- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Bocs a dupláért,
de miután kikapcsoltam a windows update-et,
és aztán csináltam egy újraindítást a feladatkezelőből,
és most nem jelentkezik a probléma,
ráadásul az egész rendszer sebessége érzehetően gyorsabb.Na majd beszámolok róla, hogy órák múlva illetve 1-2 nap múlva is ilyen-e a helyzet.
Remélem, marad.
-
nickwearby
tag
Sziasztok,
vagy egy hónapja hasonló problémám van, mint a téma indítójának.
[B]Ha a start menüben a kikapcsolás gombra kattintok,
több mint 2 perc,
mire feljön a párbeszédablak a választható opciókkal.Miután ott a kikapcsolást választom, szintén sok idő, míg leáll,
de az előbbi jobban aggaszt.[/B]Főleg, mivel kipróbáltam olyan módon kikapcsolni a gépet, hogy a billentyűzetet használom,
mert van rajta kikapcsológomb.
Ha billentyűzetről kapcsolom ki,
akkor szinte azonnal megjelenik a windows most leáll felirat a kék háttérrel
és akkor már csak a leállítási folyamat tart sokáig.A probléma egyik napról a másikra jelent meg,
semmi előzményt nem tudok mondani,
azon kívül, hogy az egyik családtagom észlelt egy
fagyást:
az asztalról eltűntek az ikonok és nem jöttek vissza,
ezért kénytelen volt a ctrl-alt-del -el a feladatkezelőből újraindítani a gépet.Sajnos részletesebben nem tudom, mi történt,
de kb. azóta van ez a lassú kikapcsolás,
előtte nagyon gyorsan ki lehetett kapcsolni a gépet.Windows XP SP2 van rajta,
ezen kívül szinte minden további frissítés, amit az SP3-ban kiadtak egybe,
a windows update folyamatosan be van kapcsolva (illetve ma kikapcsoltam).vírusírtó AVG free
tűzfal kerio free,
egy közel 4 éves asus alaplapja van,
AMD Sempron proci,
és egy régi 256megás plusz egy 1 gigás corsair memória.
320 gigás seagate vinyó.A leállásnál nem tapasztaltam, hogy a proci folyamatosan fullon menne,
illetve amíg a kikapcsolás opciók ablak csigalassan meg nem jelenik,
a merevlemez nem aktív.A probléma kezdete környékén semmilyen új programot nem telepítettem fel,és nem is szedtem le,
a merevlemeznem a fele volt csak foglalt(most úgy 80%, de minden más ezen kívül jól működik).Lefuttattam az aida rendszerellenőrző programot,
és végeztem a hijackthis-el tesztet, amit a www.hijackthis.de oldalra bemásoltam,
de egyik sem mutatott problémát.Valakinek van-e ötlete, hogy mit csináljak következőnek?
Olvastam máshol hasonló problémánál, hogy hiába telepítette újra a windowst,
nem használt,
eddig én sem tettem újra, ezért nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy nem oldaná meg a problémát,
viszont szeretném kideríteni, hogy mi történik és mi okozta.Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest