- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
Aktív témák
-
raczger
őstag
szerintem ez tökéletesen elférne a Windows XP kérdések és válaszok topikban is
-
Xezs
tag
Sziasztok,
Korábban segítettem ismerősnek távsegítséggel, és jó is volt, mert csak feljött msn-re (ő nem ért annyira a lovakhoz) és 2 kattintás után már láttam is a desktopját.
Azonban újabban neki a start/programok/távsegítség-re, majd azon belül a "felhasználó felkérése" opcióra kattintva az jön ki neki, hogy nincs windows messenger telepítve.
Megnéztem nálam is, és meglepődve tapasztaltam, hogy nálam ugyanez a helyzet, pedig emlékszem, régen láttam a bejelentkezett userek listáját.
Nekem XP PRO van, SP3-mal, és már felraktam a 3.5-ös .NET keretrendszert, illetve az 5.1-es Messengert, és semmi.
Ami mindenképp változás a gépemen, az az SP3, én erre gyanakszom.
Valakinek volt már hasonló gondja? Hogy sikerült megoldani?
Köszi!
Aktív témák
- Horgász topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest