Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Megmutatni nagyon egyszerű az én nagy bajom, csak elmagyarázni nehéz

Szóval a koleszban elkezdek dolgozni a laptopon amin 125%-os nagyítású 1920x1080 pixeles kijelző van. Mivel 15 colos, ezért fel kell skálázni, különben minden miniatűr lesz, minden oké vele. Ezután fogom magam és bemegyek az egyetemre dolgozni, mert úgy érzem kell a nagy monitor, vagy épp olyan óra van stb... Laptopot alvóba teszem, hogy a félbehagyott munkamenetet ne kelljen újranyitogatni. Beérek, ott a 23 colos monitor ami szintén fullhd de nem kell felskálázni 125%-ra, mert annak nem olyan nagy a pixelsűrűsége mint a laptopnak. Rákötöm, és a chrome, skype, office 2016(!!!) stb egyből homályos lesz amint visszaskálázza 125-ről 100-ra. Ekkor ki kell jelentkeznem, és nyithatok meg újra mindent...
Lényegében a baj az, hogy a dpi skálázáshoz újra kell indítani a gépet! Ezt csinálják már meg.
-
fuze
őstag
Mondjuk engem nem is az zavar, ha nem tudja felskálázni, hanem az, amikor be van állítva, hogy ne húzza fel a dpi-t egy programnál semmilyen okból sem, akkor a monitorra kötve is felhúzza ráadásul rosszul és homályos lesz. A vicc az, hogy ez egyébként a hdpi-t támogató programoknál is jelentkezik.
-
fuze
őstag
Az improved HGH DPI support-ot let tudna valaki tesztelni az alábbi módon?
Magas dpi skalazasu (125% fullhd pl) notebook vagy tablet, 100% dpi skálázású fullhd monitorra kötve úgy, hogy nem jelentkezel ki, és a külső monitor van beállítva elsődlegesnek. Kérdés: homályosak lesznek bizonyos alkalmazások vagy nem? Ha nem akkor én sírni fogok örömömben
-
fuze
őstag
Ha nem vagyok insider-ben akkor is tudok feedbacket írni a microsoftnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm