- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
vandeminek #64788 üzenetére
Én is legális 8.1-ről frissítettem, megmaradtak a programok is, de kb. ez volt az egyetlen pozitívum. Mivel munkára használom a gépet, ráadásul sokszor ügyfeleknek mutogatok rajta anyagokat, pöccre működnie kell, nem tölthetek egy másfél-két órás megbeszélésből fél órát azzal, hogy próbálok életet lehelni bele, amikor éppen megmakacsolja magát. Még úgy is okozott meglepetéseket, hogy Bitpontos lemezkép mentésem volt róla, aminek a visszaállítása többször mentette meg a helyzetet. Meguntam, mert nem költséghatékony - ennyi.
-
saelin
veterán
válasz
vandeminek #31560 üzenetére
Szerencsére nálam nem jelentkezik, viszont az ilyen "egyedi" hibáktól a falra tudok mászni. Nekem is itt kellett mókolnom a hp drivereivel, hogy működjön az ambient light sensor és a touchpad. Mérget mernék rá venni, hogy itt is valami turpisság lesz.
-
Syl
nagyúr
válasz
vandeminek #31560 üzenetére
Ez sajnos engem nem vigasztal.
Egyébként sem azért írtam, hogy jelentkezzenek akiknél hibátlan, hanem hogy mi a megoldás?Bár ez még mindig sokkal szerencsésebb, mint a sokaknál be-beakadó hang.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest