- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomm_
újonc
Bocs, évek óta nem fórumozok, stb. kicsit belámultam.....de köszi, csekkolom a linket.
-
Tomm_
újonc
válasz
King Unique #132554 üzenetére
Biztos, hogy hülye kérdés, de mit értesz normális ISO alatt? mondjuk ncore-on megtalálhatót, mert legálisan venni tuti nem akarok.
-
Tomm_
újonc
Na pont az update-ekkel szopt@am kb. 2 napot, mire rájöttem, hogy a király frissítések miatt nyomatja úgy ki a fotókat a nyomtatóm, hogy a közepe konkréten fehér.
Tudom, hogy driverek jönnek a frissítésekkel, észrevettem, hogy a laptomom második videokártyájának is megtalálta a hozzá illő driverét, stb.Inkább az a gondom, hogy egyrészt nem tudom változtatni az alapértelmezett programot, de főleg az, hogy valami androidos f@sság miatt nem nyitja meg a klasszik képnézegető.
Amit meg találtam, abból sajna nem értem a felét:
For any Android developers who may come across this: Seems that Windows Photo Viewer doesn't like the ICC profile metadata that
Bitmap.compress
writes (maybe it doesn't like any ICC profiles actually? I haven't checked).
Here's a way to simply strip out that metadata segment from the JPEG file, which results in a JPEG that is compatible with Windows Photo Viewer again:// Some image viewer applications
(such as Windows Photo Viewer)
doesn't seem to like the ICC profile meta data that Android's
Bitmap.compress writes. // This decorator removes the
section. private static class RemoveFFE2O
utputStreamDecorator extends OutputStream { OutputStream underlyingStream; boolean marker = false; boolean skipSegment = false;
public RemoveFFE2OutputStreamDecorator
(OutputStream underlyingStream) { this.underlyingStream = underlyingStream;
} @Override
public void write(int b)
throws IOException { // Based on https://en.wikipedia.org/wiki/JPEG#Syntax_
and_structure
if (this.marker) {
this.marker = false; if ((b & 0xFF) == 0xE2) {
// The 0xFF,0xE2 segment
that Android writes seems to cause trouble w
ith Windows Photo Viewer. this.skipSegment = true; } else {
this.skipSegment = false; this.underlyingStream.write
(0xFF); this.underlyingStream.write(b); } } else if ((b & 0xFF) == 0xFF) {
this.marker = true; } else if (!this.skipSegment) {
this.underlyingStream.write(b);
}
} @Override public void flush() throws IOException
{ this.underlyingStream.flush();
} @Override public void close() throws IOExcept
ion { this.underlyingStr
eam.close(); } }
-
Tomm_
újonc
Mint mondtam, alapból "mókolt" a win10, egyébként ncore, Microsoft.Windows.10.AIO.64bit.Hun.Build.18363.449-fatebringer, enterprise edition (modded), de a +dirivers verzióval is ugyanez volt.
Az általad linkelt megoldások sem működnek, pl. egyáltalán nincs olyan, hogy ki tudjam piipálni, hogy mindig a választott alkalmazással nyissa meg az adott kiterjesztésű filet...
-
Tomm_
újonc
Sziasztok!
Az alábbi problémára szeretnék kérni segítséget:
Egy kissé modifikált win10-em van, amiben alapból "aktív" a klasszikus képnézegető. Ez az alapértelmezett alkalmazás és nem is nagyon lehet rajta változtatni (nincs olyan opció, hogy mindig a kiválasztott alkalmazás nyissa meg). Viszont az androidos mobillal készült képek egy részénél a nincs elég memória, stb. hibaüzenetet írja ki és nem nyitja meg a képeket. Külföldi fórumokon azt találtam, hogy ez inkább android programozáshiba, mintsem win10, de a win10-et érinti, kb. az ICC-profillal van kapcsolatban (pl. ha photoshopban enélkül mentem a képet .jpeg-ben, akkor megnyitja simán, ha ezzel, akkor az esetek 95%-ában nem).Tehát tudnátok valami működő megoldást mondani?
Vagy arra, hogy hogyan tudnék más programot alapértelmezetté tenni (nyilván az egyszerű jobbklikk, társítás, másik alkalmazás választása stb. nem működik, illetve minden egyes képnél ezt kell eljátszani),
vagy hogyan tudom megoldani azt, hogy a klasszik képnézegető is megnyissa rendesen a képet.
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest