Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz Döglött Róka #96605 üzenetére
Mert egyben van és kézre áll, ha nincs nagy gond, ez is elegendő, még sok is.
Ha pirosra vált az ikon, rögtön látom mi húzta föl 100%-ra a processzort.
Amiért a Total Commander-t, Irfanview-t, VLC-t is használom, amíg nem kell "nagyágyú".Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Döglött Róka #96607 üzenetére
A 0,5% processzor és 16 MB memória a 16GB-ból, ennyit nekem megér.
Egyébként csak egy hibakeresés miatt ajánlottam, különben föl sem hoztam volna.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Az elmúlt 3 évben a W10 Home, mindig jól intézte az óraátállítást.
Tegnap a Desktop átállt, a laptop nem, azt kézzel kellett a gépházban kapcsolgatni, pedig jól álltak a kapcsolók.
Ma a desktopom egy órával többet mutatott, a vezérlőpultban beállítottam arra, amit Geth képén láttam és jó lett.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Kékes525 #98193 üzenetére
A válaszokból az derül ki, hogy senki nem javasolja (helyesli) azt, amit csinálsz.
A vírusirtó topikban sem javasolják, hogy rakd fel, csak akkor, ha valami gyanús viselkedés van, aminek nem ismered az okát.
De pendrive-ról futtathatót is ajánlanak.
A PCWORLD és CHIP magazin idejében (ősidőkben) két CD-t adtak mellékletként, azokról sok mindent kipróbáltam, ma már nem tenném.
Ami ingyenes volt, az nem ért semmit, a fizetős meg nem kellett.
Már az MBAM-ot sem rakom föl, az is "megtréfált".
A Revo Uninstaller se kell, mert nem rakok föl fölösleges programokat.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz rantotthusi #98794 üzenetére
Például ha böngészel, nem kapcsol ki a monitor vagy az energiagazdálkodásban beállítod a monitor kikapcsolási idejét.
De ez nem befolyásolja a töredezettség mentesítést.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz Winner_hun #99186 üzenetére
A keresőbe: indexelés, majd a speciális fül.
Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz viperabácsi #99276 üzenetére
Tegyél be a Firefoxba egy fordítót.
Ha kijelölöd a szöveget
Sign in with a local account instead
lefordítja
Jelentkezzen be helyi fiókkalHa érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz viperabácsi #99283 üzenetére
Nem gondoltam, hogy analfabéta vagy, mert írsz itt, ez angolra vonatkozott, hidd el jól jön a kiegészítő.
Gépház, fiókok, az ön adatai vagy amit még ott találsz (de már kitetted a képet).
Hozz létre egy új usert, rendszergazdát, (magadat), majd jelentkezz ki és be az új fiókkal.
A bejelentkezés módját utána kiválaszthatod.
Amikor az egy szem userrel gondok vannak (szomszédasszonynál), hoztam már létre még egyet és azzal megszűntek a hibák.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
Amikor meglett az új gépem Win 10 Home-mal 3 éve, akkor keresgéltem, hogy ne a szabványos kinézete legyen.
Egy hetet elcsesztem a Rainmeterrel, (amiről itt egy szó se esik), aztán maradtam a gyári lehetőségeknél, akkor még letölthető volt a NASA Hidden Universe háttérképek meg még egy NASA-s. Ez van, ikonok nincsenek.
Aki unja a gyári kinézetet, az nézegessen a minimáltól kezdve a csicsásig, ez egy válogatás, a Google többet mutat.
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
A desktopomon Windows 10 Home 1809, 17763.475 van (naprakész).
Barátom laptopját kell majd rendbe raknom nála, de megvárnám a májusi updatet.
Ha egy verzióval régebbi az övé, (csak gondolom), akkor a 1809 verziót is végig kell várnom vagy egyből a májusi fog települni?Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
A 1903 verzióban a Sticky Notes automatikusan indul, mint régen, de nem akkora méretben, ahogy beállítom, hanem nagyobban és balra teszi, pedig a jobb alsó sarokba teszem. Beállításaiban nem találtam erre lehetőséget.
-
mpo
veterán
Pont egy hete frissítettem a W10 Home-ot a 1903-ra. Az előző verzióban, nem fordult elő ez a hiba.
A hiba, hogy a színprofil egy idő után megváltozik és kifakul a kép, olyan mint a film mód a tévénél.
Nincs altatás, hibernálás.
Alaplap: Gigabyte Z170-HD3P
Ez tartja karban azt, ami rá tartozik és naprakész: Intel® Driver & Support Assistant.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz liszi70 #101183 üzenetére
Én nem neveztem át semmilyen könyvtárat, az van rajta, ami gyári telepítésen.
Ha végrehajtottad azt a pár sort, akkor pont az a sor amit kérdeztél, azzal nevezted át.
ren=rename
"ren c:\windows\SoftwareDistribution softwaredistribution.old"
Ha abban összekutyulódott valami, akkor most új lesz helyette.A hibakódra keress rá.
-
mpo
veterán
válasz DoItYourself #111185 üzenetére
Beállítottad a Wireless MAC Filtering-et a routerben?
-
mpo
veterán
A cserélődő eszközöknél pont visszaüt a mac filtering..
Szerencsére ez ritkán fordul elő (nem cserélgetik félévente), de a barátom a tengerparton a vizes fürdőruhák közé rakta a mobilját és az megadta magát.
A jelszó 18 hosszú, de csak számokból áll, ami lehet, hogy nem jó ötlet, mert 0-9 lehet csak.Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest