- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Keresek NT 4.0 option pack telepítőt.
-
T. Almeida
senior tag
Üdv.,
Van egy vinyóm, amin egy NT 4.0 rendszer volt. Egy mobilrack segítségével dugtam a gépembe, a filerendszert látom.
A kérdésem: Lehet tudni vmelyik konfig file alapján, hogy milyen IP cím (statikus) volt a gépnek beállítva?
Kösz! -
tomika
aktív tag
A Windows NT CD-n van egy pnpisa.inf nevű file! Valaki el tudná nekem küldeni e-mailben?
-
Zimezoom
tag
Első kérdésemre tud valaki megnyugtató megoldást?
-
Zimezoom
tag
Lenne 2 kérdésem, és lehet, hogy nem itt kellene feltennem, de a topikcím pont megfelel nekem...
1. WinNT alatt megy az ADSL, de amikor leszakad a net (mert naponta szakítja az ISP), akkor nem tud újrakonnektálni automatikusan... Hol lehet ezt beállítani (ha lehet)?
2. Hogyan tudnám ezt a gépet távolról menedzselni, amikor dinamikus az IP, és leszakadáskor újat kap a gép?
Szerk.: ugye a fentiekből kiderül, hogy ez a gép nem ott üzemel, ahol én amúgy általában megfordulok...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
nemtom, hogy nt4 alatt van e ilyen, de 2000-től felfelé van egy olyan opció, hogy ''Prevent changing wallpaper'' (user configuration-control panel-display)
ezt a registry értéket pöcögeti HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ActiveDesktop\NoChangingWallpaper
megpróbálhatod megkeresni, vagy kézzel pöcögtetni -
groy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám! Be kellene a winntbe állítani az hogy ne lehessen sehogyan sem megváltoztatni a háttérképet. Addig már eljutottam hogy a képernyő tulajdonságait letiltottam, de explolerből a ''Beállítás háttérként''-el meg lehet változtatni!Van-e rá valamilyen megoldás hogy ezt ne lehessen megcsinálni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivaldi (böngésző)
- Xbox Series X|S
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest