Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• X-COM

nagyúr

válasz NRG54 #54 üzenetére

nekem is csak 2 hete van még egyelőre.
    Ez inkább PDA, mint telefon. Azaz a telefon része lehetne jobb is. Nem tudom, hogy ez a Pocket PC Phone Edition sajátossága, vagy a Windows Mobile-é, smartphone-t nemnagyon.
    Pölö volt egy hívásom, a számot bele akartam rakni egy meglévő kontaktomhoz, hát nem nagyon lehetett, csak új kontaktként. Az S55-ömön ez simán megment.
    Vagy pölö hívásprofilokat sem kezel, de nincs benne GPRS számláló sem, ill. az akkut is csak akkor jelzi, ha már fogyóban van, asszem 25%körül, persze ezek kiegészítő programokkal áthidalhatóak.
    Amikor telefonálsz szép nagy billentyűs keypad-et ad, amit akár az ujjaddal is tudsz nyomkodni, nem muszáj a pálcát használni.

Képminőség? Ha a kamerára gondolsz még ki sem próbáltam, de a neten elég hányás képek utaznak, szal az nem a legjobb. A kijelző nagyon szép, baromi erős fényereje van és mivel a képernyő kisebb, mint az átlagos QVGA PocketPC-ken, így a képe is szebb, kontrasztosabb, főleg ClearType-pal.

Negatívum lehet, hogy 64MB RAM, ami szűkös lehet, ha minden alkalmazást a RAM-ba akarsz installálni, de lehet modolni 128M-ra. Amúgy gyárilag van benne egy 8M-s flash, biztonsági mentésekhez, meg oda is tudsz installálni.
    Az ActiveSync cucc szerintem elég jó, alkalmazásokat is onnan lehet installálni, közvetlenül a gépedről. Gyönyörűen szinkronizál outlook-kal, ja, jár hozzá egy Outlook2002 is.
    Amúgy én pölö imádom, hogy forgatható a kijelzője, néhány alkalmazásnál baromi jól tud jönni, pl.: Pocket Internet Explorer. A Today képernyőt is szeretem, így legalább mindig látom, hogy mik vannak a következő napokban, nem kell emlékeztetőkkel bénázni.
    WLAN nincs alapból, viszont szerencsére SDIO slottal szerelték, így lehet bele WLAN kártyát tenni, vettem is egyet hozzá, pöpecül működött.

Nem nagyon tok mit mondani, összességében jó kis cucc, kényelmesen, jól használható.

Új hozzászólás Aktív témák