- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Én két napnál hosszabb üzemidőt sose tudtam kicsikani egy mobilomból se. Mármint az újabb cuccok közül, nem a régi, monokróm kijelzős butatelefonok korában.
-
kolosanyi
veterán
Na ki vált Jollára? Még hipszterebb, mint a WP7 volt anno, vagy most a BB, futtatja a droidos appokat ééés... MULTITASK!!!
Ja, és woland, hívnak.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
btudos #54434 üzenetére
De költséghatékony.
Amúgy én tényleg így gondolom. Ha el tudod viselni a plusz eszközt, azzal kihúzhatod a következő felsőkategóriás WP modellig, aztán el tudod dönteni, hogy kell-e vagy váltani akarsz. Természetesen ez csak időhúzás és ha már megfogalmazódott benned a váltás, akkor nem igazán opció.
-
kolosanyi
veterán
-
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Raktak be képeket már. Gondolom lassú volt a net, előbb feltöltötték a szöveget.
Egyébként a dizájn tetszik, egész jól néz ki az S6. Ezen kívül... Nos semmi extra, szokásos Samsung telefon. Nem rossz, de annyi pénzért nem venném meg. Eddig egyébként egyik újdonság se keltett bennem hűha érzést. Na majd a 640...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang #54330 üzenetére
Nem, az urológián.
veterán
válasz
Glenda #54282 üzenetére
Ezzel semmi gond, meg tudom érteni, hogy valakinek az tetszik, arra van szüksége. Engem azonban kifejezetten zavar egy nagy telefon, akár futás, akár erőedzés közben csak hátráltat. A sport pedig az életem része, olyan telefont fogok választani, ami nem zavar benne. Csak az a baj, hogy egyre kevesebb ilyen van.
(#54284) cattus
Nekem 3 giga van a laptopomban és mindenre elég. -
kolosanyi
veterán
válasz
Coulson #54279 üzenetére
De hiába kicsi a káva, attól még a kijelző akkora, hogy nem érem át. Pedig 195 centi magas vagyok, nem kicsi a tenyerem.
(#54280) viewdetails
Ha nem lesz WP-ben ekkora méret, mikor telefont cserélek, akkor nem tudom mihez kezdek. Talán veszek egy BB-t, nem tudom. Droidot nem fogok venni, úgyhogy csak az marad, vagy tényleg egy nyomógombos butatelefon. Mindegy, használom a mostanit, amíg lehet, aztán ráérek még ezen filozofálni. -
kolosanyi
veterán
válasz
Coulson #54277 üzenetére
Ne is mondd. Utálom ezt a tepsi mániát, nekem nem kényelmes. A körülöttem élők szintén nem szeretik a nagy képernyőátlót, egy ismerősöm vett magának, de nem bírta kezelni, leejtette, összetörte, minden baja volt. Most Z3C-je van, de az is nagy. Mindegy, hozzászoktam, hogy mindig különc vagyok, úgy látszik ebben sem hasonlítok már az átlagra. Mindig is azt szerettem, ha pici, kompakt a telefonom.
-
kolosanyi
veterán
A cloudconvertet próbáltía már valaki?
-
kolosanyi
veterán
Amúgy miért ment ki a divatból a normális, férfias megjelenés? Nekem például ez férfias, egyszerű, visszafogott, semmi csicsa. Ellenben ez, pláne ez meg egyszerűen köcsög megjelenés. És akkor a korosztályom 90%-a (24 vagyok) úgy néz ki, mint egy rossz buzi, az ismerőseim meg nekem szólogatnak be, hogy úgy öltözök, mint az apjuk, meg fater, meg mit tudom én. Hát inkább leszek fater, mint buzeráns.
-
kolosanyi
veterán
Egyes emberek meg a heréiket vasalják.
-
kolosanyi
veterán
válasz
gzbotii #54147 üzenetére
Semmi bajom nem lenne amúgy vele, addig nem is volt, amíg egy-két nagyobb kínai gyártó termékeit tesztelték csak. Viszont most már a MA! fele legalább csak a kínai tucatbóvlival foglalkozik, ami piszkálja a csőröm. Történik azért más is, nem csak a kínaiakkal kapcsolatos eseményeket kéne leközölni.
-
kolosanyi
veterán
Az meg kell. Közben meg baromi jól jönne a Sonynak is, vagy akár a HTC-nek, de nem baj. Persze, tudom, "tapossák csak sárba a kínaiak a pénzéhes nagy multikat".
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #54130 üzenetére
Nem, most indultam Budapestről Kaposvárra.
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #54037 üzenetére
Ki kötelezte arra, hogy beálljon a ringbe a profi bunyóshoz?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #54035 üzenetére
Hát a francért húzogatja az oroszlán bajszát.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Megy vissza a Denim a telefonra este. Ma Másodszor kerül olyan bootloopba a telefon, hogy csak lesek. Szép meg jó ez a W10, csak még tényleg alkalmatlan napi használatra. Mondjuk ezt mondták.
-
kolosanyi
veterán
válasz
viewdetails #54001 üzenetére
Bazz.
-
kolosanyi
veterán
Nekem meg W10-zel is fasza a 630...
-
kolosanyi
veterán
válasz
btudos #53820 üzenetére
Eddig fikáztam, de használat közben nem olyan rossz. Mármint nem ezzel, ahogy felraktam ide, mert ez hányás, ezt találtam gyorsan háttérképnek. Majd mindjárt vadászok valami ízléseset.
Cortanara már ment egy feedback, jól leoltottam a hamburger menüt.
------------------------------------------------
Szerk.: Kicsit változott az app lista, vagy csak én nem tudtam erről.
-
kolosanyi
veterán
Megjött a Denim, bejelzett az Insider, hogy akkor letöltené a W10-et is. Szerintetek felrakjam?
-
kolosanyi
veterán
válasz
gzbotii #53786 üzenetére
Nekem van. Unalmasak, tizenkettő egy tucat, ha olcsót veszel, az gagyi, ha jó minőségűt, az meg drága (ergo elhúzzák a mézesmadzagot, aztán meg megy a csodálkozás, hogy miért nincs support). Ráadásul tönkreverik a gazdaságot ezzel a durva terjeszkedéssel, mert a prémium szegmensen kívül mindenhol törnek fel, mint a talajvíz. Emellett én rábasztam két kínai szarral - ami egyrészt az én hibám, másrészt az itteni kínai telefon rajongótáboré, ha itt nem ment volna a fapfap, akkor én is óvatosabb lettem volna -, ez nekem elegendő érv, hogy kerüljem a kínai telefonokat.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Mitől lehet, hogy a telefon utálja az sd kártyámat? Állandóan hibát ír ki, amit scannelni meg javítani akar, persze nem történik semmi. Újabban az sd-re telepített appok elég gyakran elszállnak, ma meg elkezdtek letörlődni meg nem megnyithatóvá válni a telefonnal készített képek. Teljesen normális, 16 gigás kártya, nem ilyen dzsunka vacak.
-
kolosanyi
veterán
Tényleg a tököm kivan a frusztrált, kárörvendő, kínai cégekre maszturbáló fórumtársakkal. link
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang #53642 üzenetére
Az.
(#53643) Glenda
Nekem a 82 éves nagyapám Assemblyben kódol és megbízható, nem fagy, nincs vírus!!!44(#53644) woland_y2k
Nekem fagyott már a 630, nem is egyszer, többnyire a szar Messenger borítja be a rendszert. De nem elég gyakori ahhoz, hogy problémát csináljak belőle, pedig erre háklis vagyok.(#53645) viewdetails
Hja, nekem elsősorban az az igényem egy kocsival szemben, hogy elférjek benne. Nem is a lábtér a gond, hanem a belmagasság. A fejem általában 2-3 centire van a plafontól, egy ütközés esetén a nyaksérülés garantált. Gyakorlatilag az egyterűeken kívül nem sok választásom van. -
kolosanyi
veterán
Volt egy Lumia készülékem, mivel anno a 610-es meggyőzött, ezért bátran mertem megvenni egy új középkategóriás modellt. Sajnos borzalmas nagy csalódás ért, pontatlan érintőpanel, pixelhibák, napi háromszor újrainduló rendszer, nem beszélve a sok millió lefagyásról, tegyük hozzá szimpla közösségi oldalazásra volt használva, és Messengerre.
Sajnos ezekkel nem volt képes elbírni a 45 ezer Ft-os készülék. Meguntam a szenvedést és eladtam. Ezek után, ismét egy nagy androidos készülékre vágytam
Legalább ötször mondtam el csak én neki a 630 topikban, hogy nyomjon már egy HR-t, ha nem használ, akkor meg vigye szervizbe, mert nem ez a telefon normális működése. A többi topiklakóról nem is beszélve.
-
kolosanyi
veterán
Bátyám tudna flottás csomagban 830-at 17 ezer forintért venni. Mégse vettük meg ma neki a telefont, mert még gondolkodik az ajánlaton. Az a baj, hogy az nem dual simes, meg ráadásul függő is lenne 2 év hűséggel. Na de mégiscsak 17-ért ajándék az a telefon.
(#53634) catroot
Lyaly... -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Hát ezaz. Épphogy kicsit átlagosabb lennék ha választhatnék.
(#53602) Crytec210
Jó, mondjuk ami manapság dulivatos, az ilyen mustár színű gatyák, meg kivágott, szűk pólók... Jó nekem a hagyományos farmer meg az egyszerű pulcsi. Csak annyit kérnék, hogy ne úgy kelljen levadászni a ruhákat. Persze még mindig jobb, mint cipőt kapni a 49-es lábamra.(#53604) catroot
Erről a vicc jut eszembe: Fiam, te buzi vagy? Nem, hercegnő. -
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang #53597 üzenetére
A sport cucc stimmel, mert más nem jön rám.
Viszont a kerékpár csak nyáron okés nálam, télen hideg van, én meg punciskodok. De amúgy pont ezaz, hogy nem egyedi akarok lenni, tojok én az egyediségre, meg mások véleményére a megjelenésemről. Nincs szükségem vadidegen emberek általi külső megerősítésére az énképem kialakulásához, változásához. Tisztában vagyok magammal enélkül is.
-
kolosanyi
veterán
válasz
tailor #53595 üzenetére
Érdekes témakör ez amúgy. Mindig mindenki egyedi akar lenni, ki akar tűnni a tömegből, de pont ettől lesznek tök ugyanolyan tucat fazonok, sablonosak. Elég végignézni az utcán, mindenki ugyanúgy néz ki. Közben én meg szeretnék egy picit átlagosabb lenni, de ez a testalkatomból adódóan se lehetséges, mivel 195 centi vagyok és 115 kiló, ez eléggé behatárol.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Polllen #53586 üzenetére
A nagy többség szívesen látná az androidos alkalmazások támogatását is a WP-n, ahogy időről-időre pletykálnak is ilyet. Ugye nem kell részleteznem, miért lenne ez rossz.
Egyenként elég ránézni erre, hogy belássa az ember, az ilyen visszajelzősdi nem minden esetben a legjobb. Fantasztikus ötletek kapnak több tízezres szavazatot, tenyleg. Egyik kedvencem:"Office Mobile Black Theme
we need to have the option for Office Mobile to be on a black background.
Our main points are that:
1. White pixels drain the battery without mercy. We are writing people, and we should have that always in mind (which is affecting what we are writing).
2. Some say "With a black background it is easier to look at the screen".
Sincerely,
A Group of WP Users"(#53587) woland_y2k
Nem úgy néz ki, hogy meggondolnák magukat.(#53588) negyedes
[link][ -
kolosanyi
veterán
válasz
tailor #53580 üzenetére
Miért, szerinted mibe szoktak belekötni a szaracsempézők? Nem testreszabható, nincs háttérkép, meg különben is hogy néz má' ki. Szépen lassan elfogytak azok a szokásos "érvek", hogy nincs Bluetooth fájlküldés meg fájlkezelő és maradnak az ilyen baromságok. Az a történet szomorú része, hogy a Microsoft reagál erre és az ehhez hasonló marhaságokkal variál, ahelyett, hogy az erőforrásokat fontosabb dolgokra fordítaná.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zoli133 #53478 üzenetére
Jaja.
(#53479) woland_y2k
Szerintem nem ilyen egyértelmű. A Snapi 400 ellensúlyozza a szenzorokat meg a RAM-ot. Illetve 535-ön ott van még az az akadozós probléma is, amit nem tudom, hogy javítottak-e a megjelenés óta. Ja és a 630 kisebb, az 535 lehet már nagy lenne, bár ezt ő tudja.(#53481) adam014
A O+O jobb!!44 -
kolosanyi
veterán
630 ds vagy 535? Bátyámnak lesz, átlag user. Kb egy áron van most a kettő, 535 picit olcsóbb. Nem nagyon tudok dönteni az ő esetében.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Bogyó bá' #53422 üzenetére
Letöröltem az appokat, most kb a szűz rendszer van fent. Majd otthon wifiről újratelepítek mindent.
(#53423) btudos
Épp azután vagyok.(#53424) Crytec210
Kb. Vicces figurák ezek a microsofték.(#53425) gzbotii
Mióta megvan, nem kellett semmit csinálni vele az első beállításokon kívül.(#53430) woland_y2k
(#53432) bogyo112
Nem. -
kolosanyi
veterán
Panaszkodott a Storage Sense, hogy kevés a szabad tárhely. Mondom jó, rakja csak át SD-re az appokat. Elkezdte másolni, kidobott egy feliratot, hogy először le kell törölni valamit, aztán ő megoldja, újratelepíti, hát mondtam jó. Erre megállt és most egyik app se indul el, ami nem a rendszer része volt. Ez mi a tököm?
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Felraktam a Microsoft Office-t a Nexusra, kíváncsi vagyok rá. Az azért durva, hogy pl a Word ~200 megát foglal.
-
kolosanyi
veterán
Lehet anyum odaadja a 8.0-t. Elmeséltem neki, hogy mekkora retek a Nexus, azt mondta, vigyem el akkor a Note-ot. Elgondolkodtató, bár nem nagyon van szükségem tabletre, de lehet kipróbálom.
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest