Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
üzenetére
Hmm érdekes.
Mi több ismerősömmel együtt évek óta Ccleaner progival takarítjuk ki a gépet. Én úgy tapasztaltam az idők során, hogy néha kell. Böngészőből is a komplett előzmények takarítása is hasznos. Amikor megvettem a Windows 10 Pro-t jó ideig a beépített védelmet használtam, ezen felül csak adblock volt fent. Azért vigyázok, hogy ne nyissak meg akármit, de Defender mellett úgy bekapta a vírust mint a huzat. Én azóta nem bízom benne, AVG 2017 mellett még nem volt gond. Nekem úgy rémlik a Win10 automatán is karbantart, de lehet rosszul emlékszem. Azért SSD ide, i7 proci meg 16GB memória oda, egy alapos Ccleaner pucolás után igen csak érezhetően jobban pörög a gép, persze ez csak személyes tapasztalat.
Revo Uninstallert sem szokták ajánlani, mégis azzal lehet tökéletesen nyom nélkül eltűntetni valamit.

-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Ez klasszikus: hozzám is került olyan gép aminél azzal kellett kezdenem hogy kompresszorral fúvattam ki a gépet mert tele volt MINDENNEL. Aztán jöhetett a TELJES gyalulás újrapartícionálással mert borzasztó ami volt rajta - MINDEN indult olyan "progik" amikről még nem is hallottam kész katyvasz volt persze volt vent ESET ami már vagy egy éve nem frissült stb. Jah és azt mondták hogy van hogy be sem kapcsol a youtube videók nem mennek stb.
Hardveres + szoftveres rendrakás után: HASÍTOTT. Hangsúlyozom a hardvers rendberakás egy alapos kompresszoros kifúvatás volt semmi egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő