- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
pedig gondoltam rá, hogy feltolom valami kis p3-as gépre, házi szerónak, dehát ha ekkora a rendszerkövetelménye, megleszek anélkül is...bocs, hogy nem fordítok: Microsoft cites the minimum hardware requirements for Windows Home Server as a 1GHz Pentium III (although a Pentium 4, AMD x64 or newer CPU is recommended) with 512MB of RAM. It's not an overly optimistic spec: even on our meagre machine (a 1.2GHz Pentium III with 512MB of RAM and a Seagate 160GB hard drive) Windows Home Server was surprisingly responsive and stable. After all, home servers don't carry much of a load if they're just sharing files and printers.
Of course storage is critical for a server, but it's both easy and affordable to boost any system from the stated minimum spec of an 80GB primary disk to hard drives as large and as numerous as your system (and wallet) can handle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest