- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drachande
tag
válasz
Gsx-rr #54820 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Két kijelző van kötve a gépemre, egy 1200p-s monitor DVIn és egy 1080p-s LED TV HDMI-n. A TV általában ki van kapcsolva, csak filmezéshez, néha játékhoz szoktam bekapcsolni hozzá. Eddíg nem volt semmi probléma, amikor a TVre is ki akartam rakni a képet és mindkét kijelzőn akartam egyszerre nézni ugyanazt, képernyő duplikására állítottam, meg levettem a felbontást 1200asról 1080ra, így működött jól. Igaz a monitoron addíg volt két fekete sávom alul és felül, de az nem zavart. Egy idő után viszont, egyik napról a másikra a TVn minimálisan összenyomott kezdett lenni a kép, ha duplikáltam, de még akkor is, ha csak a TVt aktivizáltam és a monitorra nem ment kép közben. Alig észrevehető egyébként ez a különbség, de egy hangyányit "kövérebbnek" látszanak az emberek a TV képernyőjén, az ikonok kicsit oválisabbak, stb, látszik, hogy valami nem ok. A felbontás ugyanúgy 1080asra van rakva, a Tv teljes képernyője be van töltve, mint eddíg, de mégis minimálisan torz most.
Friss Windows 10 van fent, kb egy hétig semmi baj nem volt, arányos volt minden a filmeknél a TVn is, majd annyit töltött a windows a vinyóimmal (telemertry, stb) hogy kikapcsoltam egy csomó szolgáltatást. Utánaolvastam, hogy mik okozzák ezeket, Superfetch, Windows search, stb, és csak olyanokat tiltottam le, amiknek elvileg semmi köze nem lehetne a képernyő felbontásához. Pár napra rá kezdődött ez a kép torzítás a TVn, de lehet, hogy már másnap is volt, csak akkor nem nézegettem filmeket. Gondoltam leírom, hátha lehet összefüggés.
Mi lehet a probléma?(Sorry, véletlenül válaszra kattintottam, hogy látom, új hozzászólásnak szerettem volna kirakni.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest