- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
cyberkind #134489 üzenetére
Csak egy kérés?
Van valami galiba a mostani rendszerrel? Ha nincs akkor én nem tökölnék az újratelepítéssel hanem átklónoznám a régi SSD-ről a rendszert az újra és semmi probléma továbbra is.
Én pont nemrég váltottam le egy 120GB-os SATA3-as SSD-t 500GB-os M.2-es NVMe SSD-re és csak klónoztam a rendszert, de semmi probléma sincs vele. Az egész művelet nem volt 10 perc, és már az M.2-esről bootolt a gépem. -
King Unique
titán
válasz
cyberkind #134489 üzenetére
Ha olvastad, akkor ott egyrészt világosan le van írva, hogy ha valakinek annyira 21H1 ISO kell és nem bír várni még pár hetet, akkor az UUP-ről letölthető CMD eszközzel létrehozható. Másrészt az is, hogy a jelenlegi 20H2-re csak egy Enablement Package lesz a 21H1, aminek a telepítése eleve hamar megvan, meg csak aktiválva 20H2-nél a 21H1 funkciókat, amik a havai kumulatív frissítésekkel (CU) elvileg már amúgy is benne vannak.
-
krealon
veterán
válasz
cyberkind #42102 üzenetére
"Van egy Win 10 Pro-m, ami egy 128-as SSD-re van telepítve, és már csak 57GB szabad helyem van a C-n, holott minimum 70-nek de inkább 80-nak kéne lennie, miért fogy el, vagy mi zabálja el, vagy mi ez a jelenség?
Esetleg valamilyen mappát törölnöm kéne mert magától nem ürül ki?
Az tuti, hogy valami a Windows mappában van, mert az iszonyat nagy."A Rendszervedelem nincs bekapcsolava veletlenul?
Annak a helyfoglalasat nem mutatja a fajlkezelo, viszont az ures hely merteket csokkenti.
Gephaz --> Rendszer --> Nevjegy --> jobbra alul Rendszerinfo --> Rendszervedelem -
válasz
cyberkind #42107 üzenetére
Üdv!
Szedd le ezt a kis progit, ezzel részletesen végig tudod bogarászni, hogy mi, hol mennyi.[link]Nálam is volt olyan, hogy rejtélyes módon pár nap alatt több gigányi szabad hely tűnt el úgy, hogy semmit nem telepítettem, nem volt frissítés, stb. Átbogarásztam ezzel a progival, és meg is találtam a "bűnöst", konkrétan a Spotify egyik mappája hízik ekkorára, ha időnként nem törli az ember.
Azután a Win 10 sajátossága pl. az is, hogy hiába állítom be a rendszervisszaállításnál, hogy pl. max. 4 GB-nyi helyet használjon ilyen célra, vígan tojik rá, és akár a dupláját is elfoglalhatja, mert nem törli automatikusan a legrégebbieket, ezt nekem kell manuálisan megcsinálni mindig a CCleanerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest