- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Azzal a problémával kűzdök, hogy a színek teljesen eltorzultak és piros színűek. Nyomkodom a frissítés keresése gombot, de nem ad fel semmit, mi ilyenkor a teendő? win 8.1 64bit
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy egyszeru kerdessel fordulnek hozzatok. Magyar nyelvu windows 8-at kaptam a gepemre, de letoltottem hozza az angol nyelvet, de sajnos nehany helyen nem valtozik (kikapcsolasnal az opciok tovabbra is magyarul vannak, vagy kijelentkezesnel es meg egy par helyen).A nyelv telepitesenel nem volt semmifele hiba szoval nem igazan ertem mi okozhatja.
Elore is koszonom szepen a segitseget!
-
törölt tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problemam. Regebben letoltottem az aruhazbol a Shazam nevezetu programot nem volt vele problema, aztan letoroltem es ma megint fel szerettem volna tenni, de miutan feltelepult es elinditom, azt irja ki, hogy :
"There was a problem recording your sample . Please try again."Remelem valaki tud segiteni, elore is koszonom szepen!
-
törölt tag
Sziasztok!
Lenne gy kis problemam mkor bekapcsoltam a gepet ez a latvany fogadott. Nem tudom fog-e latszani a kepen, de olyan mintha, a fenyero le lenne veve, kozben pedig maxon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest