- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipothp
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan windows 10 verzióra ami kevés helyet foglal.
Tehát ki vannak belőle szedve a "felesleges" cuccok.
Tudnátok abban segíteni, hogy hol keressem?
(kulcsom van hozzá, csak az lenne a lényeg, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el)
Egy melós laptopra szeretném feltenni, amin eredetileg nem Windows van, és kicsi a tárhelye.
Köszönöm! -
lipothp
tag
Megoldódott a problémám!!!
Nvidia GeForce Experience programot kellett firssíteni és most már tökéletes a jobb klikk...
Agyf@sz...Köszönöm!
-
lipothp
tag
Szerencsére azért valamennyire konyítok a dolgokhoz.
Számomra logikus döntés lenne ha megtarthatnám a gyári recovery-t.
Csak abban nem vagyok biztos, hogy ha os c partíció formázás után feltolom rá a gyári windowst akkor vissza tudom-e állítani az asus által brandelt windowst?
Nyilván megtehetném azt, hogy nullázom az egészet, és az asus oldaláról szépen letöltögetek minden progit ami kell egyesével, de szeretném elkerülni a jövőben ezt a b@szakodást.
Sokkal de sokkal egyszerűbb úgy újratelepíteni a rendszert ahogyan azt a gyártó kitalálta.
És sajnos sok segédprogram van ami kell, vagy kellhet.
Ez egy Asus ROG GL503G
Hirtelen párr cucc:
-fn gombokat vzérlő program
-Billentyűzet háttérvilágításáért felelős program
-ROG program
-bios frissítő
stb stbAzon is gondolkodtam, hogy mi van ha a most kiszivárgott win 11-et feldobom úgy, hogy tartsa meg a programjaimat? (bár gyanítom arra meg nem tudnám feltelepíteni a Kaspersky-t szóval az sem jó ötlet. (akinek esetleg fenn van kipróbálná?)
Egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok, itt ülök a gép előtt 2 napja és nem tudom mit tegyek.
Úgy gondolom, hogy ez egy elcseszett windows update miatt van ez a hiba.
Ezért úgy is visszaállítottam már a windowst, hogy helyi telepítéssel, de még úgy is a legfrisebbet tolta fel. (lehet azért mert adtam wifit telepítés közben, ez kár volt...)
De most rakjam újra megint??kivagyok...
-
lipothp
tag
Köszönöm kipróbálom...
Ha csak az OS C-t formázom le, akkor megmarad a gyári windows partíció?
Tehát simán fel tudom tenni majd azt a windowst ami gyárilag van a laptopon?
Minden Asus alkalmazással integrálva stb?https://drive.google.com/file/d/17YnL5_4W50GGdlOr9D_-Ef7uEdJm5pqJ/view?usp=sharing
Ha nem nyitná meg a képet töltsd le, nekem valamiért nem nyitotta meg csak letöltésnél.
Köszönöm
-
lipothp
tag
Sziasztok!
Most kaptam vissza a laptopomat szervízből.
Visszaállítottam a windws-t gyárira simán a gépházból.
módszerrel is. Először hálózatról szedje le a legfrissebbet, másodjára pedig a recoveryből pakolja fel.Ma már háromszor telepítettem újra, de folyton ugyan az a hiba jön elő.
Az asztalon háttérképre jobb klikkelek vagy 10 percre lefagy az asztal, az egér karikázik, majd nem történik semmi.
Mindenhol máshol megy a jobb klikk.
Asztalon ha ikonra kattintok is simán jó.
Csak akkor fagy meg, ha a háttérképre kattanok jobb gombbal.Az őrületbe kerget... Mi az isten baja lehet?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest