinálom évek óta csak elég volt. és ha egy jóval erősebb droidot vennék, azt is állandóan buziznám (főleg hogy amit kinéztem még nincs rá normális ICS sem JB) egyszerűen elfáradtam. ha minden kötél szakad és mégis kiderül hogy van vmi akadálya a wp-s telónak akkor a droid lesz. de már előre tudom hogy bánnám.
@daniel909: jah droidom van, válok is "megfelé" tőle az okokat lásd fentebb.
különben értelek titeket tényleg úgy tűnhet hogy túl sokat akarok, egyszerűen csak tisztában akarok lenni a határaimmal. ez minden.
És persze mindenkinek köszönöm a segítő szándékot.de hogy on is legyek .vcf fileokkal mit tudok kezdeni, abban van az összes kontaktom exportálva...
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
daniel909
addikt
-
duo
őstag
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Tegnap előtt váltam tulajdonosává egy Nokia Lumia 620-nak, amin Windows Phone 8 fut.
Androidról váltottam, eddig nagy a szerelem -igaz még szokni kell-, a kompromisszumokkal még meg-meg barátkozom, de azért leírom hát ha van rá valami megoldás, vagy tudtok javasolni valamit.Ébresztő:
- Észrevettem, hogy nem lehet a szundítás időtartamát illetve számát állítani és alap esetben 10 percet szundít a telefon. Az én ébredési szokásaimnak ez nem túl jó, nagyon nem Meg lehet valahogy oldani, appal vagy valamivel, hogy 5 percesek legyenek?- Az Internet Explorer sajátossága, hogy nem jegyzi meg a jelszavakat?
- Észrevettem, hogy a zenelejátszó mindig nyitva marad, hiába megyek ki belőle a vissza gombbal (ha megnyomom a hangerőgombot, megjelenik az értesítési sávon az eszköztár). Ez csak amiatt kérdem, mert nem akarom feleslegesen meríteni az akksit feleslegesen futó alkalmazásokkal.
Egyenlőre ennyi Előre is köszi a válaszokat!
-
pzstm
titán
1. tudtommal nem.
2. Igen így van, bár ha belépsz egy oldallra és nem lépsz ki akkor belépve marad.
3.semmit nem fogyaszt és nem is merít
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
ebresztot passzolom, ie valoban nem jegyzi meg a jelszavakat, a hatterben meg nem futnak az alkalmazasok, szoval a zenelejatszo nem fogja meriteni az akksit.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
daniel909
addikt
- pontosan nem tudom de van egy pár alarm clock app a marketplace-n
-az IE nem jegyzi meg a jelszavakat
-nem meríti az akkut, és egy idő után magától ki is lép. lefagyasztják magukat a háttérben a programok.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Slimbie
tag
Egyébként, az alkalmazások listát szét lehet szeparálni abc sorrendben mint pl [itt] a jobb képen?
Erre van most lehetőség?Nokia Lumia 820
-
Pano
addikt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
btudos
veterán
válasz Psychonaut #18586 üzenetére
WP8-nál eltűnik emlékeim szerint simán eltűnik. Annak idején mikor meglett a 8X, le is teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
korkerdes:
wp8 - fb chat - backup - ms fiok
a backup a keszuleken es az outlook oldalan is be van kapcsolva? mert nagyon ugy tunik, hogy emiatt nem jonnek meg rendesen az uzenetek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
ha egymas mellett nyitva van az outlook es az fb webes felulete, akkor lehet latni, hogy az uzenetek kb egyszerre erkeznek meg, de nalam nagyon ugy nez ki, hogy a messaging hubba mar csak a backup miatt toltodik le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen