Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

ArthurShelby
addikt
De ez szerintem durva. Mert ma mindenki böngészik, szóval gyakorlatilag ma már az ssd kötelező lett (egy sima szövegszerkesztés/böngészéshez is, anélkül "lassú megőrülés" van).
Régen (5 éve) az ember windwos7-en elvolt a hdd-vel, és gizda volt, ha volt ssd-je. Ma meg nem vagy meg ssd nélkül win7-en sem, (8.1-en egy leheletnyivel talán jobb) és win10-en sem. Szerintem ez szomorú
 , mert nem érzem, hogy annyi valami pluszt is kaptam volna cserébe azért, hogy már nem tudok hdd-zni. (btw telefonoknál uez van).És akkor arról nem is beszéltünk, hogy a web is lassan fizetős lesz (fizess a hírért, tesztekért...). Pedig Mancika néni nekem a boltban mikor bemegyek valamit megkérdezni nem válaszol rendesen, csak azt mondja, hogy nyissam meg internetet, üssem be/google-zak rá, és akkor majd valahogy megtalálom. De nemcsak a boltos Mancika mondja ezt nekem, hanem már az önkormányzatnál is ez van . Pl Lusta beírni a nevem, menjek haza írjam be én, nyomtassam otthon ki, vigyem be (és most nem az ügyfélkapus ügyintézésről beszélek).
Szóval nekem kell fizetni már egy egyre erősebb gépért, az internetelőfizetésért, az áramért amik ezek az eszközök használnak (router, modem, telefon, gép/laptop töltése), a webért is lassan... és közben meg a fél életemet a képernyő előtt töltöm (az idő pénz). És ez nem választható, hanem kötelező funkció (próbáljon meg ma valaki internet és telefon nélkül élni...)
[link] 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
 - Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mert nem érzem, hogy annyi valami pluszt is kaptam volna cserébe azért, hogy már nem tudok hdd-zni. (btw telefonoknál uez van).