- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #21603 üzenetére
Amíg a zárt rendszernél adatkiszolgátatási kötelezettség van, addig a nyílt rendszernél nem is kérnek. Elveszik és kész, még csak kopogtatni sem fognak.
Csak ugye, amiről nem tudsz az nem fáj. Ma divat köpködni a "Google/Apple/Microsoft" féle cégeket emiatt (főleg az utóbbit), így nagyobb visszhangot is kap a dolog. Holott ez egyáltalán nem új keletű.Amúgy meg..
Kíváncsi vagyok mikor jönnek rá az emberek,hogy mobilszolgáltatóval sem érdemes a fenti okokból leszerződni (és nem a hűségidőre gondolok értelemszerűen).
Persze a Viber, Whatsapp és társai hót biztonságosak és senkinek eszébe sem jut leskelődni - nyilván. -
dejaris
addikt
válasz
pushalias #21550 üzenetére
Tenyleg? En azt hittem minden, ami e az komunikator. Na mindegy, attol meg komunikator valt belole ezzel
Egyebkent ez egy tuti biznisz. Latszik, hogy a forma sok hahut bongesz.
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #21505 üzenetére
1. a mondanivalója már el is veszítette a súlyát az utolsó mondattól.. Elég értelmes és felnőtt vagy hogy ezt megértsd. Ha nem akkor a sorry!
2. alapvetően az internet tele a hú de kurva szuper 920 melegedési észleléseivel, még úgyis, hogy a keresési relevanciát 1 hónapra korlátozom, ergo azért csak nem ez a hülye álarcos szenvedett ettől.
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias #21453 üzenetére
Én az 520-t tervezem használni (a szifon mellett), a smart III-at az asszony szerezte magának. Aztán majd kiderül, hogy elcsábul-e.
Bár mivel nem játszható pár jaj de csuda jó FB-os játék rajta, lehet hidegen hagyja majd a WP.Maci, alapvetően nem csodálom. Nem olyan rossz az, főleg ennyiért. Bár hogy látom, már drágítják.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
pushalias #21424 üzenetére
Erről az almáról Zorán jut eszembe:
"Én még emlékszem az első dalra
Amit olvasatlan dobtak el
Aztán kitanultuk hogyan szóljon
Így már egész más, de megfelel"...
A lényeg, hogy foggyon..... -
válasz
pushalias #21241 üzenetére
Arra én is be akartam szólni, de aztán visszafogtam magam...
"Minden nagy méretű kép mellé a telefon elment egy 5 megapixeles képet, amik szerintük így rettentő élesek, színhűek és könnyen megoszthatóak lesznek. Ezt "oversampling" technológiának hívják""Ezt szerintem resize-nek hívják és az általam 1992-ben megismert dosos rajzolóprogramok is tudták."
úristen... resize, persze.
-
polonic
félisten
válasz
pushalias #21234 üzenetére
Kolléga! Te meg mit műveltél már?
Megnézném az alkotásod, de már nincs meg, attól tartok.
-
polonic
félisten
-
nicu71
addikt
válasz
pushalias #21117 üzenetére
Hát tegnap én is megnyomogathattam volna T-éknél...de nem volt kedvem,valahogy nem vonz...majd egyszer.
viszont egy műszempillás erősen cigógyanús pipit asszem sikeresen lebeszéltem ájfonról/nem tudott választani a galaxy s3 mini meg az i közöttén derekasan a normál s4-t meg az s3-t ajánlottam/.
Tetszett is neki,bár nagyolta,ám időnként bevillant az agyába,azaz az agya helyére hogy "DE egy ájfon mégiscsak egy ÁJFÓN? -
Lall
veterán
válasz
pushalias #19835 üzenetére
Kis tulzassal irtam. Tapasztalatom szerint kb. 2-3 het es elkezdodik a lelohetetlen appok memoriaba eroltetese, majd ezaltal a rendszer belassulasa. Tok mindegy, hogy ICS vsgy JB vagy akarmi. Ezert irtam, hogy fejetol (dalviktol) buzlik a hal. Csak hw fuggo melyik fekszik ki hamarabb.
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
pushalias #19264 üzenetére
Persze, nézőpont kérdése. Én ugyanazon a véleményen vagyok, mint pár napja: elég sok ahhoz, hogy azt lehessen mondani, a játékosok jelentős részének van, nem elég sok ahhoz, hogy indokolja a kötelező összecsomagolást. Persze nyilván nem teljesen "öncélú", igyekeztek tartalmat is mögé tenni, de szerintem én sosem kapcsolnám be úgy egyetlen gépemet sem, hogy "XBOX, on".
-
törölt tag
válasz
pushalias #19254 üzenetére
Hát ez elég szubjektiv, attol függ kinek mennyit er a multimédiás bullshit (bocs hogy ezt mondom, de nyilvan engem nem érdekel
), meg a kinect. Az emberek reakcióból pedig az latszik, hogy jobban érdekli őket az erosebb hardver olcsóbban, ami inkabb a játékokról szól. Ha a Microsoftnak meg a nappali kell, akkor az x-box 1-el szerintem nem fogják megszerezni. Az ilyen új piacok létrehozása amugy is az Apple műfaja
-
btudos
nagyúr
válasz
pushalias #19250 üzenetére
Nem a földhözvágás. Maga a tudat, hogy 100 €-val többe kerül alapjáraton, már sokaknál döntő tényező. Hiába nem tétel, az emberek tudatában ott van, hogy a PS4 olcsóbb, és mondjuk játékos szempontból nem gyengébb.
Meg a Microsoftnak ez az üzletpolitikája, hogy csak x országban lesz támogatott a One, ez akkora égés, hogy nemigaz. Igazán elfelejthetnék végre a rohadt régiós korlátozásaikat. Sok kicsi sokra megy alapon így is baromi nagy pénzeket veszítenek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest