Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék elsőnek is ehez a fejegységhez létezik újabb szoftver? Lehet ezt sd kartyával frissiteni esetleg vagy valamilyen módszerrel?
[kép]
Másfél éve használom de sajnos egy két hete elkezdett ki be kapcsolni a fejegység és hibát ír ki: [kép]
Általabán többszöri indítás után jelentkezik a hiba. Állandóan újraindul de egyszercsak bejön a rendszer.
Voltam autórádió szerelőnél de gyakorlatilag el hajtottak mondván sz@r kínai fejegység így jártam ez szoftver hiba de frissités kinai fejegységhez nincs(ez ügye nem teljesen igaz). Javasolták vegyem le az aksi sarut várjak majd vissza hátha kitisztul memoriája a fejegységnek. Na annyira kitisztult, hogy van egy 4 csatornás erősítő is a kocsiban na az már be se kapcsol így csak a magashangszorokból jön elölről a hang és a hiba is maradt. Nem értek annyira az autohifihez de nem létezik esetleg, hogy elektromos feszültség miatt van meg zavarodva a fejegység vagy valamilyen kábel szakadás a hiba forrása?
illetve tudtok ajánlani olyan autohifi szerelőt aki ha gyári specifikus win ce fejegységről van szó nem hajt el a picsába kb. és mondja vegyek egy másik fejegységet közel 200 ezerért.
Az autó toyota prius 3.
Probáltam a “gyári beállitások vissza” menü pontot is. Nem segitett. Talán egy hard reset de azt nem tudom, hogy kell. Vagy kéne egy műszerész aki esetleg megtudná javítani, mert lehet hardveres a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Linux kezdőknek
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest