Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz enginev3.0 #18147 üzenetére
Töltsd le ezt és keress az mp3-aidhoz borítót.
Bocs, most látom, mit írtál. A borító pont nem érdekel. Zune-al szerkeszd meg, aztán a megszerkesztett zenét másold a telefonra. A fent linkelt programmal borítót is adhatsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pushalias
addikt
válasz enginev3.0 #18150 üzenetére
Zune-nal próbáltál rákeresni? Jobb klikk, album adatainak izéje, vagy ilyesmi.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #18153 üzenetére
Szuper, Zune nem ismeri fel
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #18154 üzenetére
az mp3-at? mert a telefonod soha nem is fogja
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #18156 üzenetére
nem is fogja. zune-al csak rakd rendbe a zeneszamokat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
enginev3.0
félisten
válasz Воланд #18157 üzenetére
Pont nem érdekli a telefont, hogy ki van töltve, Zune is mindent szépen felismer, a telefon szerint ismeretlen...
Megnézem egyesével azokat a zenéket amiket nem akar felismerniHa elkezdem lejátszani a zenét telefonon akkor kiírja az előadót, viszont ha nézek az előadókat akkor meg ismeretlen előadónak írja....
Istenem, pedig szeretem a rendezettséget[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
berboo
csendes tag
hali , egy egszerű kérdésem lenne de nagyon fontos wp telefonon milyen minőségű a skype beszélgetés ? köszi :*
-
Dinter
addikt
Az igaz, hogy külföldi régiós accon több és jobb akció van?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
pushalias
addikt
Most egy az egyben olyanok vagytok, mint a szaracsempét ismételgető birkák ...
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
nagyúr
válasz mukibuci #18164 üzenetére
Viszont felcserélték a közelség érzékelő és a kamera helyét.
Ha a por a 920 kamerájához a hangszóró felől ment be akkor az itt ezáltal orvosolva van.
Majd kiderül használat során.btudos: De nem lesz poros a kamera
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pushalias
addikt
válasz mukibuci #18173 üzenetére
Nekem elég konkrétan nem tetszik az alja, de az a köpködés, amit itt levágtatok, tényleg egy az egyben a fújhányokacsempétől birkákat idézte fel bennem. És most nem fogok arról kiselőadást tartani, pontosan hogyan szóltam be a 720 kamerája miatt a Nokia termékmarketing-igazgatójának, és mekkora csávó vagyok, de igen, valóban mekkora csávó vagyok.
(#18172) btudos Az lesz a jó, amikor a por nem fog működni ezek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz pushalias #18174 üzenetére
De basszus, a Start menü nem kötelező, simán nem telepítesz Win8-at, semmi hátrányt nem szenvedsz. Viszont egy telefonnál bőven nem ez a helyzet, hiába cserélné le például mukibuci a kiöregedő telefonját (újabb, jóval erősebb hardver, plusz a WP8 többlettudása, alkalmazások miatt) ha nincs olyan készülék ami megfelelne az igényeinek. Win7-tel semmi hátrányod nem lesz, míg azért a WP7 egyre kevésbé versenyképes (sokak szerint ugye sosem volt az)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pushalias
addikt
válasz btudos #18175 üzenetére
De mintha WP8-ból is választhatna, nem? Egyébként is, lassan a WP-s topikokban te meg én maradunk valódi WP felhasználók, a többbiek előbb váltanak Voda845-re, mint WP-re. Már várom, hogy Oppenheimer vagy legiaap kaminautol először, hogy valójában mindig is hányt a csempéktől.
[ Szerkesztve ]
-
-
btudos
veterán
válasz pushalias #18176 üzenetére
A probléma a hardver és a külső megfelelő egyvelegének hiánya, ez a gond. Én rátaláltam a 8X-re, ami számomra tökéletes méretben, designban és hardverben is, de ha az ember folyton vár a megfelelő utódra, egy idő után természetes, hogy nem elégedett.
mukibuci: Jogos, az 520-ban is ez irritál a legjobban a kijelző után, a normális rezgés hiánya.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
Egész nap kb. 3-szor nyúltam a Radarhoz, csak megnézni él-e még meg csekkolni, hogy merül. Reggel 8-kor vettem le töltőről és most 60 %-on van...nem teljesen tartom jónak.
Vélemény?Új EOS kép: [link]
Van nyakbaakasztáshoz szükséges hurok rajta. Ez már fejlődés.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pushalias
addikt
válasz btudos #18183 üzenetére
Ha csak egy valakinek összejön, akkor nincs olyan, hogy nincs olyan. Pláne, hogy te is tudod, a 8X-et én is simán elfogadnám, holott alapvetően nem az én telefonom ezért meg azért. Tudom, durva szavak, de ma durva hangulatban vagyok (ami nem a ti hibátok, és igyekszem is nem levezetni rajtatok).
-
saiyajin
senior tag
válasz mukibuci #18178 üzenetére
Nalam ez a nem rezeg es csorog egyszerre a legnagyobb problemam. Annyi a szerencsem, hogy a lumiam inkabb a masodtelefonom, es nem sokat telefonalok rajta.
A meret dologgal is egyetertek, bar en kompromisszum keszebb vagyok.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
nagyúr
Akkor, es ott nem volt rossz valasztas. Ugye fuggetlen telefonra volt szuksegem, akkor az L920 (ami kb. 5 napig volt nalam) olyan 500 font korul volt szolgaltatonal, az N4 meg fele, fuggetlenul. Most az N4 ugyanannyi, az L920-at meg kb. 300 korul meg lehet kapni.
Annak is megvan a maga gondja, en is es mas is leirtak mar a topicjaban.
while (!sleep) sheep++;
-
veterán
-
berboo
csendes tag
ha nemetben veszek egy ativ s telefont vajon leszrajta magyar nyelv ?
-
savoo
addikt
Nem értem ezt a nagy a keret mizéráit, a Dizájn (sicc) része, és szerintem jól néz ki. Szemből.
-
savoo
addikt
Nem is tudtam, hogy a lejátszóban lehet zenét léptetni a borító "elhúzásával" is..
-
Dinter
addikt
Mitől rendezi külön betűk szerint a menüt a wp8? Vagy a skydrive miatt csinálta?
-
Mister_X
nagyúr
Milyen formátumokat tudok lejátszani telefonon? (WP8) A gépem tök rendes volt és figyelmeztetett pár video memóriára másolása előtt, hogy úgy sem fog vele boldogulni az eszköz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dell notebook topic
- Mercedes topic
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen