- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Sziasztok...korábban már UPGRADELT W7 et szeretnék megint W 10 nem megcsinálni. Anniy infot gyüjtöttem össze hogy amennyiben már volt W10 esítve akkor az újabb W 10 esítés könnyen fog menni. Nekem most mégis megmakacsolta magát...
-
simongab
senior tag
Sziasztok....pár hónapja telepítettem újr egy régi seriallal a W t.... már akkor az volt a jelenség hogy indulás után bizonyos funkciók nem indultak rögtön (Security Essentials -Wifi jelzés a tálcán - regedit - msconfig) ..aztán 1-2 perc után igen... Aztán a szoftverek indításánál valamit valamiért módosítottam, akkor ennek az egyik pozitív velejárója az lett hogy rögtön indult minden...most megint visszaállt. Segítsetek
-
simongab
senior tag
Nna..zavartalanul működik a W7 a betelefonálós regisztrációval. Viszont indulásnál lassan lesz zöld állapotban az essentials és az aktiváció ellenörzés...nem lehet azt valahogy meggyorsítani?
-
simongab
senior tag
Sziasztok...van két W7 termékkulcsom, most próbáltam felhúzni a pro t és a home ot egy DELL 7010 re amin eddig ois w7 volt. Nem megy fel . 0#80072f8f kód jön a serialra...MSE és update sem megy 0X80072EFE hibával leáll. Másik W7 gép szépen fut. Ezek szerint az új teéepités már nem megy?
-
simongab
senior tag
Sziasztok! Adott egy Dell Optiplex 7010... W7 Pro EN Vettem bele egy AMD RX550 vidikártyát, a monitorra az ATI driver felrakása előtt átment a hang, a felrakása után maradt az alaplap hangszóróján. SEGITSÉG :D KŐŐSZI
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Win7 64 HUN
8024001B és 0x80070057 hibakód ( valami az újratelepítésnél lett elrontva)A probléma hogy a Windows update nem tölt le...hanem megy a folyamatábra majd órák múlva a fent lévő hibakódokkal leáll
Frissítések legutóbbi keresése és frissítések teleültek re soha van írvaFix-it és a többi hibaelhárítós dolog is ki lett próbálva...mit lehet csinálni ?
Köszi
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest