- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Néha produkál érdekes dolgokat a Windows. Én pl régebben friss telepítést követően kezdtem el takarítani a számomra felesleges appokat Powershell segítségével. Véletlen letöröltem az időjárást is.. gondoltam sebaj.. letöltöm újra.. de ekkor jött az üzenet, miszerint az alkalmazás nem kompatibilis a jelenlegi rendszeremmel. 2-3 restart után gond nélkül lezajlott a művelet.. ki érti ezt. A lényeg, hogy működik.
-
Cr00py
senior tag
Üdv. Ha bal oldalon az alkalmazásoknál nem találni, akkor csak simán újra kell telepíteni, és azt a bal oldali sáb legtetejére teszi, mint újonnan telepített alkalmazások, onnan már egy mozdulattal át lehet húzni jobb oldalra csempeként. Elképzelhető, hogy létezik más megoldás is erre, de én nem találtam, s mivel amógyis pár mb-s alkalmazásokrol beszélünk, nekem ez volt a leggyorsabb.
ps.: Ha már minden beállítást, hátteret visszaszinkronizál ez a csodálatos Windows újratelepítés esetén ( Ms fiókkal ) akkor már a start menü elrendezését is megoldhatnák szvsaz. Ezt hiányolom még.
-
Cr00py
senior tag
Nálam megtalálja ha azt írom, hogy : Áru , akkor kihozza, ha beírom, hogy áruház akkor nem ( ki érti ezt ) , számológép pedig a : Szá szótaggal jön elő. Ha már az áruház megvan, akkor a számológépet is meg lehet találni, maximum letörölni, majd újratelepíteni, és akkor automatikusan kirakja legfelülre.
-
Cr00py
senior tag
Üdv- Gépház-> Személyre szabás-> Start menü/ kezdőképernyő-> A start menüben/kezdőképernyőn megjelenő mappák kiválasztása ( itt tudos visszaállítani a gépházat, vagy mást bal szélre.
a csempéket pedig csak szimplán húzd vissza vagy jobb klikk az adott alkalmazásra, és kitűzés a start menüre , vagy bal oldalon kikeresed ami kell, és szimplán csak áthúzod. Ha nem menne, írj és segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bitcoin topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Oakley topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest