- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
Csak akkor igaz, hogy átvihető az OEM másik gépre, ha be van regisztrálva "Személyes használatú licenc" program alá: [http://personaluselicense.windows.com/hu/default.aspx]
-
madgie
titán
Onnan volt a chkdsk /r és /f ötlet, a Win7 lemezkezeléses törléses, újralétrehozós ötlet... egyik sem működött
Az az igazság, hogy az SSD-n lévő "fő" Win7-etnem gyalulnám le egy preview kedvéért, a másik vinyó meg a fotóknak van, tehát marad ez a HDD kísérletezni (kíváncsi vagyok ,hogy a 8.1-ben van-e már értelmes UI skálázás)
-
vlevi
nagyúr
Igen, nagyon nagy szivatás lenne, ha tényleg kimaradna. Mert azt azért senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy system image backupot, vagy akár a file mentést, ahol könyvtáranként szabályozhattam, mit mentsen, pl. firefox profilet igen, de abból a cache-t ne, satöbbi, hogy ezt a mentést a file history pótolhatja? Az talán tudja használni a FH-t, akinek van néhány terabájt szabad helye egy NAS-on, amire állandóan firkálhat, ráadásul nincs sok dolga, amit menteni kell. De az, aki eddig hetente egyszer rádugta az USB-s vinyót a gépre és csinált egy backupot, annak a FH marhára nem jó. Én próbából bekapcsoltam, de egyrészt számomra igencsak fapados volt, alig állítható be benne valami, másrészt ha 1 napig nem volt rádugva a külső vinyó, akkor már virnyákolt, hogy jááájjjmileszdugjambeneki
Ebből való visszaállítás szintén kérdéses, hogy hogyan működik.
Ráadásul, ami még a backuppal együtt eltűnt, az a windows intézőben a könyvtáraknál az előző változat. Ezt a win7 a backupon kívül a volume shadow copyval is tudta menteni (persze, amíg volt rá hely). De fordult már elő velem néhányszor, hogy áramszünet, vagy akár véletlen belekókányolás miatt megsérült 1-1 könyvtár a gépemen, pl. firefox profil, satöbbi. Win7-en még a backupot sem kellett elővenni, mert a könyvtár előző változatánál ott volt a legutóbbi (általában valamilyen frissítés, telepítés, egyéb dolog által készített rendszervisszaállítási pont miatt készült) állapot, ami néhány másodperc alatt visszarakta az akkori (néhány napos) állapotot.Persze lehet, hogy az MS-nél úgy voltak ezzel, mint a DVD lejátszással, hogy szerintük úgysem használja senki, ezért megszüntetik. Hát, pedig használtam volna. Az is igaz, hogy csak az sír miatta, akinek hiányozni fog. Mert volt már rengeteg dolog, ami megszűnt, de én nem sirattam meg. Például az Office-ban Gemgéza marhára nem hiányzik, mint ahogy a win98-ban kitalált, és semmirenemjó active desktop.
De a backupra szükségem van.
És nem veszek 3rd party backup progikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest