- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bobo_07 #1317 üzenetére
Ha magyar nyelvű W10-ed van, akkor az utolsó nagy frissítés (Creators Update) óta jönnek arra is az Insider buildek, előtte nem igazán volt elérhető ehhez a nyelvhez, csak külön telepítve az angol Insider verziót és úgy a magyar nyelvi csomagot (ha épp volt hozzá). Most már együtt kezeli a Microsoft.
-
westlake
félisten
Van csatlakoztatva IP felhasználó a Windows-hoz? Egyébként sem azonnal történik a frissítés. Mint már írták, több nap is eltelhet. Ez nem olyan, mint hogy megtalál-e egy security update-et a WU, vagy sem.
Egyébként meg megint csak azt tudom mondani, hogy feleslegesen rugóztok azon, hogy mikor jelenik meg a frissítés, amikor ISO-ban elérhető a teljes telepítő és ugyanúgy frissíthető vele a meglévő rendszer. Ki még nem próbáltam, de szerintem virtuális meghajtóval is működik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged