Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Előre bocsánat ha rossz helyen kérdezem (köszönök útba igazítást).
Google pajtás nem segített (vagy nem fogtam fel).
Probléma: Microsoft Teams meghívó (szülői értekezletre) nekem a Gmailre HKT (!) idővel érkezett. Nálam van a gond mert feleségemnek rendes magyar idővel. Gmail rendes magyar időt mutat, windows 10-em is, és a teams-be belépve is magyar idő van beállítva ha jól látom.Köszönöm a segítséget.
-
válasz
hhgygy #121590 üzenetére
Hát lehet hogy tanulságos mert nem történhetett volna meg szerintem. Egyszerűen usb-c-vel otthon ki rá van rakva még egy monitor, és a gép kijelzője és a nagy monitor is használva van egymással összefüggésben. Az windows intéző ablakot a monitoron nyitotta meg (amikor nem is volt összekapcsolva... a kis gépen akartunk csak valamit gyorsan megnézni és 2 óráig szenvedtünk amíg odáig nem jutottunk hogy ok a nagy monitoron böngésszük már google pajtást ez nem lesz gyors... ja itt az ablak a jó édes .... ). Hát ennyi.
-
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék ilyet még nem láttam. Feleségem a gépén (windows 10, elitebook x360, de gondolom maga a gép kb mindegy) nem tud megnyitni windows intézővel semmit (minden más működik, böngésző, office stb.). A tálcán látszik a megnyitott ablak, ha egérrel odamegyek ki is nagyítja és látszik mi van benne, de ráklikkelve nem nyitja meg ablakban így semmit nem tudok csinálni. Google testvér nem tud segíteni (újraindítás mint gép megvolt, újraindítás mint intéző megvolt, Temporary-t amit ajánlottak nem tudom törölni intéző nélkül)... Remélem van valami egyszerű megoldás ami kiszúrja a szemem azért nem látom..
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest