- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon C.
aktív tag
válasz
villamos #24339 üzenetére
Nézd, nekem is van OEM XP-m, még egy ASUS alaplaphoz vettem. Aztán lecseréltem az egész gépet és Gigabyte deszkát vettem. Arra is gond nélkül felment az XP. Jelenleg egy másik Gigabyte alaplapom van, azt is szerette (aztán lecseréltem Win7-re, de ez a történet szempontjából lényegtelen). Az XP licencem legális (a régi ASUS deszka is megvan a régi gépben), az eddigi összes alaplapom gond nélkül átment az OEM aktiváláson. Ha most felraknám, legálisan használhatnám az OEM XP-t? Az EULA mentén nem, a Microsoft szerverei szerint igen. A Win8 Upgrade-del az XP-mét cseréltem le. Legálisan? Az EULA mentén nem, a Microsoft szerverei szerint igen. Okoz ez nekem lelkiismereti gondot? Nem. Én megkaptam amit szerettem volna: a régi licencet egy újra cseréltem. A Microsoft is pénzt látott belőle. Megszerezhettem volna teljesen ingyen is? Igen. Jobb lett volna? Nem.
Nem azt mondom, hogy így kell eljárni, sem azt hogy egyet kell érteni velem. Csak elmondtam a sztorimat.
-
jeni
félisten
válasz
villamos #24339 üzenetére
hát. ha ügyes vagy lehet,hogy befér az 5x lehetőségbe melyet simán kérdezősködés nélkül elsőre az XP-t és arra a Win 8-t rátelepíteni.
Természetesen aktiváld előbb az XP-t és tedd rá az SP3-t.A 9000 Ft az ami a netről vásárolnál meg? Mert ebben az esetben az aprón találsz lemezes változatot ami jobb is,mert megmarad hosszabb távon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged