Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
zolko1987
üzenetére
A WinCe rendszerű készülékeket pc-re kötni az ActiveSynch-el kell.. akkor tudsz mászkálni a belső tárhelyen, a rendszeren.
Nézd meg, hogy a készüléken ha van file manager, vagy explorer.. ott belépsz és a ResidentFlash2-t megkeresed. (nem látszik alapból, úgy tudod elérni ha rálépsz a ResidentFlash-re és utána felül mögé írod a 2-es számot). Ez a rejtett gyári particiója. Ott nézz körbe hátha találsz nyelvi fájlokat.
Én sem vagyok nagyon jártas a WinCe rendszerben, ezért sokat nem tudok hozzászólni.

-
bela85
aktív tag
válasz
zolko1987
üzenetére
WinCE rendszer van rajta, elvileg újra lehe telepíteni, csak kérdés az érintős kezelőfelületnek a nyelvét érinti e?
Max azt lehetne még megpróbálni, hogy PC-re kötni és megnézni a particiókon a fájlokat nyelvi fájlokat és egy másik ugyanilyen készülékről lementeni az angol fájlt és rámásolni a tiedre. (Vagy ahol lett véve, hátha jó fej a kínai és megküldi a szükséges nyelvi fájlt) -
bela85
aktív tag
Azóta egy kis fejlemény.. MStar USB Serial driver hiányzik, amit sehol sem találok. Enélkül sajnos a Windows Mobileszköz központ nem megy.. Próbáltam Win7-en, WIn10-en de semmi.
Találtam pár leírást, hogy miként lehet az asztalra tenni parancsikont.. de nem segített mert a kütyü újraindulása után eltűnik. (hiába tettem System/Desktop mappába vagy a Windows/Desktop mappába akkor is eltűnik) -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne... Adott egy noname WInCE 6.0 futtató PNA (navigáció). bootolási képernyőnél sincs semmi típusszám.. de rögtön a WinCE asztal jön be.. semmi ikonos kezelőfelület mint a normál GPS-eknél. Van a készüléken IGO..de mindig úgy kell külön kikeresni a mappastruktúrából az Exe-t hogy indítani lehessen.
A kérdésem/kérésem az lenne, hogy megoldható valahogy, hogy bootolás után ne a WinCe jöjjön be rögtön, hanem egy ikonos (nyomógombos) felület (pl: navigáció ikon, beállítások ikon, átlépés WinCE-re) Vagy ha ez nem, akkor egy parancsikont kitenni a WinCE asztalra, hogy ne kelljen a mappákban keresgetni?
Köszönöm előre is a segítséget.
BÚÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest