- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Sziasztok, hogy tudom kideríteni, hogy mi okozza a monitornál azt, hogy elkezd vibrálni a képernyő, elmosódik a kép, és semmire nem reagál a PC, csak a bekapcsológombbal tudom kikapcsolni?
Biztos nem a monitor hibája, mert a réginél is ezt csinálta néha, nekem az a gyanúm, hogy a nagyon magas processzor és memóriahasználat okozza(elég régi a gépem).
Van erre valami eszköz, hogy megállapítsam?A rendszer Windows 10 Pro (64 bites)
Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU G1840 @ 2.80GHz 2.80 GHz
Memória: 8,00 GB -
borges7
aktív tag
A kijelölt backup-fájlt, ami 95 GB, ki szabad törölni? [link]
Módosítás dátuma: 2020.06.28. -
borges7
aktív tag
Legutóbbi frissítés óta nem működik a Start menü, se programot indítani, se keresni nem tudok vele, még a csempék színe is megváltozott, ilyen szürkés-feketére. Mi lehet az oka?
-
borges7
aktív tag
Ma frissítettem a KMPlayert, erre a Defender feldob egy ilyet, hogy "vélhetően nem kívánatos alkalmazás található" (alacsony kockázat).
Észlelve: PUA:Win32/InstallCore "Ez a program nemkívánatos tevékenységet hajthat végre"
Kell ezzel valamit tennem? [link]
-
-
borges7
aktív tag
Hali, mi lehet az oka, hogy a PC-n egy bizonyos mappában lévő képeket nem lehet megnyitni, ezzel a hibaüzenettel: "A fájl-fejléc nem olvasható. Ismeretlen képformátum, vagy a fájl nem létezik!" Holott a képeknek semmi baja, bármelyik másik mappába átmásolva gond nélkül megnyitja őket! Ráadásul ebben az egy(zene)mappában sem mindegyiknél csinálja ezt, csak néhánynál!
-
borges7
aktív tag
Mi a fene foglal le 312 GB-ot? gőzöm sincs...hogy lehet ezt kideríteni, valami folyton "szemetel"
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy hiába állítottam be alapértelmezett lejátszónak a Foobar-t, és az mp3, flac stb. megnyitására szintén, mégis egy csomó zenei mappánál NEM jelenik meg a "Play in foobar200" parancs, ha rákattintok? Gyakorlatilag teljesen randomnak tűnik, sok mappánál megjelenik, másoknál nem...Lehet, hogy a Winamp kavar be? előtte az volt az alapértelmezett
-
borges7
aktív tag
Sziasztok! Nem tudok bejelentkezni a gépen, mert az eddigi Microsoft- fiókos jelszót nem fogadja el, sem az újat, amit kértem. Van valamilyen módszer, amivel mégis be tudnék lépni anélkül, hogy újratelepítést kelljen csinálni? (nincs indítólemez, meg semmi ilyesmi)
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomnak(Xiaomi Redmi 4A) csak a belső tárhelyét ismeri fel/mutatja az intéző. Így nem tudok az SD kártyára semmit másolni(főleg zenéket szeretnék), csak nagyon körülményesen. A telefonon kijelzi a tárhelyet, méret stb. Valami driver gond lehet, mert az eszközkezelőben sem látszik. Milyen egyéb módon lehet még fájlokat másolni rá?
a rendszer Windows 10 Pro 64-bites(1709)
-
borges7
aktív tag
Sziasztok!
500 gigás vinyón(nem ezen van a rendszer) kb. 7 GB szabad helyet mutat, holott a zenéken kívül, ami csak 110 GB kb, semmi nagyobb fájlokat nem raktam fel. Hogy tudom ezt kideríteni, mi foglal ennyi helyet? A mappáknál csak Windows Burn Temp Files, Windows10Upgrade, és WindowsImageBackup-ot mutat, de ezek üresek. Meg egy ilyet: 0f4319093b71c4b139988407c418a28b, ami 6 MB.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest