Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Nekem ez a kis gépecske most csak próba idejére van rendszeresítve, én is egy kicsit komolyabb netbookot fogok hozzá beszerezni fillérekért.
A kijelző a leglényegesebb!!! A többi teljesen mellékes, hiszen az én kis 300 MHz-es, 128MB ramos gépecskémmel is vígan megy a dolog.
Viszont a kijelzője gyenge... csak 800x480-as felbontást tud max. Én olyan netbookot fogok keresni, ami max. 10 colos, de legalább 1280x800-as felbontást tud. A többi hardver teljesen mellékes... lehet egy sima egymagos celeron is, kevéske memóriával, épp csak annyival, amennyivel elindul rajta egy minimális Linux, amivel már tudok csatlakozni. Ilyen Linuxom direkt van erre a célra, semmit sem tud, bejön egy kis alap grafikus felület és mindössze csak egy program van rajta, egy távoli csatlakozáshoz való kliensprogram, ami tud mindenféle távoli protokollok szerint csatlakozni (VNC, Windows remote desktop, SSH, telnet, stb).
Egy 32MB-os flashdiszken van az egész!

A mostani kis gépemen a WinCE 6.0 van erre a célra, rajta a gyári CetSC alkalmazással, amivel szintén tudok többféle kiszolgálótípusra csatlakozni (próbáltam, megy Linuxra is az xrdp cuccon keresztül bármire).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest