Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Valahogy nem dobja fel a lehetőséget, hogy frissítsek. Pedig ráböktem a frissítések keresésére többször is.
-
Lali-213
senior tag
Most, hogy az "alap" Windows 10-et használom, így már látom, hogy mi minden változott az insider preview során. Már a bejelentkezőképernyő sem ugyanaz.

Egyébként most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy egy eredeti rendszer fut a gépen és nem egy kísérleti kiadás. Bár kicsit drága volt, mégis úgy gondolom, hogy megérte!
-
Lali-213
senior tag
Srácok, én kicsit besokalltam az állandó buildek telepítésétől. Inkább megvásároltam az angol Home változatot USB meghajtón.

Ezennel kiléptem a preview programról.
-
Lali-213
senior tag
Most nagyon szépen megadta magát a rendszer frissítés után. A töltőképernyőt behozza, gondolkodik egy kicsit. Majd újraindul. Folyamatosan ezt ismételgeti. Semmi mást nem csinál. Megoldás mi lenne erre szerintetek?
-
Lali-213
senior tag
Mivel én nem vagyok annyira bátor, hogy fast ringre állítsam, ezért nekem még egy darabig jó lest a 14388-as kiadás is. Egész elégedett is vagyok vele. Mintha változott volna a telepítője az utóbbi kiadáshoz képest. És az Asus Smart Gesture-t sem kell újra felrakni, mert megtartotta olyannak, amilyennek beállítottam.

-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Neki meg otthagyod a "szemetet"?

-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Gondolom újraindítás is volt párszor. Nekem sem mindig adta be elsőre a legfrissebb kiadásokat.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Slow vagy Fast ringre állítottad a kiadások gyakoriságát? Próbáltál manuálisan frissítést keresni?
-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Elküldtem a linket. Remélem működik majd, ahogy kell.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Rendben, akkor elkezdtem feltenni OneDrive-ra a 14342-es buildet, majd küldök egy linket privátban.
Kb. 45-50 perc alatt felmegy a 3.79 gigás fájl. Természetesen x64-es változatról van szó.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Szia!
Megosztok felhőn egy ISO fájlt angol nyelven, az neked jó?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok!
Tavaly április óta vagy benne az Insider programban. A minap felkerült a gépre a 14342-es build, amivel vannak néha kisebb gondok. Néha előfordul, hogy nem lehet bejelentkezni a rendszerbe jelszó beírása után, mert "letiltja" a gép a billentyűzetet. Ilyenkor csak a ki- és bekapcsolás segít. Valamint a programok indítása és bezárása sem mindig megy zökkenőmentesen. Nektek is volt hasonló tapasztalatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Biztos azért, mert egy kicsit délebbre vagyok. 
Még szerencse, hogy van elég sávszélesség hozzá, hogy ne órákig tartson!