Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #149 üzenetére
Itt van a Win ce telepítője, de ez triál verzió egy próbát még meg ér szerintem
Esetleg próbáld, meg Active Sync-en keresztül telepíteni
-
Sándor -P20-
senior tag
Ez nem jött be...
letöltöttem ezt: [Windows Mobile 5.0 SDK for Pocket PC]
Telepítés közben ezt a hibaüzit kapom: [link]
A progi leírásában az van, hogy kell neki a Visual Studio 2005 Standard, Professional, and Team Suite Editions.
Mivel ez helyett csak a 2007-et tudtam leszedni, de az + nem települ, feltettem a 2010 lite-t.
Azzal ugyanezt a hibaüzit kapom.....
Szal akkor most mit csináljak?
Szerintem elég lenne bemásolni a pda-ba a komplet ce-t, de honnan lehetne letölteni?
A microsofttól letöltöttel nem boldogulok. Különben sem értem mi van benne 175 Megában, amikor a PDA-n eredetileg kb 30 - 40 Megát foglalt el?
Szal jó lenne valami értő segítsége....
Esetleg egy 5let, hogy hova írjak.. -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #147 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, de szerintem igen úgy ahogy mondod
-
Sándor -P20-
senior tag
aktiv sync fentvan, látom a PDA-t.
Letöltöttem az MS letöltőközpontból [link] a CE5-öt.
Most hogyan tovább?
Indítsam el a PC-n a letöltött cuccot miközben a kábelen lóg a PDA? -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #144 üzenetére
Ezt találtam, nem tudom, hogy mennyire lesz jó neked remélem tudtam segíteni
Digi Walker Usb Sync? -
Imi91
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #142 üzenetére
Heló!
Itt van egy Driver, remélem jó lesz a gépedhez
-
Sándor -P20-
senior tag
Nincs jobb ötletem, ezért itt kezdem a kérdezősködést.
Adott egy Mitac Mio P340-es PDA. 2007 óta szépen teszi a dolgát...
Szal ma bekapcsoltam, és eltűnt minden progi a gépről...
A kütyü bekapcsol, asztal megjelenik, Tehát a CE elindul) és ennyi... Az indítás menü alatt csak a programok menüpont maradt meg, és abban a Pocket MSN ikon.
Ezen kívül minden eltűnt a gépről
Szal a legnagyobb gondom az, hogy az évek alatt valahova elkeveredett a mio telepítő lemeze. Ez nélkül pedig nem tudom összehozni a gépemmel... (driver kellene)
Szal ha valaki meg tudna dobni egy linkkel ahonnan le tudnék tölteni win7-re mitac drivert P340-re azt nagyon megköszönném.
Sőt ha valakinek megvan még eredeti CE is, amit annó a géphez adtak az lenne a HÚÚHAAAA válaszokat előre is köszönöm..
-
EdgarPE
csendes tag
Igen, iGO8 2009-es térképekkel. Közben kiderítettem, hogy ActiveSync kell nekem. Sikerült is belepillantani a kütyübe, most már látom a fájlokat. Megtaláltam azt a fájlt, amit keres, ez a legnagyobb fbl fájl a könyvtárban, 119 mega. Lehet ez a baja, hogy túl nagy. Ha szerzek friss térképet (valszeg könyebb lesz, mint 2009-est szerezni), hogyan tudom rátenni?
-
EdgarPE
csendes tag
Így van, bekapcs után van pin beírás, ez ok. Utána lehet választani GPS funkció, képek, videó, beállítások, stb... Amikor a GPS-t indítom, akkor egy jó fél perc töltögetés után írja ki, hogy keres egy Italy.... nevű fájlt. Hogy tudnám visszatenni a fájlt vagy valami működőképes állapotba hozni a ketyerét?
-
EdgarPE
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy elég régi GPS-em, amiben kb. évente egyszer magától megzuhan a szoftver. Induláskor keres valami Italy kezdetű fájlt. Annyit sikerült kideríteni, hogy egy Windows CE 5.0-ös kütyü, Gear Logic XL4432 egészen pontosan.
Egyáltalán nincs semmi tapasztalatom az ilyen eszközök hekkelésében, én csak bekapcsolom és megy, illetve néha meg nem... Sajnos a gyártó már régen megszűnt. Hogyan tudnám megoldani a problémát?
Régebben amikor ez előfordult, akkor egy szervíz megjavította, de már az a szervíz sem létezik. SD kártyát lehet beledugni, SD kártyám is van, 2G-os. Mi a következő lépés?
Nagyon fontos lenne, mert távoli országba utazom és ha ott cserben hagy muszáj ott helyben rendberakni, különben végem
-
Takcsi
csendes tag
Szia Mindenki!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Ha hülyeséget kérdezek ezer bocs de abszolút kezdő vagyok.
Vettem egy 7" GPS-t van rajta egy Win embadded ce 6.0
Milyen programokat tudnék rátelepíteni?
Ami okvetlenül érdekel az egy excel amit lehet szerkeszteni is, ugyanis van rajta de csak Excel Viewer ami ugye nem enged semmilyen szerkesztést.Nekem elég lenne ha az adatokat beírom és el tudom menteni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Takcsi -
Imi91
aktív tag
A Win Ce kezelő felületét úgy tudod előhozni, hogy letöltöd a Mobile navigator-t majd csinálsz egy mappát ahol a navigációs szoftver van és ide be másolod a fájlt(kicsomagolva) ezután a beállításoknál be állítod, hogy a navigációs szoftver helyett ez induljon.Legközelebb kérdés előtt olvass vissza.
Sok sikert! -
tomesto
aktív tag
sziasztok!
Van egy Wayteq N720BT Gps készülékem Win CE 5.0 van rajta, és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a Win kezelőfelületét előhozni!
Üdv! -
convers2
csendes tag
Sziasztok!!
Wince img és cks file becker traffic assist 7934-hez kellene mert nincs meg a gyari katya honnan lehet letolteni vagy mit lehet tenni? kellene egy kis Help!!!! -
convers2
csendes tag
Sziasztok!!
Wince img és cks file becker traffic assist 7934-hez kellene mert nincs meg a gyari katya honnan lehet letolteni vagy mit lehet tenni? kellene egy kis Help!!!! -
-
Xeryus9
csendes tag
Sziasztok! van egy bluepanther v350 esem, valamiért nem teljes képrenyős a wince menüm, asztalom. lehet ennek állítani valahol a felbontását?programokat honnan tudok letölteni hozzá? valaki tud ebben segíteni?? jöhet pü vagy xeryus9@gmail.com a mailem.Köszönöm
-
kozzo
csendes tag
Hahó! Tudna nekem segíteni vki, Mio moov M300-ra szeretnék feltenni igo8-at. Hogy kezdjek neki? Köszi
-
Imi91
aktív tag
válasz
gyuszo21 #104 üzenetére
Mobilra sok minden van de a Ce-re nagyon kevés, magyarításban nem tudok segíteni
, viszont itt nézz szét, ha programokat akarsz rá tenni itt akad hozzá egy pár darab
-
gyuszo21
csendes tag
Szia !
Köszi a gyors reagálást a kérdésekre,a javasolt lejátszót már azóta én is megtaláltam egy másik helyen és az müködik is . Az általad mutatott helyről letöltve a progit nem csinál semmit a tábla pc-n. Windows ce 6.0 magyarításban nem tudsz esetleg segíteni ? Windows mobile 6.0 -ra sok mindent találok de erre semmit.
Köszi...
-
gyuszo21
csendes tag
Üdvözlök mindenkit !
Nemrég vettem egy tábla pc-t,windows ce 6.0 operációs rendszer van rajta.Az a gondom,hogy nem tudok rá telepíteni semmilyen szoftvert ,nem találok hozzá magyarítástsem.Próbáltam az activesync programot is( xp van a gépemen) ,nem ismeri fel a kütyüt.
Találtam két-három cab. kiterjesztésü játékot azok sem mennek rajta .Ha valakinek van tapasztalata és tud segíteni nagyon megköszönöm előre is .
Email: gyuszo21@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest