- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Rimuru
veterán
Szép estét!
Előre is elnézést kérek, de ide írok szakmait mert több válaszra számítok mint a Win8 topicban. Teljesen kiirtottam a start menüt (shift del, all user-ből), nem gondoltam hogy ennyi minden ott lesz (pl. csempés felületen a link az asztalra). Ezért most nem működik minden tökéletesen, valahol egy ilyen default profi megtalálható? (A windowsos defaultban nincs benne)
Másik kérdés a PATH váltózóval kapcsolatos. Gondolom a run ezt nézni, hogy lehet (kényelmesen/gyorsan) megcsinálni hogy minden alkalmazáshoz tartozó path meglegyen?
Ez csak amolyan bónusz, válaszra se méltattak.
-
polonic
félisten
Belegondolva egyaltalan nem rossz ajanlat ez az office 365 elofizetes.
-
btudos
nagyúr
-
Jok ezek a cuccok, jo az irany. Es ez az irany Ballmerrel indult, kar, hogy nem kapja meg erte a creditet.
-
Satya kivalo eloado, de ezen a csajon nagyon latszik, hogy tizszer elprobalta a tukor elott...
iPaddal demoznak, nem semmi. Es igen, kijott az Office for iPad.
-
Воланд
titán
-
-
Alexios
veterán
válasz
Oppenheimer #33229 üzenetére
[link] Amúgy innen felteszed az open new tab-ot, és megfogod tudni nyitni a szöveges linket is új lapon
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #33225 üzenetére
Francert hasznalsz IE-t magyarul
-
válasz
Oppenheimer #33225 üzenetére
lol, télleg
-
-
válasz
Oppenheimer #33223 üzenetére
az fb-s ajánlom gomb? nekem az nem nyit meg semmit, csak simán kiszarja fb-re
ami durván felbasz, az, hogy egy kép címét alig lehet kihámozni
jobb klikk - tulajdonságok - ott kijelöl másol...
-
válasz
Oppenheimer #33221 üzenetére
nincs
nemértem
a parancsikon másolása az nem egy klikk? (bár ha a jobb klikket is számoljuk, akkor kettő) -
Oppenheimer
nagyúr
Na ezért utálom a fos IE-t. Próbálkozom rászokni, de így lehetetlen.
-
savoo
addikt
Most megyek venni egy Trendet. Ki vesz még?
-
nikilauda
senior tag
válasz
Oppenheimer #33215 üzenetére
Ez én akkor sem hiszem el!
-
Oppenheimer
nagyúr
-
btudos
nagyúr
válasz
catroot #33212 üzenetére
Itthon több a WP, mint az iPhone, mégis iOS-re dobálják az alkalmazásokat. Lassan tudatosul a cégekben, hogy a WP is tényező, kérdés mennyi idő kell ahhoz,hogy ez javuljon.
Nekem sem a felbontása a bajom, hanem az elképesztő tükröződés napfényben (ami júniusban különösen zavaró volt), meg a clearblack hiánya. De ennyi pénzért befogom a pofám, tényleg
-
catroot
veterán
válasz
btudos #33209 üzenetére
Poén, de nekem a hd kijelző után egyáltalán nincs vele bajom.
@nicu71
Ott kb. azért 2-3 naponta jött frissítés több alkalmazásra. De pl. az FB béta átlag 2 naponta frissült, más hetente.
Azért ez szorosan összefügg azzal, hogy melyik platformnak milyen széles célközönsége van. Szóval, ha jóval több felhasználó nyüstölne wp-t, akkor ez azért csak változna.
-
nicu71
addikt
válasz
catroot #33208 üzenetére
Mostanában tényleg ritkultak a frissitések,csodaszámba ment hogy ma az Index appnál ez megtörtént.Amúgy nincs referenciám arra hogy droidéknál hogy mennek az ezirányú dolgok,arra következtetek hogy az appok többsége jobban karban van tartva
btudós
először én is utáltam,amikor a vodánál először vettem a kezembe,most mióta anyámnak is 520-a van,teljesen megbarátkoztam vele -
btudos
nagyúr
válasz
catroot #33208 üzenetére
Mikor visszaemlékszem mennyire utáltam a kijelzőjét anno mikor nálam volt teszten, mindig eszembe jut, hogy mennyibe kerül, és gyorsan megegyezek magammal hogy ahhoz képest nagyon jó az a kijelző
Csak hát a 720 és a 8X volt a referencia, azokhoz képest nyilván más kategória.
-
catroot
veterán
válasz
btudos #33195 üzenetére
Ez egyértelmű, szóval ezen nincs is vita. Az 520 kétségtelenül a legjobb telefon ár/érték arányban.
@duo
A rendszer "hülyeségeit" még elviselném. Ami nekem nagyon nem tetszik, az az appok elhanyagoltsága. Iszonyat sok olyan alkalmazással futok össze, ami kb. féléve nem frissült, vagy alig. Ez különösen akkor szúrt szemet, amikor a régebbi alkalmazásaimat néztem át, hogy miket használtam.
Egyszerűen nem foglalkoznak a platformmal eléggé és ezt nem hinném, hogy orvosolná a 8.1 rövidtávon.
-
dejaris
addikt
Ertem igy mostmar. De tudod, hogy van ez: amit nem tud, az felesleges
Nekem omlesztve megy random, aztan ha nincs kedvem hezza, akkor csak ket gombnyomas a fulhallgaton. Futashoz, edzeshez meg sokkal jobb mixeket osszeigazitani, vagy letolteni [auto az xboxmusic-kal], mivel nincs szakadas a ritmusban.
-
savoo
addikt
XP rulz.
-
Lall
veterán
válasz
dejaris #33190 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A rákért kell leülnöm a gép elé emiatt? Telefonon vannak a zenéim, általában oda is töltöm le, ha valamit akarok. Ha az Xbox Music alkalmazásban meg tudták oldani, hogy 2 kattintással legyen playlistem, akkor a beépítettbe mi a lószarért nem? Minek szinkronizálgatni, szüttyögni az egésszel? Nem akarok, csak 3 féle nyamvadt playlistet, mikor, milyen tempóba, milyen távot van kedvem futni. Ha akarok törölhessek bármikor belőle, ha akarom adhassak hozzá új zenét. Szerintem nem nagy kérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest