Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pécsi gyerek

addikt

válasz pc360 #68391 üzenetére

De kifogás.Akinek minden fillér számít az simán elvan hdd-vel is.Én azt használok,kitudom várni azt a 1,5-2 mp időt amíg elindúl a böngésző,meg azt a 20-25 mp-et amíg feláll a win 10.Aki nem az használjon ssd-t,vagy menjen jógázni,attól lenyugszik :DDD

• ArthurShelby

addikt

válasz pc360 #68391 üzenetére

De ez szerintem durva. Mert ma mindenki böngészik, szóval gyakorlatilag ma már az ssd kötelező lett (egy sima szövegszerkesztés/böngészéshez is, anélkül "lassú megőrülés" van).
    Régen (5 éve) az ember windwos7-en elvolt a hdd-vel, és gizda volt, ha volt ssd-je. Ma meg nem vagy meg ssd nélkül win7-en sem, (8.1-en egy leheletnyivel talán jobb) és win10-en sem. Szerintem ez szomorú :O , mert nem érzem, hogy annyi valami pluszt is kaptam volna cserébe azért, hogy már nem tudok hdd-zni. (btw telefonoknál uez van).

És akkor arról nem is beszéltünk, hogy a web is lassan fizetős lesz (fizess a hírért, tesztekért...). Pedig Mancika néni nekem a boltban mikor bemegyek valamit megkérdezni nem válaszol rendesen, csak azt mondja, hogy nyissam meg internetet, üssem be/google-zak rá, és akkor majd valahogy megtalálom. De nemcsak a boltos Mancika mondja ezt nekem, hanem már az önkormányzatnál is ez van . Pl Lusta beírni a nevem, menjek haza írjam be én, nyomtassam otthon ki, vigyem be (és most nem az ügyfélkapus ügyintézésről beszélek).
    Szóval nekem kell fizetni már egy egyre erősebb gépért, az internetelőfizetésért, az áramért amik ezek az eszközök használnak (router, modem, telefon, gép/laptop töltése), a webért is lassan... és közben meg a fél életemet a képernyő előtt töltöm (az idő pénz). És ez nem választható, hanem kötelező funkció (próbáljon meg ma valaki internet és telefon nélkül élni...)
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák