Aktív témák
-
Als
tag
MEGVAN!
Uninstalláltam az IE-t, visszatettem a IE6.0-t, leszedtem a profilokat, újat csináltam és működik.
Csak tudnám, mitől volt minden!
Kösz mindenkinek. -
Als
tag
Igen
-
access_denied
senior tag
Active Directory-t használ a szerver?
-
McJames
senior tag
Pedig ez, ha adott júzerekkel más gépen is előfordul, akkor júzerhez kötődő jogokkal/beállíásokkal kapcsolatos. Nem hiszem, hogy az egyedileg beállított biztonsági internet-jogosultságok az Network bármelyik gépén automatikusan is ''lekérdeznetőek''. Tényleg, van proxi, ahol ilyen jogkorlátozások előforudlhatnak?
-
Als
tag
-
McJames
senior tag
Csoport, user házirend? Felhasználói jogok?
-
Als
tag
A gond :
Windows 2k, kb. 10 gépes rendszer szerverrel.
Ma reggel 4 user belépett, Internet explorer indít(bármilyen honlappal(pl index.hu)), az üzenet : Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintéséhez.
Ugyanez Operával megy.
Mi okozza ezt?
Miért csak 4 embernél van gebasz?
Ad-aware-t indítottam, semmit nem talált.
A IE biztonsági beállításait senki nem piszkálta, normálon van.
??????? :-(
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged